Aplikacija Moj Telekom: Android pripomoček (widget) Moj Telekom za spremljanje porabe

http://ts.si/MojTelekomAndroid
Pripomoček aplikacije Moj Telekom za Android naprave, s katerim kar na zaslonu svojega mobilnega telefona spremljamo enote svojega mobilnega naročniškega ali predplačniškega (Mobi) razmerja pri Telekomu Slovenije. Naročniki imamo večji pregled nad zakupljenimi količinami in njihovo porabo, uporabniki Mobi pa lahko spremljamo stanje na računu Mobi, veljavnost ter zakupljene količine. Ni nam treba odpirati aplikacije Moj Telekom, temveč imamo informacije takoj dostopne na zaslonu telefona.

Pripomoček aplikacije Moj Telekom deluje na napravah Android. Za njegovo uporabo moramo imeti najprej nameščeno aplikacijo Moj Telekom. Na voljo je v dveh velikostih. Veliki, 4×3, prikazuje vse zakupljene količine in porabo enot za izbrano naročniško razmerje, za račun Mobi pa prikazuje stanje na računu in morebitne zakupljene količine. Mali, 2×2, pa prikazuje eno postavko izbranega razmerja, ki jo izberemo ob nastavitvi pripomočka. Na en zaslon lahko dodamo do štiri manjše pripomočke in spremljamo več različnih mobilnih razmerij ali postavk.

Moj Telekom – Nastavitev in razvrščanje programov SiOL TV prek spleta

https://moj.telekom.si/

Navodila za preprosto, hitro in uporabno razvrščanje programov SiOL TV kar prek spleta, preko portala Moj Telekom.

Channel: Telekom Slovenije
Published: 2015-10-28 09:11:48
Duration: 3M48S
Views: 21278
Likes: 14
Favorites: 0

MOJ TELEKOM: Spreminjanje programske sheme in vklop novih programskih opcij

http://ts.si/ProgramskeSheme

Želite spremljati nove zanimive TV-vsebine ali imeti večjo izbiro TV-programov? Obiščite portal Moj Telekom in sami spremenite obstoječo programsko shemo ali se odločite za vklop dodatnih programskih opcij.

Programska shema je paket različnih domačih in tujih televizijskih ter radijskih programov. Izbirate lahko med več različnimi programskimi shemami. Naročite tisto, ki vključuje vaše najljubše vsebine.
Programske opcije ponujajo najpopularnejše TV-serije in nadaljevanke, največje filmske uspešnice, resničnostne šove, pestro paleto vsebin za najmlajše, dokumentarne oddaje, dodatne športne vsebine in še mnogo več. Izbirate lahko med 11 programskimi opcijami.
Z naročilom na napredne možnosti se vam ne bo več treba prilagajati sporedu. Gledanje televizije boste prilagodili svojemu času in potrebam. Po želji boste lahko začasno zaustavili oddajo v živo ali si najljubše oddaje ogledali pozneje, tudi do sedem dni nazaj, dostopali do Media centra, YouTuba, TuneIna in spremljali aktualne novice, vremensko napoved ter dodatne športne vsebine.

Doživite novo izkušnjo ob gledanju televizije. Dopolnite izbor TV-programov in obogatite ponudbo programskih vsebin.

Portal Moj Telekom – pregled in upravljanje z razmerji še nikoli ni bilo tako enostavno.

Channel: Telekom Slovenije
Published: 2016-12-20 13:35:09
Duration: 3M40S
Views: 378
Likes: 0
Favorites: 0

Moj Telekom – Postopek registracije in koda Telekom ID

http://ts.si/moj-telekom

Portal Moj Telekom je namenjen vsem uporabnikom storitev Telekoma Slovenije – na enem mestu enostavno in varno upravljate z vsemi storitvami, ki jih uporabljate pri Telekomu Slovenije. S kodo Telekom ID boste povezali račun Moj Telekom s svojimi naročniškimi razmerji. V sklop Moja razmerja se bodo dodala naročniška razmerja, vezana na šifro naročnika/uporabnika (SPP), ki ste jo vnesli tekom registracije. Hkrati lahko koristite prednosti Programa zvestobe in ugodneje nakupujete v E-trgovini, enake prijavne podatke pa uporabite tudi za dostop do spletne televizije TViN.

Channel: Telekom Slovenije
Published: 2015-01-28 08:52:20
Duration: 3M53S
Views: 24324
Likes: 9
Favorites: 0

Elektrika Telekoma Slovenije po izjemni ceni

http://ts.si/elektrika

Izberite elektriko Telekoma Slovenije in jo povežite z drugimi storitvami Telekoma Slovenije. Prvi v Sloveniji omogočamo menjavo dobavitelja elektrike kar od doma – prek televizije ali spletnega naročila z Digitalnim SMS-podpisom. Za naročilo lahko tudi pokličete 080 8000 ali obiščete najbližje Telekomovo prodajno mesto.

Channel: Telekom Slovenije
Published: 2016-12-21 10:29:28
Duration: 4M16S
Views: 661
Likes: 4
Favorites: 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *