Beli Google Wear OS Dalam Klcc + QNA !

Korang sudah pon tahu aku dalam misi untuk mencari android wear ataupun nama barunya Wear OS By Google untuk dipakai. Kebetulan pula ternampak jenama fossil turut tersenarai menghasilkan Smartwatch ini.

Unboxing video dan Qna ni sudah di filter sehabis mungkin sbb kalau diikutkan aku merapu sampai satu jam. Enjoy !

Razerphone Gold Edition ! 120hz

Kali ini berkesempatan untuk membeli Razerphone Gold Limited Edition. Sebenarnya aku terbeli yang asal ataupun yang biasa tapi seller drpd mobile2go baik hati bagi aku tukar dengan diorang, jadi terima kasih mobile2go (tidak ditaja)

Link Razerphone Lazada: http://ho.lazada.com.my/SHaOon
Link Razerphone Shopee: http://invol.co/cl8gbs

Social Media:
Twitter: https://twitter.com/fazlihalimmedia
Insta: https://www.instagram.com/fazlishahhalim
Psn ID: anceaway
Snapchat: fazlishahhalim

Email: fazlishahhalim@gmail.com

Channel: Fazli Halim
Published: 2018-03-30 02:44:19
Duration: 10M23S
Views: 187876
Likes: 3060
Favorites: 0

Beli DJI Drone Paling Murah Di Shopee? + Unboxing !

Mulai 23 Julai – 26 Julai Shopee akan mengadakan Elektronik Expo yang terbesar. Anda boleh dapatkan DJI Mavic Air ini dengan Lowest Price Guaranteed pada Elektronik Expo Shopee nanti. Anda boleh dapatkan menerusi aplikasi Shopee atau melalui shopee.com.my ! Guys, lepas ni bolehlah dapatkan aerial shot yang selalu aku nak. Anda juga boleh tebus LDNIO AUTO ID SMART CHARGER RM1 di Shopee.

Cara-cara nak tebus:
1. Muat turun Shopee Malaysia app.
2. Buka app dan cari ‘Shopee Expo’.
3. Guna kod ‘EXPO5’ dan tebus untuk RM1 sahaja.
4. Masukkan butiran bayaran dan siap !

T&S
– Terhad untuk 100 pengguna Shopee kali pertama sahaja
– Travel Charger akan dihantar dalam masa 7 hari selepas pembayaran.

Link DJI Mavic Air Fly More Combo: https://shopee.com.my/DJI-Mavic-Air-Fly-More-Combo-(Warranty-by-DJI-Distributor-ECS-Astar-Malaysia)-i.2735188.917239856

Channel: Fazli Halim
Published: 2018-07-19 13:40:01
Duration: 14M26S
Views: 80991
Likes: 1680
Favorites: 0

QNA – Oppo Find X, Samsung Note 9 Tersebar ! + Hotel Tour

Seperti biasa sesi QNA akan dijawab walaupun aku tidak lakukannya setiap bulan. Tetap ingin bercerita dengan korang tentang apa yang berlaku.

Antara yang menarik untuk tahun ini adalah Samsung Galaxy Note 9 selepas mendapat tahu yang s-pen mereka akan menyokong Bluetooth dan tidak pasti atas alasan apa. Mungkin untuk mengesan rotation seperti professional stylus Apple dan Microsoft.

Jangan lupa follow aku didalam social media untuk sesi seperti ini dimasa akan datang.

Social Media:
Twitter: https://twitter.com/fazlihalimmedia
Insta: https://www.instagram.com/fazlishahhalim
Psn ID: anceaway
Snapchat: fazlishahhalim

Email: fazlishahhalim@gmail.com

Channel: Fazli Halim
Published: 2018-07-08 11:24:45
Duration: 17M14S
Views: 34626
Likes: 1101
Favorites: 0

mungkin beberapa soalan terjawap dalam video ini

Channel: whyzul
Published: 2018-09-30 14:27:49
Duration: 11M28S
Views: 13860
Likes: 970
Favorites: 0

MOTIF VIRAL: Sir Uzairi Mengajar Ikut Peredaran Zaman

Harap cikgu di luar sana mengajar cara yang fun juga. Baru murid tak ponteng.
Channel: Thinker Studios
Published: 2018-09-30 17:33:30
Duration: 7M48S
Views: 11411
Likes: 529
Favorites: 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *