GAK ADA YANG BIKIN PINTER, 5 GAME ANDROID INI DICIPTAKAN KHUSUS BUAT ORANG BODOH!

“GAK ADA YANG BIKIN PINTER, 5 GAME ANDROID INI DICIPTAKAN KHUSUS BUAT ORANG BODOH!”

Main game boleh-boleh aja geng. Tapi kalau game-nya diciptakan untuk orang bodoh, kamu mau maininnya? Aku sih mikir-mikir dulu deh hihihi. Tapi gengs, asal kamu tahu aja, kalau di dunia ini ada beberapa #game Android yang memang diciptakan khusus buat orang bodoh. Bahkan, orang pinter yang mainin game ini, jadi bodoh dan orang bodoh main game ini, makin… Hihihi

Daripada kamu penasaran sama game #Android seperti ini, mending langsung tonton aja deh video berikut ini!

=========================================

Serta, tonton video seputar kesehatan yang wajib kamu ketahui dari Dokter BaBe!

CARA MENGATASI KARANG GIGI TANPA KE DOKTER
https://www.youtube.com/watch?v=-ApDJSnjWGg
CARA MENGHILANGKAN KANTUNG MATA
https://www.youtube.com/watch?v=Ht19HFrvPKk
CARA MEMUTIHKAN KETIAK HITAM TANPA BAHAN KIMIA
https://www.youtube.com/watch?v=nhVCGoUqDQ0
CARA AMPUH MENGATASI EJAKULASI DINI
https://www.youtube.com/watch?v=Sbvl0U73gyo

=========================================

Baca artikel berisi video JalanTikus yang gak kalah keren!

Dijamin Merinding! 5 Film Pendek Horor Indonesia Terbaik dan Terseram
https://jalantikus.com/gokil/film-pendek-horor-indonesia-terbaik-terseram/
Bukan Tarzan! 5 Anak Manusia Ini Beneran Dibesarkan Oleh Binatang
https://jalantikus.com/gokil/anak-manusia-ini-beneran-dibesarkan-binatang/
Lidah? Ini 5 Bagian Tubuh Paling Aneh yang Diasuransikan Oleh Selebriti Dunia
https://jalantikus.com/gokil/bagian-tubuh-paling-aneh-yang-diasuransikan/
7 Game Ini MUSTAHIL Kamu Bikin Tamat Sampai Kapan Pun!
https://jalantikus.com/tips/game-tidak-pernah-tamat/

=========================================

Jangan lupa, tonton video JalanTikus mengenai fakta seputar sepak bola, eksperimen sains, teknologi, makhluk hidup, misteri dan fenomena aneh serta mencengangkan lainnya!

5 CARA BIKIN FOTO INSTAGRAMABLE
https://www.youtube.com/watch?v=iUSNR3wRW4g
NOBAR PIALA DUNIA DAN DIKASIH SMARTPHONE GRATIS, MAU?
https://www.youtube.com/watch?v=HSCCcLyeIOQ
5 REKOMENDASI LAPTOP GAMING YANG HARUS KAMU BELI
https://www.youtube.com/watch?v=udqa8C0M_no
5 MAINAN DENGAN TEKNOLOGI DARI MASA DEPAN
https://www.youtube.com/watch?v=N1AZzMp9ZzM

=========================================

Subscribe: https://www.youtube.com/c/JalanTikusID

=========================================

https://jalantikus.com
https://www.facebook.com/JalanTikus/
https://instagram.com/jalantikusid
https://twitter.com/jalantikuscom
https://www.vidio.com/@jalantikus

=========================================

5 PROTOTYPE SMARTPHONE YANG HARUSNYA DIBUAT BENERAN!

“5 Prototype Smartphone yang Harusnya Dibuat Beneran!”

HALO HALO GEMETZ GEMETZ HALO!

Balik lagi di video kecenya JalanTikus! Gang, apa kamu pernah mendengar istilah procol harum, protonema, eh prototype? Prototype alias protipe, yang dalam Kamus Besar Bahasa Indonesia disebut juga dengan purwarupa, adalah sebuah bentuk awal atau contoh dari sebuah produk atau barang yang berencana untuk dibuat secara massal. Boleh dibilang, inilah barang percobaan awal sebelum akhirnya dikembangkan. Umumnya, prototype alias purwarupa digunakan untuk proyek barang dengan tingkat kegagalan yang cukup tinggi, Gang. Maka darinya, dibuatlah contoh purwarupa-nya terlebih dulu.

Kamu tentu tahu kan, jika di dunia modern zaman now, inovasi teknologi yang dikembangkan semakin menggila? Gak terkecuali, dari sektor smartphone. Perusahaan-perusahaan besar, saling bersaing menciptakan purwarupa untuk produk smartphone andalan mereka! Seperti apa sih kecanggihan dan inovasi yang mereka kembangkan? Ungkap di dalam video berikut ya!

Baca selengkapnya:

https://jalantikus.com/gadgets/prototype-smartphone-canggih/

===================================================

Serta, tonton video seputar kesehatan yang wajib kamu ketahui dari Dokter BaBe!

NAIK MOTOR TANPA JAKET BISA BIKIN MENINGGAL?
https://www.youtube.com/watch?v=6TjzLYEld8c
TUTORIAL MENEBALKAN ALIS AGAR TERLIHAT NATURAL
https://www.youtube.com/watch?v=ACeJy3kzbYo
SERAM…!! INILAH 4 CIRI-CIRI WANITA HIPERSEKS
https://www.youtube.com/watch?v=fZ8a3LiHF_I
DIJAMIN AMPUH, INILAH 5 MAKANAN YANG BIKIN KAMU CEPAT TINGGI
https://www.youtube.com/watch?v=_m_e8z3yfzw

===================================================

Baca artikel berisi video JalanTikus yang gak kalah keren!

Bisa Bernafas Dalam Air! Ini 5 Teknologi Canggih ala Superhero yang Saat Ini Sudah Jadi Kenyataan
https://jalantikus.com/gadgets/teknologi-canggih-ala-superhero/
Jomblo? 5 Game Ini Dijamin Bisa Bikin Kamu Jadian Sama Gebetan
https://jalantikus.com/tips/game-bikin-jadian-sama-gebetan/
Robot Pelayan dan 5 Hotel dengan Teknologi Paling Canggih
https://jalantikus.com/gadgets/hotel-teknologi-paling-canggih/
4 Jenis Laptop Berdasarkan Tipe Penggunanya, Kamu Nomor Berapa?
https://jalantikus.com/tips/jenis-laptop-berdasarkan-tipe-penggunanya/

===================================================

Jangan lupa, tonton video JalanTikus seputar fenomena dan perkembangan smartphone lainnya!

GAYA-GAYA SELFIE “KIDS ZAMAN NOW”
https://www.youtube.com/watch?v=uo9aQe6_BiQ
5 INOVASI DI IPHONE X YANG TERNYATA BUKAN INOVASI SAMA SEKALI
https://www.youtube.com/watch?v=Du7iko6wDLk
5 SMARTPHONE BUATAN INDONESIA YANG SUDAH GO INTERNASIONAL
https://www.youtube.com/watch?v=6D4ww-G4xFs
5 MEREK SMARTPHONE YANG DULU DIHINA, TAPI SEKARANG DIPUJA
https://www.youtube.com/watch?v=jv1O_0zc55I

===================================================

Subscribe: https://www.youtube.com/c/JalanTikusID

===================================================

https://jalantikus.com
https://www.facebook.com/JalanTikus/
https://instagram.com/jalantikusid
https://twitter.com/jalantikuscom
https://www.vidio.com/@jalantikus

===================================================

Channel: JalanTikus
Published: 2017-11-24 09:54:31
Duration: 6M34S
Views: 303795
Likes: 5862
Favorites: 0

MIRIS! Nasib 6 Orang Super Kaya Berakhir Jadi Gelandangan

Makin tinggi kita terbang makin sakit jatuhnya. inilah yang terjadi pada orang-orang super kaya ini. Mereka bekerja keras hingga sukses menjadi orang-orang terkaya di dunia, namun dalam waktu singkat, seluruh kekayaan mereka sirna seperti mimpi.

Beberapa orang memang mendapatkan kekayaannya secara ilegal, dan ada saatnya mereka menebus perbuatan mereka. yang lain, menjadi korban krisis ekonomi sejak tahun 2008. Tetap saja, rasanya sulit dipercaya orang yang memiliki kekayaan hingga ratusan triliun bisa jatuh miskin dan tak punya apa-apa. Dan semuanya itu terjadi dalam sekejap mata.

Inilah 6 orang super kaya yang jatuh miskin dalam waktu yang sangat singkat.

Channel: Anak Bandel
Published: 2017-12-23 12:11:42
Duration: 5M26S
Views: 2190683
Likes: 7628
Favorites: 0

Ini yang Terjadi Saat Binatang Melihat Hal yang Baru ditontonnya #YtCrash

#YtCrash – Bagaimana Reaksi Aneh Binatang Melihat Kejadian yang Baru dilihat? ada anjing yang sedang nonton film horor the nun, kucing yan takut mentimun, anjing menonton sulap dari majikannya dan lain-lain.

————————————————————————————————————

YtCrash atau Youtube CRASH menyajikan informasi berupa fakta di balik peristiwa dan kumpulan kejadian / feeds dan peristiwa unik yang terjadi di dunia. Sekilas Channel ini mirip acara “Trans 7 On the spot Terbaru”. Video kumpulan ini telah melewati berbagai riset dan penelitian serta pengumpulan data berupa foto dan video dari berbagai sumber yang dikemas dengan cara countdown dan atau random.

Channel Youtube CRASH juga berbagi informasi terbaru dan berita-berita yang menjadi viral di internet.

Follow beberapa media sosial kami di:

One click to subs : https://www.youtube.com/channel/UCkb0yUW1GGo6sHaJ2Z9IIrA?sub_confirmation=1
Official Channel : https://www.youtube.com/c/YoutubeCrash
Fanpage Facebook : https://www.facebook.com/youtubecrashTV
Instagram : https://www.instagram.com/ytcrashchannel/
Twitter : https://twitter.com/youtube_crash
Google+ : https://plus.google.com/108616549856780702844
Official Blog : http://youtubecrash.blogspot.com

For Copyright Issues, business cooperation (including media & advertising) please contact : ytcrash27@gmail.com

Channel: YtCrash
Published: 2018-07-01 16:43:52
Duration: 3M28S
Views: 721784
Likes: 6064
Favorites: 0

5 SPESIES HEWAN YANG DI HIDUPKAN DARI KEPUNAHAN !

Selama ribuan tahun, beberapa spesies makhluk hidup punah karena beberapa alasan, mulai dari yang bersifat alamiah, seperti bencana besar, atau karena ulah manusia.
Berkembangnya ilmu pengetahuan, khususnya bioteknologi, membuka kemungkinan bagi para ilmuwan untuk “menghidupkan” kembali hewan-hewan yang telah punah tersebut.
Bahkan di lansir oleh science alert, the long now foundation melalu program revive and restore telah memilih 25 hewan untuk di bangkitkan kembali dari kepunahan.
Kenapa hewan hewan yang sudah punah perlu untuk di hidupkan kembali ?
The long now foundation menjawab nya dengan memajang sebuah artikel yang di tulisdi national geographic berjudul the case of reviving extinct species, pada halaman web mereka.
Di artikel tersebut yang di tulis oleh stewart brand , ahli biologi yang mendirikan the long now foundation , menyebutkan “konservasionis mempelajari keuntungan dari membangun harapan dan membangun di atas harapan. Spesies yang di hidupkan kembali dari kepunahan akan menjadi sebuah harapan.
Teknologi genetika dan stem cell memberikan kemampuan untuk melakukan kloning bahkan pada hewan yang sudah tidak subur lagi , selama DNA hewan tersebut masih tersedia.
Bukan Cuma itu aja, sejumlah spesies yang sudah punah pun bisa di hidupkan kembali hanya dengan sedikit mengubah genom spesies kerabat nya yang masih exist, demikian juga dengan pengembalian sejumlah ciri populasi yang sudah lenyap.
Tapi yang paling penting adalah hewan-hewan yang sudah di hidupkan kembali tersebut harus di perkenalkan kembali ke alam liar, habitat dan makanan yang cukup sertak kontak yang terbatas dengan manusia.
Di tahun 2003 , usaha untuk menghidupkan hewan yang sudah punah pernah di lakukan ilmuwan prancis dan spanyol, mereka berupaya menghidupan kembali kambing liar yang telah punah dengan nama bucardo atau pyrenean ibex, spesies kambing yang sudah punah tersebut sukses di lahirkan kembali , tapi hanya mampu bertahan hidup selama 10 menit.
Biarpun demikian untuk membangkitkan hewan yang sudah punah , tentu aja ga bisa di lakukan dengan sembarangan . Membangkitkan mereka kembali mempunyai banyak implikasi atau konsekuensi langsung pada biologi dan ekologi.
Dan berikut 5 hewan punah yang berusaha di bangkitkan kembali
Channel: Daftar5
Published: 2017-05-12 09:47:50
Duration: 10M2S
Views: 1128444
Likes: 5828
Favorites: 0

Top 10 Best OFFLINE RPG Games for Android and iOS 2018 [High Graphics]

offline rpg android games, offline ios games, best offline android games, best offline games for android,best mobile games. rpg android games

What’s up good people? In this video, We take a look at Top 10 Best Offline RPG Games For Android abd iOS 2018 [High Graphics]. Do you agree with this list? Let us
know in the comment down below and don’t forget to subscribe.
——————————————————————————–
Help Me Get To 100k Subscribers►►https://goo.gl/2s9Y9T
——————————————————————————–

▬▬▬ LET’S BE FRIENDS ▬▬▬
♥️ Twitter – https://www.instagram.com/android_tools/
♥️ Facebook – https://www.facebook.com/androidtoolsbd/
♥️ Google Plus – https://twitter.com/susanjit9
——————————————
01) Animus – Stand Alone
Android :- https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tenbirds.animus
iOS :- https://itunes.apple.com/us/app/animus-stand-alone/id1282288783?mt=8
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
02) FINAL FANTASY XV POCKET EDITION
Android :- https://play.google.com/store/apps/details?id=com.square_enix.android_google.ffxvpe
iOS :- https://itunes.apple.com/us/app/finalfantasy-xv-pocket-edition/id1152350815?mt=8
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
03) Portal Knights
Android :- https://play.google.com/store/apps/details?id=com.and.games505.portal_knights
iOS :- https://itunes.apple.com/us/app/portal-knights/id881900496?mt=8
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
04) Eternium
Android :- https://play.google.com/store/apps/details?id=com.makingfun.mageandminions
iOS :- https://itunes.apple.com/us/app/eternium/id579931356?mt=8
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
05) SoulCraft – Action RPG
Android :- https://play.google.com/store/apps/details?id=de.mobilebits.soulcraftdefault
iOS :- https://itunes.apple.com/us/app/soulcraft-action-rpg/id523639935?mt=8
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
06) Oceanhorn ™
Android :- https://play.google.com/store/apps/details?id=com.FDGEntertainment.Oceanhorn.gp
iOS :- https://itunes.apple.com/us/app/oceanhorn/id708196645?mt=8
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
07) Goat Simulator MMO Simulator
Android :- https://play.google.com/store/apps/details?id=com.coffeestainstudios.goatsimulator.mmo
iOS :- https://itunes.apple.com/us/app/goat-simulator-mmo-simulator/id977646169?mt=8
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
08) Smashing The Battle
Android :- https://play.google.com/store/apps/details?id=com.magiccubegames.SmashingTheBattle
iOS :- https://itunes.apple.com/us/app/smashing-the-battle/id1157626465?mt=8
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
09) Titan Quest
Android :- https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dotemu.titanquest
iOS :- https://itunes.apple.com/us/app/titan-quest/id1354402472?mt=8
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
10) Ravensword: Shadowlands 3d RPG
Android :- https://play.google.com/store/apps/details?id=com.crescentmoongames.ravensword2
iOS :- https://itunes.apple.com/us/app/ravensword-shadowlands/id566839331?mt=8
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

**Musics**
01) Axol – Mars https://www.youtube.com/watch?v=0oq2Ej36nlY
02) Halcyon – Runaway https://www.youtube.com/watch?v=dML91GqvjSQ

Channel: Android Tools
Published: 2018-05-14 13:20:39
Duration: 6M36S
Views: 139530
Likes: 1495
Favorites: 0

✅ GINGERBREAD DRAGON ?? BÁNH GỪNG NƯỚNG THƠM NGON – Dragon City Game Mobile Android, Ios

Lien Hệ Quảng Cao: thanh16031992@gmail.com
Facebook ca nhan: https://goo.gl/8imbD8
Group Kết Bạn Lam Quen: https://goo.gl/oGWZgh
Fanpage Tham Gia Để Chem Gio: https://goo.gl/OhkJdD
——————————————————————————————
Dragon City (Đảo Rồng) la nơi bạn co thể nhan giống những con rồng của rieng minh trong thế giới huyền diệu. Rất thu vị khi bạn co thể tự tay nuoi dưỡng, tim kiếm thức ăn va moi trường sống cho chung, sau đo cho chung đi chiến đấu trong những trận chiến vo cung hấp dẫn kha giống với game dragon mania legends.

Mỗi loại rồng đều mang một đặc điểm rieng va co moi trường sống khac nhau, nen bạn cần lựa chọn cẩn thận trước khi bắt đầu xay dựng. Vi dụ: Rồng Flame Dragon thich nghi với moi trường lửa chay, rồng Venom Dragon thich nghi với moi trường trai đất va bong tối, con Mirror Dragon thi thich nghi với moi trường Legent….
Vi vậy, bạn cần sắp xếp hợp ly sẽ quyết định việc tăng trưởng nhanh của rồng va người chơi co thể kiếm được nhiều vang hơn, thăng cấp nhanh hơn. Khong nen sử dụng hack dragon city vi sẽ lam mất tinh hay của game đi rất nhiều.

Ban đầu bạn nen tập trung xay dựng them những moi trường sống như Flame, Sea va Nature để co nhiều sự lựa chọn cho những chu rồng. Nang cấp moi trường sống của rồng sẽ tăng giới hạn số lượng rồng trong mỗi nơi cư tru, cũng như lượng vang thu lại cho bạn nhiều hơn. Trong game co kha nhiều dragon hills để xay dựng cac cong trinh. Hãy nang cấp nơi cư tru của rồng bất cứ khi nao cấp độ chơi.

_Support Author_

● Follow TheFatRat:
+ Youtube: https://goo.gl/5UjMjg
+ Twitter: https://twitter.com/ThisIsTheFatRat
+ Facebook: https://www.facebook.com/thisisthefatrat
+ Google+: https://plus.google.com/+TheFatRat
+ Soundcloud: https://soundcloud.com/thefatrat

● Follow Tasty:
● YouTube: http://youtube.com/tastynetwork
● Facebook: http://facebook.com/tastynetwork
● Twitter: http://twitter.com/tastynetwork
● Google+: http://google.com/+tastynetwork
● Soundcloud: http://soundcloud.com/tastynetwork
● Instagram: http://instagram.com/tastynetwork

● Follow NoCopyrightSounds:
+ Youtube: https://www.youtube.com/user/NoCopyri…
+ Facebook: https://www.facebook.com/NoCopyrightS…
+ Instagram: https://www.instagram.com/nocopyright…
+ Soundcloud: https://soundcloud.com/NoCopyrightSounds
+ Twitter: https://twitter.com/NCSounds

● Follow DEAMN:
+ Wedsite: http://deamn.com
+ Youtube: http://youtube.com/deamnmusic
+ Soundcloud: http://soundcloud.com/deamnmusic
+ Facebook: http://facebook.com/deamnmusic
+ Instagram: http://instagram.com/deamnmusic
+ Twitter: http://twitter.com/deamnmusic

● Follow Tobu:
+ Wedsite: http://www.7obu.com
+ Soundcloud: http://www.soundcloud.com/7obu
+ Facebook: http://www.facebook.com/tobuofficial
+ Twitter: http://www.twitter.com/tobuofficial
+ Youtube: http://www.youtube.com/tobuofficial

● Follow Alan Walker:
+ Facebook: https://www.facebook.com/DJWalkzz
+ SoundCloud: https://soundcloud.com/walkzz
+ YouTube: https://www.youtube.com/user/DjWalkzz
+ Twitter: https://twitter.com/IAmAlanWalker
+ Website: http://www.alanwalkermusic.com/

● Follow Anjulie:
+ Facebook: https://www.facebook.com/anjuliemusic/
+ Twitter: https://twitter.com/Anjulie
+ Instagram: https://www.instagram.com/anjuliemusic/

● Follow Jim Yosef:
http://soundcloud.com/jim-yosef
http://facebook.com/jimyosefmusic
http://twitter.com/jimyosef

●Follow Vexento:
+ YouTube: https://www.youtube.com/user/Vexento/…
+ SoundCloud: https://soundcloud.com/vexento
+ Facebook: https://www.facebook.com/VexentoMusic
+ Website: http://vexentomusic.com/

● If any producer or label has an issue with any of the uploads please get in contact (thanh16031992@gmail.com) and it will be deleted immediately (this includes artists of the images used). Thank you!

● Nếu co bất cứ thắc mắc, khiếu nại nao về bản quyền hinh ảnh cũng như am nhạc co trong video, mong chủ sở hữu lien hệ trực tiếp với toi qua địa chỉ G-mail: thanh16031992@gmail.com. Xin cảm ơn!

✪ Danh sach bai hat va hỗ trợ tac giả:
• 01. Fly Away – TheFatRat feat. Anjulie
• 02. Save Me – DEAMN
• 03. Monody – TheFatRat (feat. Laura Brehm)
• 04. Never Be Alone – TheFatRat (Tasty Release) (https://www.youtube.com/watch?v=Ic-gZ…)
• 05. Frisbee – Ahxello
• 06. The Calling – TheFatRat feat. Laura Brehm
• 07. Masked Heroes – Vexento
• 08. You – Axol x Alex Skrindo
• 09. Drive My Car – DEAMN
• 10. Frontier – Doctor Vox
• 11. Cheap Thrills – J.Fla (Cover)
• 12. Sign – DEAMN
• 13. My Heart – Different Heaven & EH!DE
• 14. Sky High – Elektronomia
• 15. Blank – Disfigure
• 16. Windfall – TheFatRat
• 17. On & On – Cartoon ft. Daniel Levi
• 18. Hope – Tobu
• 19. Candyland – Tobu
• 20. Cloud 9 – Itro & Tobu

✅ BẠO CHÚA CỔ XƯA VS QUÁI VẬT BIỂN SÂU ?? LỬA VS NƯỚC – Dragon City Game Mobile Android, Ios

Lien Hệ Quảng Cao: thanh16031992@gmail.com
Facebook ca nhan: https://goo.gl/8imbD8
Group Kết Bạn Lam Quen: https://goo.gl/oGWZgh
Fanpage Tham Gia Để Chem Gio: https://goo.gl/OhkJdD
——————————————————————————————
Dragon City (Đảo Rồng) la nơi bạn co thể nhan giống những con rồng của rieng minh trong thế giới huyền diệu. Rất thu vị khi bạn co thể tự tay nuoi dưỡng, tim kiếm thức ăn va moi trường sống cho chung, sau đo cho chung đi chiến đấu trong những trận chiến vo cung hấp dẫn kha giống với game dragon mania legends.

Mỗi loại rồng đều mang một đặc điểm rieng va co moi trường sống khac nhau, nen bạn cần lựa chọn cẩn thận trước khi bắt đầu xay dựng. Vi dụ: Rồng Flame Dragon thich nghi với moi trường lửa chay, rồng Venom Dragon thich nghi với moi trường trai đất va bong tối, con Mirror Dragon thi thich nghi với moi trường Legent….
Vi vậy, bạn cần sắp xếp hợp ly sẽ quyết định việc tăng trưởng nhanh của rồng va người chơi co thể kiếm được nhiều vang hơn, thăng cấp nhanh hơn. Khong nen sử dụng hack dragon city vi sẽ lam mất tinh hay của game đi rất nhiều.

Ban đầu bạn nen tập trung xay dựng them những moi trường sống như Flame, Sea va Nature để co nhiều sự lựa chọn cho những chu rồng. Nang cấp moi trường sống của rồng sẽ tăng giới hạn số lượng rồng trong mỗi nơi cư tru, cũng như lượng vang thu lại cho bạn nhiều hơn. Trong game co kha nhiều dragon hills để xay dựng cac cong trinh. Hãy nang cấp nơi cư tru của rồng bất cứ khi nao cấp độ chơi.

_Support Author_

● Follow TheFatRat:
+ Youtube: https://goo.gl/5UjMjg
+ Twitter: https://twitter.com/ThisIsTheFatRat
+ Facebook: https://www.facebook.com/thisisthefatrat
+ Google+: https://plus.google.com/+TheFatRat
+ Soundcloud: https://soundcloud.com/thefatrat

● Follow Tasty:
● YouTube: http://youtube.com/tastynetwork
● Facebook: http://facebook.com/tastynetwork
● Twitter: http://twitter.com/tastynetwork
● Google+: http://google.com/+tastynetwork
● Soundcloud: http://soundcloud.com/tastynetwork
● Instagram: http://instagram.com/tastynetwork

● Follow NoCopyrightSounds:
+ Youtube: https://www.youtube.com/user/NoCopyri…
+ Facebook: https://www.facebook.com/NoCopyrightS…
+ Instagram: https://www.instagram.com/nocopyright…
+ Soundcloud: https://soundcloud.com/NoCopyrightSounds
+ Twitter: https://twitter.com/NCSounds

● Follow DEAMN:
+ Wedsite: http://deamn.com
+ Youtube: http://youtube.com/deamnmusic
+ Soundcloud: http://soundcloud.com/deamnmusic
+ Facebook: http://facebook.com/deamnmusic
+ Instagram: http://instagram.com/deamnmusic
+ Twitter: http://twitter.com/deamnmusic

● Follow Tobu:
+ Wedsite: http://www.7obu.com
+ Soundcloud: http://www.soundcloud.com/7obu
+ Facebook: http://www.facebook.com/tobuofficial
+ Twitter: http://www.twitter.com/tobuofficial
+ Youtube: http://www.youtube.com/tobuofficial

● Follow Alan Walker:
+ Facebook: https://www.facebook.com/DJWalkzz
+ SoundCloud: https://soundcloud.com/walkzz
+ YouTube: https://www.youtube.com/user/DjWalkzz
+ Twitter: https://twitter.com/IAmAlanWalker
+ Website: http://www.alanwalkermusic.com/

● Follow Anjulie:
+ Facebook: https://www.facebook.com/anjuliemusic/
+ Twitter: https://twitter.com/Anjulie
+ Instagram: https://www.instagram.com/anjuliemusic/

● Follow Jim Yosef:
http://soundcloud.com/jim-yosef
http://facebook.com/jimyosefmusic
http://twitter.com/jimyosef

●Follow Vexento:
+ YouTube: https://www.youtube.com/user/Vexento/…
+ SoundCloud: https://soundcloud.com/vexento
+ Facebook: https://www.facebook.com/VexentoMusic
+ Website: http://vexentomusic.com/

● If any producer or label has an issue with any of the uploads please get in contact (thanh16031992@gmail.com) and it will be deleted immediately (this includes artists of the images used). Thank you!

● Nếu co bất cứ thắc mắc, khiếu nại nao về bản quyền hinh ảnh cũng như am nhạc co trong video, mong chủ sở hữu lien hệ trực tiếp với toi qua địa chỉ G-mail: thanh16031992@gmail.com. Xin cảm ơn!

✪ Danh sach bai hat va hỗ trợ tac giả:
• 01. Fly Away – TheFatRat feat. Anjulie
• 02. Save Me – DEAMN
• 03. Monody – TheFatRat (feat. Laura Brehm)
• 04. Never Be Alone – TheFatRat (Tasty Release) (https://www.youtube.com/watch?v=Ic-gZ…)
• 05. Frisbee – Ahxello
• 06. The Calling – TheFatRat feat. Laura Brehm
• 07. Masked Heroes – Vexento
• 08. You – Axol x Alex Skrindo
• 09. Drive My Car – DEAMN
• 10. Frontier – Doctor Vox
• 11. Cheap Thrills – J.Fla (Cover)
• 12. Sign – DEAMN
• 13. My Heart – Different Heaven & EH!DE
• 14. Sky High – Elektronomia
• 15. Blank – Disfigure
• 16. Windfall – TheFatRat
• 17. On & On – Cartoon ft. Daniel Levi
• 18. Hope – Tobu
• 19. Candyland – Tobu
• 20. Cloud 9 – Itro & Tobu
_

Channel: Thành EJ
Published: 2018-07-13 10:28:11
Duration: 19M45S
Views: 38305
Likes: 690
Favorites: 0

Stick War Legacy – Chung Kết Tổng Đại Gia Và Game Thủ – Người Que Đại Chiến #2

Donate: https://unghotoi.com/thanhej
Lien Hệ Quảng Cao: thanh16031992@gmail.com
Facebook ca nhan: https://goo.gl/8imbD8
Group Kết Bạn Lam Quen: https://goo.gl/oGWZgh
Fanpage Tham Gia Để Chem Gio: https://goo.gl/OhkJdD
——————————————————————————————

Những nhan vật người que đã trở lại va ngay cang lợi hại với man đanh đấm tuyệt đỉnh, đảm bảo game thủ sẽ khong thể rời mắt từ đầu đến cuối clip. Chung ta sẽ được tận hưởng man chiến thuật đặc sắc với đủ mọi loại vũ khi từ cổ chi kim đều được nhan vật mảnh khảnh nay sử dụng một cach thuần thục tuyệt vời.

Thực tế cac anh chang ngời que ( Stick Man) nay đã qua quen thuộc với cac bạn game thủ khi xuất hiện trong rất nhiều tro chơi cũng như clip tren mạng, tuy vậy man đanh đấm nay quả thực la vo tiền khoang hậu!

Stick War Legacy con gọi la game Đại chiến người que tren Android, la dong game người que phổ biến va được đanh gia cao với lối chơi độc đao, phong cach chiến thuật mang tinh cổ điển, thu hut đong đảo người chơi. hach thức va hấp dẫn cac game thủ.

Stick War Legacy la dong game người que vui nhộn va đầy tinh thach thức. Trong game, bạn sẽ điều khiển quan đội của minh theo mỗi đơn vị, bạn co toan quyền kiểm soat với mỗi chiến binh người que. Xay dựng đơn vị, cac mỏ vang va tim hiểu cach sử dụng Kiếm sỹ, Binh linh, Cung thủ, Thuật sỹ hay thậm chi la Người khổng lồ để tieu diệt kẻ thu va gianh lấy toan bộ lãnh thổ.

Danh mục
Tro chơi

Channel: Thành EJ
Published: 2018-01-17 03:36:11
Duration: 19M9S
Views: 956906
Likes: 4669
Favorites: 0

Pocket Morty Nỗi Khổ Khi Con Người Bị Bắt Làm Pokemon – Top Game Mobile Hay Mỗi Ngày

Lien Hệ Quảng Cao: thanh16031992@gmail.com
Facebook ca nhan: https://goo.gl/8imbD8
Group Kết Bạn Lam Quen: https://goo.gl/oGWZgh
Fanpage Tham Gia Để Chem Gio: https://goo.gl/OhkJdD
——————————————————————————————
Channel: Thành EJ
Published: 2018-03-24 13:59:00
Duration: 23M59S
Views: 131896
Likes: 811
Favorites: 0

Plants vs Zombies 2 Every Plant Power UP vs Pharaoh Zombie – PVZ 2 Gameplay

Plants vs Zombies 2 Every Plant Power UP vs Pharaoh Zombie – PVZ 2 Gameplay
Click for Plants vs Zombies 2 Gameplay ► https://goo.gl/KwYB8k
Click Here to Subscribe ►https://goo.gl/E8iDgD

More info about the game:
Plants vs Zombies 2
Platforms: IOS, Android
Publisher: EA – Electronic Arts
Developer: PopCap Games

Plants vs Zombies 2 Every Plant Power UP
Thanks for every Like, Share, and Comment!
Primal Gameplay Plants vs Zombies 2
The Best Plants vs Zombies 2 Videos

Channel: Primal Gameplay
Published: 2017-12-28 11:27:54
Duration: 17M55S
Views: 6170806
Likes: 21435
Favorites: 0

LARVA – TOWER STACK | Cartoons For Children | Larva Full Movie | Larva Cartoon | LARVA Official

In the back alley of the bustling New York, Red, Yellow and Brown play tower stack.Tired of losing, Red brings in… a ring!
But Yellow and Brown manage to skillfully stack and balance impossible objects on top of the ring.
Wobble, wobble… What will go on top of the wobbling tower?”
⏩⏩⏩ SUBSCRIBE to LARVA: http://www.youtube.com/channel/UCph-WGR0oCbJDpaWmNHb5zg?sub_confirmation=1

🐌 SEASON 1 – Storm Drain 🐌
Red and Yellow, two strange Larva who live underneath a storm drain, encounter many surprises which fall from the outside world to their underground universe. For these two wriggly friends, anything is a good excuse for fun. See the world from Red and Yellow’s point of view, and experience what a dangerous and exciting place the world can be for such small friends.

🐌 SEASON 2 – HOUSE 🐌
Eager to explore the world above, Red & Yellow squat in an old house stuck between high-rise buildings in the big city. Exploring their new home and meeting new creatures means more laughs for the comic duo. Sometimes they fight. Sometimes they find themselves in trouble together. A story of two cute and hilarious larva.

🐌 SEASON 3 – NEW YORK 🐌
Now it’s the New York City. Watch Red and Yellow’s incredible abilities while they explore the city. A whole new adventure in a bigger scale! The exciting survival story of two little Larva in New York.

🐌 THE CHARACTERS 🐌
💛 Yellow 💛
Yellow is a dimwitted and happy-go-lucky yellow colored larva with an antenna. Yellow is always abused by Red, but that never endangers their friendship. Although usually he obeys Red, he loses his mind in front of food.
❤️ Red ❤️
Red is a mostly hot-tempered and greedy red colored larva. His specialty is shouting and kicking like Bruce Lee. He is always showing off and abusing Yellow, but he often ends up hurting himself instead.
💜 Violet 💜
Violet is an oversized ghost slug. He is sometimes shown with his lower half buried in the ground. When he is threatened, he exposes his whole body and roars.
🚪 Brown 🚪
Brown is a cloying dung beetle that gathers poop. To him, poop is either his food or his treasure. He hates it when other insects touch his prized poop. He has a long strand of hair on his right cheek.
⚫️ Black ⚫️
Black is a horned atlas beetle that has great strength and is usually punching a cocoon (which he uses as punching bag). He’s aggressive and will beat up whoever he thinks is messing with him. In “Hello, Black” he turns out to be a slug wearing beetle armor.
🌈 Rainbow 🌈
Rainbow is a snail with a red and green shell. When in his shell, he’s slow in his action, but under that he has a muscular human-like body and can function like humans do.
💟 Pink 💟
Pink is a pink larva with two antennae. She is the only recurring female character. She loves Yellow but Red loves her. She hides a great strength behind her cute, beautiful face.

Channel: Larva TUBA
Published: 2017-09-28 11:18:15
Duration: 32M45S
Views: 24854588
Likes: 57190
Favorites: 0

5 Game Android HD Keren Paling Ditunggu 2018

5 Game Android Paling Ditunggu 2018
Game android offline maupun online telah mengalami perkembangan yang signifikan, sehingga para developer pun berlomba-lomba untuk mengembangkan game sebaik mungkin.
Nah dalam video kali ini, efek revisi akan memberikan informasi 5 upcoming game keren yang paling ditunggu di android.

5 Game Android Paling Ditunggu 2018 versi efek revisi !

Efek Revisi adalah sebuah channel yang membahas mengenai game dan teknologi, kami menyuguhkan tontonan yang menarik, unik, dan juga dapat menambah wawasan anda seputar game dan teknologi.
Selain itu, kita juga menyuguhkan video dalam bentuk lain yang tidak kalah menarik !

Leave us the like and comment! Also don’t forget to subscribe our channel! Thank you for your support!

5 Game Android Paling Ditunggu 2018list :

🎮 Oceanhorn 2

🎮 Inside

🎮 Grid Autosport

🎮 Life is Strange

🎮 Fortnite

Background Music :
———————————————————————————————————–
Mumford & Sons Inspired by Hyde – Free Instrumentals https://soundcloud.com/davidhydemusic
Creative Commons — Attribution 3.0 Unported— CC BY 3.0
http://creativecommons.org/licenses/b…

Wings by Nicolai Heidlas Music https://soundcloud.com/nicolai-heidlas
Creative Commons — Attribution 3.0 Unported— CC BY 3.0
http://creativecommons.org/licenses/b…
Music provided by Music for Creators https://youtu.be/a88RZOxv6kI

5 GAME ANDROID HORROR OFFLINE TERBAIK 2017

Game android horror offline merupakan salah satu genre game yang seru untuk kamu mainkan seorang diri.
Game android horror offline terbaik ini akan pas untuk kamu mainkan saat malam hari, dan dengan kondisi yang mendukung juga. Ingin tahu game android horror offline terbaik ?
Berikut 5 Game Android Horror Offline Terbaik untuk Anda !

Efek Revisi adalah sebuah channel yang membahas mengenai game dan teknologi, kami menyuguhkan tontonan yang menarik, unik, dan juga dapat menambah wawasan anda seputar game dan teknologi.
Selain itu, kita juga menyuguhkan video dalam bentuk lain yang tidak kalah menarik !

Leave us the like and comment! Also don’t forget to subscribe our channel! Thank you for your support!

5 GAME ANDROID HORROR OFFLINE TERBAIK 2017 list :

🎮Paranormal Territory 2
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.agaming.pt2free&hl=en

🎮Mental Hospital V
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.agaming.mentalhospitalVlite&hl=en

🎮Reporter
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.agaming.reporterdemo&hl=en

🎮Horrible Night
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mekagames.horriblenight&hl=en

🎮The Fear : Creepy Scream House
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.geneticstudios.thefear&hl=en

Channel: Efek Revisi
Published: 2017-10-20 09:46:13
Duration: 5M41S
Views: 136609
Likes: 2412
Favorites: 0

KUMPULAN VIDEO MARAH MARAH GARA GARA MAIN MOBILE LEGEND

Ini Lah akibat Ya Kalau dapet Team NOB jadi ya emosi hahhahaha
Channel: Bozo Lali
Published: 2018-04-14 17:58:17
Duration: 5M33S
Views: 664618
Likes: 1513
Favorites: 0

Dunia Yang Kejam – INSIDE – Indonesia Gameplay #1

Oke perjalanan kita di game INSIDE ini di mulai dari hari ini, dan gw melihat isi game ini dengan kekerasan, nggak gw bayangin anak kecil ini seperti apa, hanya bisa lari tanpa bisa melawan, memang dunia di Inside benar2 kejam

Kumpulan Video Game INSIDE : https://www.youtube.com/playlist?list=PL7Kldd0cHcR-ThxoXxgrkGD4lOYK4VHM2

Subscribe : http://www.youtube.com/user/miawaug?sub_confirmation=1

Terima kasih sudah nonton Video Miawaug, Kasih Like, Share jika kalian suka, dan koment apa aja yang kalian suka, gw usahakan untuk membalasnya 🙂

Mau Main game yg gw mainin ?? Check Link Download di bawah :

Steam ► http://store.steampowered.com/app/304430/

Jangan lupa juga untuk ikutin Sosial Media gw

Facebook ► http://facebook.com/miawaug
Twitter ► https://twitter.com/miawaug
Instragram ► https://instagram.com/miawaug
Ask.fm ► http://ask.fm/miawaug

Website ► https://miawaug.com

Untuk Email Bisnis kalian bisa masukan di

Email ► miawaug@ gmail [.]com

Thanks Guys….

PAWW….
……………-……-.
…………./…../…
……….-..|……|……|..-.
……../…\../…././…
……..|….|…’`.-..`’…|….|
………_.’..-`….`-..’…_/
…………-‘…………’-.
………./……………..
……….|………………|
………..’.___…..___.’

Intro Music :
– Music provided by FreeSongsToUse
– Krayzius – Blindly
– Support Mark G:
https://soundcloud.com/realmarkg
https://twitter.com/markgofficial
http://www.instagram.com/markgtherapper
http://www.youtube.com/realmarkg

Outro Music :
– Music provided by FreeSongsToUse
– Krayzius – Blindly
– Support Krayzius:
https://soundcloud.com/krayzius
https://www.facebook.com/djkrayzius
https://twitter.com/krayzius

Channel: MiawAug
Published: 2016-07-08 17:31:01
Duration: 26M3S
Views: 782924
Likes: 31638
Favorites: 0

CUMAN PUBG DOANG YANG BISA! Inilah 5 Hal yang Membuat PUBG LEBIH BAIK Dibanding Fortnite!!!

Game bergenre battle royale saat ini semakin marak dimainin oleh para pemuda – pemudi di seluruh dunia. Keseruan dalam menghadapi lawan dalam jumlah banyak, merupakan salah satu faktor mengapa game tersebut bisa sampe selaris ini. Ada pun dua game battle royale yang sekarang ini hampir setiap pemuda pemudi memainkannya. Sebut saja PUBG dan Fortnite. Kedua Brand ini sangatlah getol untuk menjadi nomor 1 di genre game battle royale tersebut. Tapi tahukah kalian, bahwa game PUBG sendiri memiliki kelebihannya tersendiri, yang bahkan ga dimilikin sama Fortnite. Oleh karena itu kali ini kita akan kasih liat kalian, 5 Alasan Kenapa Game PUBG LEBIH BAIK Dibanding Fortnite, menurut Calon Ilmuwan:

For copyright matters please contact us at: iklancalonilmuwan@gmail.com

———————————————————————————————————–

Calon Ilmuwan adalah channel yang membahas video tentang inovasi, penemuan, dan konsep yang menarik.

Subscribe jg beberapa channel kita lainnya:
Calon Sarjana: https://www.youtube.com/channel/UCkCa2NoZlJlfJlMKgZhtKOQ
Calon Ilmuwan: https://www.youtube.com/channel/UC-ASDT9n-sUPwA7uUPN0OoQ
Sarjana Ghoib: https://www.youtube.com/channel/UCJi1yHqp6BqsRMEh5GmE8mg
Calon Atlet: https://www.youtube.com/channel/UC2T7cp2x7otpobQSEM1kCNg
Calon Professor: https://www.youtube.com/channel/UCqxiL96LZEgDUCc4PVH-8fQ

Follow beberapa media sosial kami di:
Instagram: https://www.instagram.com/calonsarjanafakta/
Google+: https://plus.google.com/114991625524235660155

For Business: iklancalonilmuwan@gmail.com

Massive THANK YOU to everyone for watching this and for all of your support!

-Copyright Disclaimer-
Title 17, US Code (Sections 107-118 of the copyright law, Act 1976):
All media in this video is used for purpose of review & commentary under terms of fair use.
All footage, & images used belong to their respective companies.

Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing.

Channel: Calon Ilmuwan
Published: 2018-04-27 11:43:06
Duration: 5M54S
Views: 140833
Likes: 3555
Favorites: 0

NGGAK DISANGKA, isi Balasan dari chat ini | 11 Chat Paling Absurd part2

Chat dalam video ini berisi tentang ilustrasi bagaimana cara seseorang menanggapi sebuah percakapan dalam situasi tertentu,

Kasih LIKE jika anda menikmati video ini, dan jangan lupa untuk SUBSCRIBE gratis untuk terus update dengan video terbaru..

IG : adamu_wiko

Channel: Bang Todo
Published: 2018-04-19 16:55:51
Duration: 4M31S
Views: 3864946
Likes: 12899
Favorites: 0

10 Best FREE iOS & Android Games of June 2018

Here’s a list of the best free iPhone & Android games from the month of June available on Apple’s App Store & Google’s play store.
Subscribe for more: http://youtube.com/gameranxtv

Command & Conquer: Rivals
Platform: Android
Price: Free
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.gp.candcwarzones

Silly Walks
Platform: iOS Android
Price: Free
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.parttimemonkey.sillywalks
https://itunes.apple.com/us/app/silly-walks/id1229630187?mt=8

2018 World Football League
Platform: iOS
Price: Free
https://itunes.apple.com/us/app/2018-world-football-league/id1371447308?mt=8

Pokemon Quest
Platform: iOS Android
Price: Free
https://itunes.apple.com/us/app/pok%C3%A9mon-quest/id1345187641?mt=8
https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.pokemon.pokemonquest

Goosebumps HorrorTown
Platform: iOS Android
Price: Free
https://itunes.apple.com/us/app/goosebumps-horrortown/id1359182052?mt=8
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pixowl.goosebumps&hl=en

Westworld
Platform: iOS Android
Price: Free
https://itunes.apple.com/ca/app/westworld/id1243267017?mt=8
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wb.goog.westworld&hl=en_IN

Dead Island: Survivors
Platform: iOS Android
Price: Free
https://itunes.apple.com/us/app/dead-island-survivors/id1133576563?mt=8
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dsfishlabs.disurvivors

Space Pioneer
Platform: iOS, Android
Price: Free
https://itunes.apple.com/us/app/space-pioneer/id1204790625?mt=8
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vividgames.outerpioneer&hl=en_IN

ARK: Survival Evolved
Platform: iOS
Price: Free
https://itunes.apple.com/us/app/ark-survival-evolved/id1280480538?mt=8

Darkness Rises
Platform: iOS Android
Price: Free
https://itunes.apple.com/ca/app/darkness-rises/id1321309284?mt=8
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nexon.da3.global&hl=en

TOP 20 BEST Upcoming Games of 2018 & 2019 (PS4, XBOX ONE, PC) Cinematics Trailers

TOP 15 BEST Upcoming Games of 2018 & 2019 | New Games 2018 for PS4 Xbox One PC

1 – Overkill’s The Walking Dead
Nov. 08, 2018 (PS4, XB1, PC)

2 – Cyberpunk 2077
TBA (PS4, XB1, PC)

3 – Anthem
Q1 2019 (PS4, XB1, PC)

4 – Earthfall
July 13, 2018 (PS4, XB1, PC)

5 – Fallout 76
Nov. 14, 2018 (PS4, XB1, PC)

6 – Shadow of the Tomb Raider
September 14, 2018 (PS4, XB1, PC)

7 – Halo Infinite
TBA (XB1, PC)

8 – Mutant Year Zero: Road to Eden
TBA 2018 (PS4, XB1, PC)

9 – GreedFall
TBA 2018 (PS4, XB1, PC)

10 – World of Warcraft: Battle for Azeroth
Q3 2018 (PC)

11 – The Last of Us: Part II
TBA (PS4)

12 – Red Dead Redemption 2
October 26, 2018 (PS4, Xbox One)

13 Beyond Good & Evil 2
TBA (PS4, XB1, PC)

14 – Metro Exodus
2019 (PS4, Xbox One, PC)

15 – Final Fantasy VII Remake
TBA (PS4)

16 – Biomutant
2018 (PS4, XB1, PC)

17 – Skull & Bones
2019 (PS4, XB1, PC)

18 – Spider-Man
Sep. 07, 2018 (PS4)

19 – Darksiders 3
TBA 2018 (PS4/XB1/PC)

20 – Death Stranding
TBA (PS4)

Bonus:

21 – Days Gone
Feb. 22, 2019 (PS4 Exclusive)

22 – Ghost of Tsushima
2019 (PS4 Exclusive)

►SUBSCRIBE: http://goo.gl/w0ca4q

Channel: Play4Games
Published: 2018-06-17 06:28:27
Duration: 49M17S
Views: 873917
Likes:
Favorites: 0

10 Crossover Video Game Mods You NEED To See

As gamers, we like “the best of both worlds.” That sometimes means seeing one game act or look more like another game. Here are our favorites! They’re linked below.
Subscribe for more: http://youtube.com/gameranxtv

Super mario Odyssey/GTA

Crowbcat – https://www.youtube.com/watch?v=Ih323XXu_3w

JL MODS HD – http://www.gtainside.com/en/gta4/skins/86520-super-mario-pack-update

Master Chief/Fallout

Klone Wolf – https://www.youtube.com/watch?v=aJFT5qLxFSc

Darkman32197 – https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/26244

Shovel Knight/Smash Bros

krakelak – https://www.youtube.com/watch?v=WGgsECaomdU

krakelak – https://gamebanana.com/skins/149434

Fallout 4/Portal Gun

ElPolloAzul – https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/15586/?

Crash Bandicoot/GTA

Sonny794 – https://www.youtube.com/watch?v=BczRCZ4hqYI

Jbatez – https://www.gta5-mods.com/player/crash-bandicoot-add-on

Skywind

TESRSkywind –

https://www.youtube.com/watch?v=ns7ywiYCRYs

https://www.youtube.com/watch?v=TjwwBKrvRK4&t=4s

https://www.youtube.com/watch?v=6svcEuUIXJw&t=37s

Street Fighter/Tracer

PC Best Mods – https://www.youtube.com/watch?v=i9QbXicD7v0

THEJAMK – https://www.patreon.com/posts/overwatch-tracer-5789953

GTA/PokeBall

양띵TV옴므 – https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=mrDH1wcHCP0

InfamousSabre – https://www.gta5-mods.com/scripts/poke-ball

Skyrim/Super Mario

clintmich – https://www.nexusmods.com/skyrim/mods/24709/

Tyroine – https://www.youtube.com/watch?v=D1rR8K3LtiI

Channel: gameranx
Published: 2018-07-07 22:16:30
Duration: 8M19S
Views: 185315
Likes: 7647
Favorites: 0

10 Strange Unexplained Internet Videos

Watching sneezing pandas and cats on skateboards is a great reason for the internet existing. But there is also a much much weirder side of the web that we just can’t explain.

Click to Subscribe.. http://bit.ly/WTVC4x

FAQ’s:
What editing software do we use?: http://amzn.to/2p8Y4G2
What mic do we use for our voice overs?: http://amzn.to/2pbWBzr
What camera do we use to film?: http://amzn.to/2pbMv1A
What computer do we edit on?: http://amzn.to/2p951qu

Check out the best of Alltime10s – https://www.youtube.com/playlist?list=PLec1lxRhYOzt2qqqnFBIpUm63wr5yhLF6

Where else to find All Time 10s…

Facebook:
http://ow.ly/3FNFR

Twitter:
http://ow.ly/3FNMk

Channel: Alltime10s
Published: 2018-02-02 17:54:16
Duration: 10M28S
Views: 6338754
Likes: 59829
Favorites: 0

Won Apple iPhone X From Arcade Game! | JOYSTICK

Here I am winning an Apple iPhone X 256gb from Road Trip prize arcade game!

SUBSCRIBE! http://bit.ly/subjoystick

Watch MY Most Popular Uploads Playlist! http://bit.ly/JoyStickTopVids

FOLLOW my crazy adventures through all my Social Media!
Instagram: https://www.Instagram.com/will_leinart
Twitter: https://www.Twitter.com/leinart_will
Facebook: https://www.Facebook.com/zap.arcade
Snapchat: https://www.snapchat.com/add/thewilster2

Visit my Arcades!
ZAP Arcade- Superstition Mall- 6555 E Southern Ave, Mesa, AZ 85206
ZAP Arcade- Arrowhead Mall- 7700 W Arrowhead Towne Center, Glendale, AZ 85308

About Joystick:
Welcome to the official Joystick YouTube channel! Wild arcade adventures, big wins, giveaways and an obsession with beating the claw machine. Subscribe for weekly videos!

Subscribe to Brett because he is a churro
https://www.youtube.com/channel/UC-j0pTVUG_zqHKR4L1YO1aw

Won Apple iPhone x From Arcade Game! | JOYSTICK
https://youtu.be/scRUAGjAA20

Channel: joystick
Published: 2018-06-23 17:20:55
Duration: 14M48S
Views: 1435129
Likes: 24320
Favorites: 0

Top 10 OFFLINE Games for Android 2018 [GameZone]

In this video, we are going to take a look at top 10 offline android games 2017 HD. This list includes offline android games 2017, offline high graphics android games, offline HD android games, offline free android games, insane graphics android games, HD offline android games, offline games for android 2017, let us know about your favorite offline android game in the comment section below.
Support us: https://goo.gl/8OsP0U

Game List:-

10.Space Armor 2
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ophyer.xjwz2&hl=en

9.BasketRoll 3D
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.baskosergey.basketroll

8.King Of Dirt
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.WildLab.KingOfDirt&hl=en

7.Power Hover
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oddrok.powerhover&hl=en

6.Gun War: SWAT Terrorist Strike
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.atomgame.gunwar

5.Space Marshals 2
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pixelbite.sm2&hl=en

4.Ace Academy
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.illuminationgames.aa3&hl=en

3.Heroes Reborn: Enigma
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Phosphor.TravelerGame&hl=en

2.SkillTwins Football
https://play.google.com/store/apps/details?id=se.hellothere.skilltwins&hl=en

1.N.O.V.A. Legacy
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftNOHM

Song: Icehunt – Hover (feat. Helen Tess) [NCS Release]
Music provided by NoCopyrightSounds.
Watch: https://youtu.be/j51Bixo4ZBE
Download/Stream: http://ncs.io/HoverCr

Razihel – Love U [NCS Release]
https://www.youtube.com/watch?v=OJBxNA8cX-E

Channel: GameZone
Published: 2017-07-18 15:42:24
Duration: 5M43S
Views: 7750936
Likes: 84764
Favorites: 0

GAME BARU ANDROiD BOiiiSSS 😭

Android ► https://tinyurl.com/DISurvivors
iOS ► https://apple.co/2MMtKNA

🔥 Channel Khusus Tembak2an ► https://goo.gl/zY5idD
🔥 Channel Khusus Roblox ► https://goo.gl/jos89r
🔥 Subscribe GamerSejati ► http://goo.gl/BMgo6X

❤ Suka Konten Channel Ini? Subscribe aja ya, Gratis !!
✔ Subsrcibe Madam Wkwk ► https://bit.ly/2s6bIht
✔ Subsrcibe GamerSejati ► http://goo.gl/BMgo6X
✔ Subsrcibe LabQi Gaming ►https://goo.gl/jos89r
✔ Subsrcibe JebretGaming ► https://goo.gl/zY5idD
✔ Subscribe TechPanas ► https://goo.gl/fd5AKy

– Dead Island: Survivors Indonesia –
=================================================
❤ Untuk Update Terbaru, bisa Follow Social Media GamerSejati di :

Instagram ► instagram.com/officialgamersejati
=================================================
——————————————–
Production Music courtesy of Epidemic Sound: http://www.epidemicsound.com
Royalty Free Music by http://audiomicro.com/royalty-free-music
Sound Effects by http://audiomicro.com/sound-effects
——————————————–

GAME SURViVAL TAPi KOK NGAKAK 😂

🔥 Channel Khusus Tembak2an ► https://goo.gl/zY5idD
🔥 Channel Khusus Roblox ► https://goo.gl/jos89r
🔥 Subscribe GamerSejati ► http://goo.gl/BMgo6X

❤ Suka Konten Channel Ini? Subscribe aja ya, Gratis !!
✔ Subsrcibe Madam Wkwk ► https://bit.ly/2s6bIht
✔ Subsrcibe GamerSejati ► http://goo.gl/BMgo6X
✔ Subsrcibe LabQi Gaming ►https://goo.gl/jos89r
✔ Subsrcibe JebretGaming ► https://goo.gl/zY5idD
✔ Subscribe TechPanas ► https://goo.gl/fd5AKy

– Dead Island: Survivors Indonesia –
=================================================
❤ Untuk Update Terbaru, bisa Follow Social Media GamerSejati di :

Instagram ► instagram.com/officialgamersejati
=================================================
——————————————–
Production Music courtesy of Epidemic Sound: http://www.epidemicsound.com
Royalty Free Music by http://audiomicro.com/royalty-free-music
Sound Effects by http://audiomicro.com/sound-effects
——————————————–

Channel: Madam Wkwk
Published: 2018-07-05 15:14:07
Duration: 24M26S
Views: 36251
Likes: 1745
Favorites: 0

Rebuilding Tilted Towers with 30,000 WOOD! – Fortnite Funny Fails and WTF Moments! #240 (Daily)

What’s up guys, back with Episode 240 of our Fortnite Fails & Funny Moments! In todays we have put together some of the funniest Fortnite moments including wtf moments to funny fails! Can we smash 40,000 likes for Episode 241 Tomorrow!? Subscribe & join the road to 7Mil subs – https://goo.gl/9g7jnm

Here’s Episode 239 of Fortnite Funny Fails, WTF Moments & Epic Kills if you haven’t seen it!
https://www.youtube.com/watch?v=PhTLcrx01gs

Thanks to everyone who was a part of todays video. You can find these awesome people below for more amazing Fortnite content:

iBolts – https://www.twitch.tv/iBolts
KKurse – https://www.twitch.tv/kkurse
BUDDAHMAN – https://www.twitch.tv/buddahman
Meggatroll457 – https://www.twitch.tv/meggatroll457
Jacilund_ – https://www.twitch.tv/jacilund_
Damian Mathews/Mathews2021
Mr_Mercury – https://www.reddit.com/user/ciwii
Maxrad02 – https://www.reddit.com/user/Maxrad02
EllisN – https://www.youtube.com/channel/UCReHhv79tqvvyCyqKl1lkNQ
Ezuko
Michigan ross
Albert Miller/Viper x Bert
James De Castro
Jay Weid – https://www.youtube.com/channel/UCkFnR8Fliwpt6zymu0uqMPA
Onbekend – https://www.youtube.com/channel/UCnT4yazwLAWG8SLB4QRnDvw
Ninjagamer 21 –
https://www.youtube.com/channel/UCow_tBqKLnOHgqEQ1-Hbj-w
JH 6 – https://www.youtube.com/channel/UC0wTEJCBvqpHezIqRXv9OUg
Bodhi van Gemert – https://www.youtube.com/channel/UCiSXSnfVlKtzwLFvg9O7tdQ
FlipperRumble83 – https://www.youtube.com/channel/UC_qcyb58Hq8V-je3ZmSK0ag
RoyaL LeG3ND – https://www.youtube.com/channel/UC3YGgS7kErP9lXX0_CZVSkQ
Julius Stuart – https://www.youtube.com/channel/UCwzaTQGXR49I0Ry36Y5HpkQ
Square Guy – https://www.youtube.com/channel/UCl3jEK6jvwCKYSXsl_xhEYg
Toon Van Vuuren – https://www.youtube.com/channel/UCZjtynfPyBpbYWDSztwPMtg
L1ghtM1ner – https://www.youtube.com/channel/UCZWUfiPnfiWEWAi3e0RLm4Q
Felty Michael – https://www.youtube.com/channel/UClmuBPtIDBGJ3e4W1j2ifgA

(First Song) MBB – Waves
https://soundcloud.com/mbbofficial
https://www.youtube.com/c/mbbmusic
https://spoti.fi/2wqzjwK

(Second Song) Markvard Memories
https://soundcloud.com/markvard

(Also used in this video) Good Starts – Jingle Punks
https://www.youtube.com/watch?v=NstTz8iyl-c
——————————

How to submit your videos & Fortnite clips to BCC:

1) Upload your video to youtube.
2) Go on our youtube channel, then click the ‘About’ page and send us a message. In that message send us the link to the video you us to upload.
3) If that doesn’t work, send your video to SubmitToBCC@gmail.com. (DO NOT attach the video to the email. Please only send the link to the video in the email with a short description of what your video is)
4) And that’s it!

——————————————————————————

Don’t forget to follow us on twitter 🙂
http://www.twitter.com/BCCgaming

If you havn’t subscribed already, remember to subscribe for the best gaming content 🙂

Channel: BCC Trolling
Published: 2018-06-28 15:23:11
Duration: 10M9S
Views: 6605349
Likes: 109659
Favorites: 0

Nerf War: Tank Battle

Nerf War: Tank Battle sponsored by World of Tanks! DOWNLOAD WORLD OF TANKS HERE → http://cpm.wargaming.net/deoljfne/?pub_id=PDKFilms The first 300 viewers to use the code WWIITANKS can get (7 days of premium time, 350 gold, and a free premium Tank)

In this Nerf war, PDK Films just hit 5 million subscribers and Paul wakes up to start his day. After Paul logs on to World of Tanks an army of Nerf tanks begins to attack the PDK Films Nerf house. Let us know what you thought of this awesome Nerf Tank Battle and thank you so much for helping us reach 5 million subscribers!

Nerf War: 5 Million Subscribers is coming soon!

World of Tanks Gameplay: https://www.youtube.com/channel/UCSei…

#nerf #nerfsquad #pdkfilms #kingkousky

Join Nerf Squad and subscribe to PDK Films to get all of our new Nerf videos, and remember to turn on post notifications! Also subscribe to my gaming channel: King Kousky.

King Kousky ► https://youtube.com/kingkousky
Nerf Squad videos ►https://bit.ly/2NcqX1f
Nerf blasters and merch ► https://amzn.to/2sVaDtj
Business inquiries ► paulkousky@gmail.com

About PDK Films:
My name is Paul Kousky and I’m the director of PDK Films, which is the biggest Nerf channel on YouTube! I make all kinds of crazy Nerf videos with Nerf blasters, and I’m known for creating the popular Nerf Squad and Nerf First Person Shooter series on YouTube. If you like Nerf then be sure to join Nerf Squad by subscribing to PDK Films, and remember to check out my gaming channel: King Kousky.

Instagram ► https://instagram.com/paulkousky
Facebook ► https://facebook.com/paulkousky
Twitter ► https://twitter.com/paulkousky

Thank you for watching my Nerf videos!

Channel: PDK Films
Published: 2018-02-03 07:17:05
Duration: 11M48S
Views: 26873875
Likes: 172570
Favorites: 0

DETEKTiF SLEUTH SiAP MENG-iNVESTiGASi 😍 Fortnite Indonesia

🌟 Suka Fortnite? Cek Fortnite Playlist di ► https://goo.gl/VNFLh9

🔥 Channel Baru Khusus Game Survival ➤ https://bit.ly/2s6bIht
🔥 Channel Khusus Roblox ► https://goo.gl/jos89r
🔥 Channel GamerSejati ► http://goo.gl/BMgo6X

❤ Suka Konten Channel Ini? Subscribe aja ya, Gratis !!
✔ Subsrcibe Madam Wkwk ► https://bit.ly/2s6bIht
✔ Subsrcibe GamerSejati ► http://goo.gl/BMgo6X
✔ Subsrcibe LabQi Gaming ►https://goo.gl/jos89r
✔ Subsrcibe JebretGaming ► https://goo.gl/zY5idD
✔ Subscribe TechPanas ► https://goo.gl/fd5AKy

🔥 Toko Baju Anime (Spade) ► https://goo.gl/4o3gyN

🔥 Download Gratis Fortnite Battle Royale ► https://goo.gl/DKkSBN

❤ Instagram ► https://instagram.com/officialgamersejati

– Fortnite Mobile Indonesia –

Channel: Jebret Gaming
Published: 2018-07-05 00:51:29
Duration: 13M45S
Views: 40929
Likes: 1596
Favorites: 0

Top 25 Slaap Pranks! 💤

Pranks op slapende mensen die wakker schrikken, in verwarring worden gebracht of zomaar allebei! #WakeUp!
✔️ Abonneer op Top Dingen: http://goo.gl/uFNaA3
✔️ Zet meldingen aan om de eerstvolgende video niet te missen!

Aanbevolen video’s:
● Top 5 Schrik Pranks: https://youtu.be/GoL4tJdLz3s
● TOP 25 mensen die TE VROEG JUICHEN: https://youtu.be/L8kk6FkXpJg
● Top 50 OH SHIT momenten: https://youtu.be/IrfCc3eT8CQ
● Top 10 Grappige Whatsapp Gesprekken #14 (Savage): https://youtu.be/4B0zNCcFMUQ
● Top 10 Grappige Whatsapp Gesprekken #12 (Gemeen): https://youtu.be/qdof6dh4k-0

Top 25 Slaap Pranks:
#25 Wakker worden door een emmer water over je hoofd prank
#24 Stofzuiger prank (Chris and Krystal)
#23 Val niet in slaap tussen mariniers met Ammoniak capsules
#22 Blender wake up alarm
#21 Wakker worden met een banaan in je gezicht prank
#20 Pan wakker schrikken prank
#19 Hete saus prank
#18 Wakker worden met vogeltje prank op militair
#17 Wakker schrikken door vuurwerk prank
#16 Boze vader wakker maken met meel prank
#15 Wakker worden met Robbie Rotten masker prank
#14 Water en rat prank (PrankAndSpank)
#13 Slaan en scheet prank (Cky prank)
#12 Snelweg met vrachtwagen schrik prank op eigen vrouw
#11 Slaan wake-up prank
#10 Stenen domino slaap prank
#9 Slapende brandweerman prank
#8 Toeter en stoten tegen tafel wakker worden prank
#7 Vriend in de auto schrikt wakker voor een boom prank
#6 Slaap-telefoon prank
#5 Slaap-gitarist prank
#4 Verwarrende wake-up prank met banaan
#3 Hallo banaan prank op slaperige moeder
#2 Niet op kantoor slapen (GEACTEERD – 24/7 customer)
#1 Scheerschuim prank

Social media:
► FACEBOOK: https://www.facebook.com/topdingen
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/topdingenyt/
► GOOGLE+ : https://goo.gl/pB61za
► TWITTER: https://twitter.com/TopDingenNL

Muziek:
► Vibe Tracks – Break You In
► MBB – Happy (outro)

Voor al mijn video’s is ondertiteling beschikbaar. Ondertiteling toevoegen in een andere taal?
http://www.youtube.com/timedtext_video?ref=share&v=Zz5kmvM0xvk

Channel: Top Dingen
Published: 2018-04-27 11:45:44
Duration: 12M52S
Views: 9653071
Likes: 107241
Favorites: 0

VIREI UM ANDROID! | Detroit: Become Human #1

Ola, Turma! Tudo bem? Hoje comecamos uma serie de Detroit: Become Human, um jogo indicado por voces com uma historia incrivel onde controlamos 3 personagens e nossas escolhas alteram o resultado da historia. Espero que gostem!

Inscreva-se aqui ➜ https://goo.gl/GuoEMB

E-mail: atendimento@lubatv.com.br

DESCOBRINDO O PASSADO | Detroit: Become Human #2

No episodio de hoje vamos conhecer como e a rotina de Kara, algumas revelacões do seu passado e do quão dificil e a vida da menina Alice. Tambem comecamos a conhecer a rotina de Markus e como e trabalhar na mansão de Carl.

Playlist da Serie ➜ https://goo.gl/QkgYxk
Inscreva-se aqui ➜ https://goo.gl/GuoEMB

E-mail: atendimento@lubatv.com.br

Channel: LubaTV Games
Published: 2018-07-02 18:37:07
Duration: 34M56S
Views: 72017
Likes: 17556
Favorites: 0

ASSUSTANDO OS AMIGOS DE MONTÃO!

e sendo assustado tambem…
✚ PLAYLIST! http://bit.ly/DropsFTG
✚ CLIQUE e Seja FODA! http://bit.ly/SejaFoda

✚ Twitter: http://twitter.com/feeeelps

✚ Extensão do canal! o http://bit.ly/NaoPercaFTG
✚ Facebook: http://www.facebook.com/FollowTheGamer
✚ TWITCH.TV: http://twitch.tv/felps11
✚ E-mail: contato[@]followthegamer.com

✚ DEAD REALM: http://store.steampowered.com/app/352460/

✚ ALANO: http://youtube.com/ElectronicDesireGE
✚ CELLBINHO: http://youtube.com/Cellbits
✚ GUAXAMBA: http://youtube.com/GuaxinimGamer

Me mandem coisas! :3
—-
Felipe Z.
CAIXA POSTAL 1016
CEP 13465-972
AMERICANA – SP
—-
Arquivo de audio (s) fornecido pelo http://www.audiomicro.com

Audio file(s) provided by http://www.audiomicro.com

Channel: Felps
Published: 2015-08-17 22:00:22
Duration: 17M49S
Views: 839093
Likes: 48771
Favorites: 0

ديترويت : طفى الكهرب مرتين بنص الحماس !! – Detroit Become Human #6

لا تنسى تدعمني بلايك وتشترك بقناتي عشان تلحق عالمقاطع الجديدة !

أنا TMFaisal قيمر وقناتي متخصصة بمقاطع الألعاب بأسلوبي الخاص , وممكن تشوف مقاطع خارج المجال من فترة لفترة .

تابعوني على حساباتي الثانية :-

• سناب شات : tmfaisal-tmf •

• انستقرام ◄ https://instagram.com/tmfaisal

• تويتر ◄ https://twitter.com/TMFaisalx

:•: احترموا بعض في التعليقات وبعدوا عن الازعاج :•:

Channel: TMFaisal
Published: 2018-07-03 16:35:07
Duration: 1H11S
Views: 277754
Likes: 28454
Favorites: 0

ELE É SEU AMIGO! – Overwatch com Leon

✦ Inscreva-se: http://bit.ly/ControleDois
✧ Seja parceiro BBTV: http://goo.gl/qBhE3v
✧ Siga no Twitter: http://bit.ly/Controle2Twitter
✦ Curta nosso Facebook: http://bit.ly/Controle2Facebook

Youtubers neste video:

✯ Leon ☛ https://www.youtube.com/coisadenerd

Tem canal no Youtube? seja parceiro BBTV: http://goo.gl/qBhE3v

Conheca a BroadBandTV:
http://goo.gl/u9ZJPu

Channel: Controle Dois
Published: 2016-12-08 18:14:08
Duration: 12M4S
Views: 631465
Likes: 30523
Favorites: 0

NÃO PODE RIR! com Luba, Gigante Léo, Kaio Oliveira e Marcela Lahaud

UTC NO TEATRO! – http://www.utcnoteatro.com.br/

Clique no link para se INSCREVER! ►►► http://bit.ly/seinscreveai
Se gostou, não esqueca de clicar em GOSTEI! ᕕ( ͡° ͜ʖ ͡°)ᕗ
E não deixe de COMPARTILHAR este video!

MINHAS REDES SOCIAIS:
TWITTER – http://www.twitter.com/marcoscastro
FACEBOOK – http://www.facebook.com/marcoscct
INSTAGRAM – http://www.instagram.com/marcoscct

————————————————
Roteiro: Marcos Castro //
Producão: Lorena Nascimento //
Assistente de Producão: Dayse Richffer //
Edicão: Dudu Cabral //
Audio: Bruno Menezes //
Finalizacão: Ronnie Pedra //
————————————————

Todo o conteudo deste video e genuinamente idiota.

Channel: Castro Brothers
Published: 2018-07-03 12:20:56
Duration: 17M25S
Views: 882871
Likes: 101758
Favorites: 0

Granny Becomes A BIZARRE ANDROID!!! (Crazy Robot) | Granny The Mobile Horror Game (Mods)

Granny is now a cyborg of half human, and half robot…will she ever be the same again?

What’s up MA DUDES!!!! How is it going today? Today we are going to be playing Granny with an awesome mod that lets us turn Granny into a crazy robot! The mod is so great because we get to see what the house would look like if it was super futuristic. It almost look like Granny’s house is in space! This mod is so crazy because most people like to play the game normally by trying to escape and find all of the endings, but instead we are going to play the game in our own way and mess around and have fun with the new robot granny! Join me as we go on this awesome journey to have some fun and discover what hidden treasures Granny has in store! Enjoy.

Mod Link: https://www.youtube.com/redirect?v=qZv6ZR1C3i8&redir_token=6M48Oa2Q_6E7pa7zb0rAmjiP3QZ8MTUzMDcwNDA0OUAxNTMwNjE3NjQ5&event=video_description&q=https%3A%2F%2Fdrive.google.com%2Ffile%2Fd%2F157UHy4sof46gxfU6Fw8WT5Z_kvsae6QR%2Fview

By: Dr. Hack

Merch Link:
(Escape-House Shirt) https://teespring.com/shop/dakblake-house-art
(Golden Logo Shirt) https://teespring.com/en-GB/shop/dakblake-gold-tshirt

Twitter:
https://twitter.com/dakblake

Instagram:
https://www.instagram.com/dakblake_/

Twitch: http://www.twitch.tv/dakblake

Facebook: https://www.facebook.com/dakblake?ref=hl

Become MA DUDE: http://bit.ly/1dSRaM4

── ── ── ── ── ── ── ── ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ── ── ── ── ──
── ── ── ── ── ── ── ▄▀ ── ── ── ── ── ▀▄ ── ── ── ──
── ── ── ── ── ── ▄▀ ── ── ── ── ── ── ── ▀▄ ── ── ──
── ── ── ── ── ▄▀ ── ── ── ── ── ── ── ── ── ▀▄ ── ──
── ── ── ── ▄▀ ── ── ── ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ── ── ── ── ▀▄ ──
── ── ── ── ▐▌ ── ── ── ▄▄ ── ── ── ▄▄ ── ── ── ▐▌ ──
── ── ── ── ▐▌ ── ── ── ▄▄ ─▄ ─▄ ── ▄▄ ── ── ── ▐▌ ──
── ── ── ── ▐▌ ── ── ── ▄▄ ─▄ ▄ ── ─ ▄▄ ── ── ── ▐▌ ──
── ── ── ── ▐▌ ── ── ── ▄▄ ─▄ ─ ▄ ──▄▄ ── ── ── ▐▌ ──
── ── ── ── ▐▌ ── ── ── ▄▄─▄ ─▄ ── ▄▄ ── ── ── ▐▌ ──
── ── ── ── ▐▌ ── ── ── ▄▄ ── ── ── ▄▄ ── ── ── ▐▌ ──
── ── ── ── ▐▌ ── ── ── ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ── ── ── ── ▐▌ ──
── ── ── ── ── ▀▄ ── ── ── ── ── ── ── ── ── ▄▀ ── ──
── ── ── ── ── ── ▀▄ ── ── ── ── ── ── ── ▄▀ ── ── ──
── ── ── ── ── ── ── ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ── ── ── ──

Ending: Back Again by Lemmino

Monster School : GRANNY VS SLENDRINA HORROR GAME CHALLENGE – Minecraft Animation

Granny vs Slendrina Animation.
Witch one is better guys? Comment below

Monster School : GRANNY
Monster School : SLENDRINA
Monster School : HORROR
Monster School : SCARY
Monster School : SPOOKY

Music:

✔️https://incompetech.com

✔️Slendrina Soundtrack

✔️Granny Soundtrack

If you want to watch more monster school animation click here,
My Monster School Playlist
https://www.youtube.com/watch?v=ObCn4yWgmGw&list=PLkIf4V1s9enw1GUsONdRM3M0lz4Odjw8b

Brought to you by PlataBush

Channel: PlataBush
Published: 2018-06-20 16:55:01
Duration: 16M15S
Views: 3844529
Likes: 38877
Favorites: 0

Granny Turns NORMAL AGAIN AND HAS A RETRO HOUSE!!! | Granny The Mobile Horror Game (Mods)

With Granny becoming normal and actually acting like a grandma…it feels pretty nice!

What’s up MA DUDES!!!! How is it going today? Today we are going to be playing a Granny mod that makes Granny an actual grandma that takes care of us and is nice to us! This nice Granny is awesome because it is so different from how normally people play the game. Instead of playing the game normally like everyone else, we are going to make our own story and use our imagination to make an entirely new story where the Granny is nice and not scary, and she is very caring! This mod and our story is going to be so awesome because we can do whatever we want and mess around in any way possible! We are going to try to stay up late in Granny and we are going to try to run away from Granny who is trying to make us sleep! Join me as we go on this adventure to make some new laughs possible and mess around in Granny! Enjoy.

Merch Link:
(Escape-House Shirt) https://teespring.com/shop/dakblake-house-art
(Golden Logo Shirt) https://teespring.com/en-GB/shop/dakblake-gold-tshirt

Twitter:
https://twitter.com/dakblake

Instagram:
https://www.instagram.com/dakblake_/

Twitch: http://www.twitch.tv/dakblake

Facebook: https://www.facebook.com/dakblake?ref=hl

Become MA DUDE: http://bit.ly/1dSRaM4

── ── ── ── ── ── ── ── ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ── ── ── ── ──
── ── ── ── ── ── ── ▄▀ ── ── ── ── ── ▀▄ ── ── ── ──
── ── ── ── ── ── ▄▀ ── ── ── ── ── ── ── ▀▄ ── ── ──
── ── ── ── ── ▄▀ ── ── ── ── ── ── ── ── ── ▀▄ ── ──
── ── ── ── ▄▀ ── ── ── ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ── ── ── ── ▀▄ ──
── ── ── ── ▐▌ ── ── ── ▄▄ ── ── ── ▄▄ ── ── ── ▐▌ ──
── ── ── ── ▐▌ ── ── ── ▄▄ ─▄ ─▄ ── ▄▄ ── ── ── ▐▌ ──
── ── ── ── ▐▌ ── ── ── ▄▄ ─▄ ▄ ── ─ ▄▄ ── ── ── ▐▌ ──
── ── ── ── ▐▌ ── ── ── ▄▄ ─▄ ─ ▄ ──▄▄ ── ── ── ▐▌ ──
── ── ── ── ▐▌ ── ── ── ▄▄─▄ ─▄ ── ▄▄ ── ── ── ▐▌ ──
── ── ── ── ▐▌ ── ── ── ▄▄ ── ── ── ▄▄ ── ── ── ▐▌ ──
── ── ── ── ▐▌ ── ── ── ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ── ── ── ── ▐▌ ──
── ── ── ── ── ▀▄ ── ── ── ── ── ── ── ── ── ▄▀ ── ──
── ── ── ── ── ── ▀▄ ── ── ── ── ── ── ── ▄▀ ── ── ──
── ── ── ── ── ── ── ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ── ── ── ──

Ending: Back Again by Lemmino

Channel: dakblake
Published: 2018-07-04 08:31:02
Duration: 14M22S
Views: 10510
Likes: 1031
Favorites: 0

GRANNY Horror Game IN REAL LIFE! GRANNY vs Slendrina

Its time for Granny IN REAL LIFE (irl) ! We turned the Granny horror game into a movie featuring Slendrina in real life! Should we make a Granny song (live action musical) too?
Subscribe to our channel► http://bit.ly/ScreenTeam

What in real life video would you like to see next? More Granny in real life? Baldi’s Basics in real life ? Hello Neighbor in real life? Spiderman in real life? Let us know in the comments below.

In order to try and crank more stuff out for YouTube, we put this video together in 5 days with whatever we had around the house!
Angie made all the crafts and set up the house.
Chad shot, edited and put the sound in.

If you would like to see more IN REAL LIFE videos, Hulk Smash the Like Button!

Music by Kevin Mcleod and Ryan Smith

GRANNY Horror Game IN REAL LIFE! GRANNY vs Slendrina
https://www.youtube.com/watch?v=WMqdpO8Hgjs

Thank you for watching my family friendly kid’s comedy videos in 2018.

Facebook: https://www.facebook.com/TheScreenTeam
Twitter: http://twitter.com/TheScreenTeam
Twitch: http://www.twitch.tv/ScreenTeam
iTunes: http://goo.gl/1FWSih
Instagram: http://www.instagram.com/ImAngieGriffin

Write us! Screen Team PO Box 21791 Bakersfield, CA 93390
Check out our last video: https://www.youtube.com/watch?v=6ALZvHCZY7Y

Channel: Screen Team
Published: 2018-06-23 19:23:54
Duration: 10M9S
Views: 520681
Likes: 9648
Favorites: 0

GRANNY’s CAR HIDING + TRAPPING HER!! Hello Neighbor Helps Duddy & FORTNITE Invades Game! (FGTEEV #5)

Be an FGTEEVER ➡ http://bit.ly/1KKE2f1 & Get the Merch ➡ https://shopfunnelvision.com/ … FGTEEV Duddy is back in the newest Granny Update!! There’s lots of new fun things in this update and this is probably best episode ever!!! Thumbs up if you agree!!!

📺Part 4: GRANNY’s SECRET DAUGHTER? I Froze Granny!! INTENSE ESCAPE on 5th DAY! (FGTEEV #4 ENDING) https://youtu.be/KMlKaJ2egQc
📺Part 3:GRANNY HAS NO HEAD, SHE BROKE MY CHAIR & HAS NEW SECRETS! (FGTEEV ESCAPE GRANNY #3) GURKEY!
https://youtu.be/UbTa3LftwwI
📺Part 2:GRANNY, MARRY ME? SHOOTING GRANNY TURNS HER GHOST! 5 Days Ending! (FGTEEV Barely Escapes House #2)
https://youtu.be/PDx8jhhMdkQ
📺Part 1: ESCAPE GRANNY HOUSE! She Won’t Let Me Play Fortnite! (FGTEEV) https://youtu.be/7vjGtjsHcbk

Amazing Frog & Granny Collab!
📷AMAZING FROG ESCAPE from GRANNY! WE STOLE HER CART! (FGTEEV Ninja Turtles Hello Neighbor Drama) #9 https://youtu.be/yj1TtBz5urM
📷Part 2: GRANNY & the Magic Space Toilet + AMAZING FROG Monster Worm Chase & FORTNITE Balloon Pops FGTEEV #10 https://youtu.be/09GjC67NF7s

📺Granny in Roblox: GRANNY LETS ME ESCAPE for TOP SECRET MISSION @ her SISTERS HOUSE! FGTEEV ROBLOX #43 https://youtu.be/Z_DS_jE2CNw

ESCAPE GRANNY HOUSE!
https://www.youtube.com/playlist?list=PLYqGY_-rT9bO7x9Rd9rjZqK5iH-NIWOI0

FORTNITE BATTLE ROYALE w/ FGTEEV:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLYqGY_-rT9bPSH6cMEAJ6AbHURn7V2rqW

==================================
Beba Ba Leep Bop Beleeda Bop Pllllhhh!
📺Our Family/Vlog channel, FUNNEL VISION:
http://www.youtube.com/funnelvision
📺Our Toy Channel: DOH MUCH FUN:
http://www.youtube.com/dohmuchfun
📺Family Friendly Youtube Gaming Channel, FGTEEV:
http://www.youtube.com/fgteev
📺Skylander Boy and Girl Channel: http://www.youtube.com/theskylanderboyandgirl

►Instagram: http://instagram.com/funnelvisionfam
►Facebook: https://www.facebook.com/SkylanderKids
►Twitter: http://twitter.com/funnelvisionfam

ABOUT FGTEEV:
FGTeeV is a Family Gaming Channel of 6 people. Dad is known as FGTEEV Duddy & Mom, well, we call her whatever but sometimes it’s Moomy. They have 4 children, Chase, Mike, Lex & Shawn! We play all sorts of games, Thanks for checking us out.

==================================

LEGAL DISCLAIMER: Royalty Free Music & Content by audiomicro.com epidemicsound.com videoblocks.com incompetech.com bensound.com jinglepunks.com

Channel: FGTeeV
Published: 2018-06-12 18:36:07
Duration: 24M28S
Views: 5804997
Likes: 50960
Favorites: 0

Friendly Badli Gives Us The Answers!!! | Baldi’s Basics In Education And Learning (Mod)

Baldi is super nice…and he is helping us win….WHAT IS THIS???

What’s up MA DUDES!!!! How is it going today? Today we are going to be playing Baldi’s Basics in Education and Learning where Baldi is actually friendly and gives us the answers to the math problems and is not mean anymore. This is crazy because we get to play the game differently from normal and we can make the game less scary by coming up with our own story and imagine our own Baldi skits! This mod is so cool! It makes it so that we can get the answer to the third question! We get time to search for all of the Baldi secrets and can actually discover the Baldi alternate endings! I am so excited because I love seeing Baldi’s Basics mods and put them to imaginative use! Join me as we have fun and mess around with nice Baldi as he becomes our friend and stays in the spawn area like he is glitched! Enjoy.

Mod Link: https://www.youtube.com/watch?v=c52lT_JEYVs

Twitter:
https://twitter.com/dakblake

Instagram:
https://www.instagram.com/dakblake_/

Twitch: http://www.twitch.tv/dakblake

Facebook: https://www.facebook.com/dakblake?ref=hl

Become MA DUDE: http://bit.ly/1dSRaM4

── ── ── ── ── ── ── ── ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ── ── ── ── ──
── ── ── ── ── ── ── ▄▀ ── ── ── ── ── ▀▄ ── ── ── ──
── ── ── ── ── ── ▄▀ ── ── ── ── ── ── ── ▀▄ ── ── ──
── ── ── ── ── ▄▀ ── ── ── ── ── ── ── ── ── ▀▄ ── ──
── ── ── ── ▄▀ ── ── ── ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ── ── ── ── ▀▄ ──
── ── ── ── ▐▌ ── ── ── ▄▄ ── ── ── ▄▄ ── ── ── ▐▌ ──
── ── ── ── ▐▌ ── ── ── ▄▄ ─▄ ─▄ ── ▄▄ ── ── ── ▐▌ ──
── ── ── ── ▐▌ ── ── ── ▄▄ ─▄ ▄ ── ─ ▄▄ ── ── ── ▐▌ ──
── ── ── ── ▐▌ ── ── ── ▄▄ ─▄ ─ ▄ ──▄▄ ── ── ── ▐▌ ──
── ── ── ── ▐▌ ── ── ── ▄▄─▄ ─▄ ── ▄▄ ── ── ── ▐▌ ──
── ── ── ── ▐▌ ── ── ── ▄▄ ── ── ── ▄▄ ── ── ── ▐▌ ──
── ── ── ── ▐▌ ── ── ── ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ── ── ── ── ▐▌ ──
── ── ── ── ── ▀▄ ── ── ── ── ── ── ── ── ── ▄▀ ── ──
── ── ── ── ── ── ▀▄ ── ── ── ── ── ── ── ▄▀ ── ── ──
── ── ── ── ── ── ── ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ── ── ── ──

Ending: Back Again by Lemmino

Channel: dakblake
Published: 2018-06-04 14:47:34
Duration: 13M45S
Views: 58420
Likes: 1053
Favorites: 0

✅RUINED TOWER ISLAND EVEN MỚI NHẤT – Dragon City Game Mobile Android, Ios

Lien Hệ Quảng Cao: thanh16031992@gmail.com
Facebook ca nhan: https://goo.gl/8imbD8
Group Kết Bạn Lam Quen: https://goo.gl/oGWZgh
Fanpage Tham Gia Để Chem Gio: https://goo.gl/OhkJdD
——————————————————————————————
Dragon City (Đảo Rồng) la nơi bạn co thể nhan giống những con rồng của rieng minh trong thế giới huyền diệu. Rất thu vị khi bạn co thể tự tay nuoi dưỡng, tim kiếm thức ăn va moi trường sống cho chung, sau đo cho chung đi chiến đấu trong những trận chiến vo cung hấp dẫn kha giống với game dragon mania legends.

Mỗi loại rồng đều mang một đặc điểm rieng va co moi trường sống khac nhau, nen bạn cần lựa chọn cẩn thận trước khi bắt đầu xay dựng. Vi dụ: Rồng Flame Dragon thich nghi với moi trường lửa chay, rồng Venom Dragon thich nghi với moi trường trai đất va bong tối, con Mirror Dragon thi thich nghi với moi trường Legent….
Vi vậy, bạn cần sắp xếp hợp ly sẽ quyết định việc tăng trưởng nhanh của rồng va người chơi co thể kiếm được nhiều vang hơn, thăng cấp nhanh hơn. Khong nen sử dụng hack dragon city vi sẽ lam mất tinh hay của game đi rất nhiều.

Ban đầu bạn nen tập trung xay dựng them những moi trường sống như Flame, Sea va Nature để co nhiều sự lựa chọn cho những chu rồng. Nang cấp moi trường sống của rồng sẽ tăng giới hạn số lượng rồng trong mỗi nơi cư tru, cũng như lượng vang thu lại cho bạn nhiều hơn. Trong game co kha nhiều dragon hills để xay dựng cac cong trinh. Hãy nang cấp nơi cư tru của rồng bất cứ khi nao cấp độ chơi.

✅COPPER DRAGON LINH HỒN MẶC GIÁP – Dragon City Game Mobile Android, Ios

Lien Hệ Quảng Cao: thanh16031992@gmail.com
Facebook ca nhan: https://goo.gl/8imbD8
Group Kết Bạn Lam Quen: https://goo.gl/oGWZgh
Fanpage Tham Gia Để Chem Gio: https://goo.gl/OhkJdD
——————————————————————————————
Dragon City (Đảo Rồng) la nơi bạn co thể nhan giống những con rồng của rieng minh trong thế giới huyền diệu. Rất thu vị khi bạn co thể tự tay nuoi dưỡng, tim kiếm thức ăn va moi trường sống cho chung, sau đo cho chung đi chiến đấu trong những trận chiến vo cung hấp dẫn kha giống với game dragon mania legends.

Mỗi loại rồng đều mang một đặc điểm rieng va co moi trường sống khac nhau, nen bạn cần lựa chọn cẩn thận trước khi bắt đầu xay dựng. Vi dụ: Rồng Flame Dragon thich nghi với moi trường lửa chay, rồng Venom Dragon thich nghi với moi trường trai đất va bong tối, con Mirror Dragon thi thich nghi với moi trường Legent….
Vi vậy, bạn cần sắp xếp hợp ly sẽ quyết định việc tăng trưởng nhanh của rồng va người chơi co thể kiếm được nhiều vang hơn, thăng cấp nhanh hơn. Khong nen sử dụng hack dragon city vi sẽ lam mất tinh hay của game đi rất nhiều.

Ban đầu bạn nen tập trung xay dựng them những moi trường sống như Flame, Sea va Nature để co nhiều sự lựa chọn cho những chu rồng. Nang cấp moi trường sống của rồng sẽ tăng giới hạn số lượng rồng trong mỗi nơi cư tru, cũng như lượng vang thu lại cho bạn nhiều hơn. Trong game co kha nhiều dragon hills để xay dựng cac cong trinh. Hãy nang cấp nơi cư tru của rồng bất cứ khi nao cấp độ chơi.

Channel: Thành EJ
Published: 2018-07-03 02:36:41
Duration: 26M1S
Views: 55039
Likes: 873
Favorites: 0

Stick War Legacy – Chung Kết Tổng Đại Gia Và Game Thủ – Người Que Đại Chiến #2

Donate: https://unghotoi.com/thanhej
Lien Hệ Quảng Cao: thanh16031992@gmail.com
Facebook ca nhan: https://goo.gl/8imbD8
Group Kết Bạn Lam Quen: https://goo.gl/oGWZgh
Fanpage Tham Gia Để Chem Gio: https://goo.gl/OhkJdD
——————————————————————————————

Những nhan vật người que đã trở lại va ngay cang lợi hại với man đanh đấm tuyệt đỉnh, đảm bảo game thủ sẽ khong thể rời mắt từ đầu đến cuối clip. Chung ta sẽ được tận hưởng man chiến thuật đặc sắc với đủ mọi loại vũ khi từ cổ chi kim đều được nhan vật mảnh khảnh nay sử dụng một cach thuần thục tuyệt vời.

Thực tế cac anh chang ngời que ( Stick Man) nay đã qua quen thuộc với cac bạn game thủ khi xuất hiện trong rất nhiều tro chơi cũng như clip tren mạng, tuy vậy man đanh đấm nay quả thực la vo tiền khoang hậu!

Stick War Legacy con gọi la game Đại chiến người que tren Android, la dong game người que phổ biến va được đanh gia cao với lối chơi độc đao, phong cach chiến thuật mang tinh cổ điển, thu hut đong đảo người chơi. hach thức va hấp dẫn cac game thủ.

Stick War Legacy la dong game người que vui nhộn va đầy tinh thach thức. Trong game, bạn sẽ điều khiển quan đội của minh theo mỗi đơn vị, bạn co toan quyền kiểm soat với mỗi chiến binh người que. Xay dựng đơn vị, cac mỏ vang va tim hiểu cach sử dụng Kiếm sỹ, Binh linh, Cung thủ, Thuật sỹ hay thậm chi la Người khổng lồ để tieu diệt kẻ thu va gianh lấy toan bộ lãnh thổ.

Danh mục
Tro chơi

Channel: Thành EJ
Published: 2018-01-17 03:36:11
Duration: 19M9S
Views: 902927
Likes: 4388
Favorites: 0

Dragon City: High Celestial Dragon MAXIMUM POWER! [INVINCIBLE] 😱

Support me on Patreon: https://www.patreon.com/neogaming
Channel: NeoGaming
Published: 2018-06-04 02:28:11
Duration: 13M51S
Views: 309144
Likes: 3158
Favorites: 0

Dragon Mania Legends – Bé Rồng Ánh Sáng Cực Cute – Đảo Rồng Thiêng #100

Lien Hệ Quảng Cao: thanh16031992@gmail.com
Facebook ca nhan: https://goo.gl/8imbD8
Group Kết Bạn Lam Quen: https://goo.gl/oGWZgh
Fanpage Tham Gia Để Chem Gio: https://goo.gl/OhkJdD
——————————————————————————————
Dragon City (Đảo Rồng) la nơi bạn co thể nhan giống những con rồng của rieng minh trong thế giới huyền diệu. Rất thu vị khi bạn co thể tự tay nuoi dưỡng, tim kiếm thức ăn va moi trường sống cho chung, sau đo cho chung đi chiến đấu trong những trận chiến vo cung hấp dẫn kha giống với game dragon mania legends.

Mỗi loại rồng đều mang một đặc điểm rieng va co moi trường sống khac nhau, nen bạn cần lựa chọn cẩn thận trước khi bắt đầu xay dựng. Vi dụ: Rồng Flame Dragon thich nghi với moi trường lửa chay, rồng Venom Dragon thich nghi với moi trường trai đất va bong tối, con Mirror Dragon thi thich nghi với moi trường Legent….
Vi vậy, bạn cần sắp xếp hợp ly sẽ quyết định việc tăng trưởng nhanh của rồng va người chơi co thể kiếm được nhiều vang hơn, thăng cấp nhanh hơn. Khong nen sử dụng hack dragon city vi sẽ lam mất tinh hay của game đi rất nhiều.

Ban đầu bạn nen tập trung xay dựng them những moi trường sống như Flame, Sea va Nature để co nhiều sự lựa chọn cho những chu rồng. Nang cấp moi trường sống của rồng sẽ tăng giới hạn số lượng rồng trong mỗi nơi cư tru, cũng như lượng vang thu lại cho bạn nhiều hơn. Trong game co kha nhiều dragon hills để xay dựng cac cong trinh. Hãy nang cấp nơi cư tru của rồng bất cứ khi nao cấp độ chơi.

_Support Author_

● Follow TheFatRat:
+ Youtube: https://goo.gl/5UjMjg
+ Twitter: https://twitter.com/ThisIsTheFatRat
+ Facebook: https://www.facebook.com/thisisthefatrat
+ Google+: https://plus.google.com/+TheFatRat
+ Soundcloud: https://soundcloud.com/thefatrat

● Follow Tasty:
● YouTube: http://youtube.com/tastynetwork
● Facebook: http://facebook.com/tastynetwork
● Twitter: http://twitter.com/tastynetwork
● Google+: http://google.com/+tastynetwork
● Soundcloud: http://soundcloud.com/tastynetwork
● Instagram: http://instagram.com/tastynetwork

● Follow NoCopyrightSounds:
+ Youtube: https://www.youtube.com/user/NoCopyri…
+ Facebook: https://www.facebook.com/NoCopyrightS…
+ Instagram: https://www.instagram.com/nocopyright…
+ Soundcloud: https://soundcloud.com/NoCopyrightSounds
+ Twitter: https://twitter.com/NCSounds

● Follow DEAMN:
+ Wedsite: http://deamn.com
+ Youtube: http://youtube.com/deamnmusic
+ Soundcloud: http://soundcloud.com/deamnmusic
+ Facebook: http://facebook.com/deamnmusic
+ Instagram: http://instagram.com/deamnmusic
+ Twitter: http://twitter.com/deamnmusic

● Follow Tobu:
+ Wedsite: http://www.7obu.com
+ Soundcloud: http://www.soundcloud.com/7obu
+ Facebook: http://www.facebook.com/tobuofficial
+ Twitter: http://www.twitter.com/tobuofficial
+ Youtube: http://www.youtube.com/tobuofficial

● Follow Alan Walker:
+ Facebook: https://www.facebook.com/DJWalkzz
+ SoundCloud: https://soundcloud.com/walkzz
+ YouTube: https://www.youtube.com/user/DjWalkzz
+ Twitter: https://twitter.com/IAmAlanWalker
+ Website: http://www.alanwalkermusic.com/

● Follow Anjulie:
+ Facebook: https://www.facebook.com/anjuliemusic/
+ Twitter: https://twitter.com/Anjulie
+ Instagram: https://www.instagram.com/anjuliemusic/

● Follow Jim Yosef:
http://soundcloud.com/jim-yosef
http://facebook.com/jimyosefmusic
http://twitter.com/jimyosef

●Follow Vexento:
+ YouTube: https://www.youtube.com/user/Vexento/…
+ SoundCloud: https://soundcloud.com/vexento
+ Facebook: https://www.facebook.com/VexentoMusic
+ Website: http://vexentomusic.com/

● If any producer or label has an issue with any of the uploads please get in contact (thanh16031992@gmail.com) and it will be deleted immediately (this includes artists of the images used). Thank you!

● Nếu co bất cứ thắc mắc, khiếu nại nao về bản quyền hinh ảnh cũng như am nhạc co trong video, mong chủ sở hữu lien hệ trực tiếp với toi qua địa chỉ G-mail: thanh16031992@gmail.com. Xin cảm ơn!

✪ Danh sach bai hat va hỗ trợ tac giả:
• 01. Fly Away – TheFatRat feat. Anjulie
• 02. Save Me – DEAMN
• 03. Monody – TheFatRat (feat. Laura Brehm)
• 04. Never Be Alone – TheFatRat (Tasty Release) (https://www.youtube.com/watch?v=Ic-gZ…)
• 05. Frisbee – Ahxello
• 06. The Calling – TheFatRat feat. Laura Brehm
• 07. Masked Heroes – Vexento
• 08. You – Axol x Alex Skrindo
• 09. Drive My Car – DEAMN
• 10. Frontier – Doctor Vox
• 11. Cheap Thrills – J.Fla (Cover)
• 12. Sign – DEAMN
• 13. My Heart – Different Heaven & EH!DE
• 14. Sky High – Elektronomia
• 15. Blank – Disfigure
• 16. Windfall – TheFatRat
• 17. On & On – Cartoon ft. Daniel Levi
• 18. Hope – Tobu
• 19. Candyland – Tobu
• 20. Cloud 9 – Itro & Tobu
_

Channel: Thành EJ
Published: 2018-02-12 03:00:46
Duration: 21M53S
Views: 87660
Likes: 544
Favorites: 0

THYME WARP! Cỏ Xạ Hương Thời Gian! – Plants Vs Zombies 2 Tập 62 – Hoa Quả Nổi Giận 2 Android, Ios

Lien Hệ Quảng Cao: thanh16031992@gmail.com
Facebook ca nhan: https://goo.gl/8imbD8
Group Kết Bạn Lam Quen: https://goo.gl/oGWZgh
Fanpage Tham Gia Để Chem Gio: https://goo.gl/OhkJdD
——————————————————————————————
Channel: Thành EJ
Published: 2018-05-19 03:20:02
Duration: 21M28S
Views: 70966
Likes: 491
Favorites: 0

Top 10 FPS Games for Android & iOS 2018 (Offline & Online)

Top 10 FPS Games for Android & iOS 2018 Games (2018) | Top 10 Best FPS Android & iOS Games 2018 (Offline/Online)
——————————-
WAR FIELD is a FPS based game that uses blockchain technology to let players win real cryptocurrency from each other. 
Play WAR FIELD Now:- https://warfield.com/
——————————-
Welcome Guys ! Here we have some fps games which are available for both android & iOS platform.
The list is based upon the action,fps/tps and open world (realistic).
——————————-
The Game list:-

Zombie Conspiracy (Size:- 129 MB) Offline
Ios link:-NF
Android link:-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.machingagames.zombiewaves2

Ceative Destruction (Size:- 746MB) Online
Ios link:-Coming soon
Android link:-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.titan.cd.gb

Frag shooter
Ios link:-Coming Soon
Android link:-Coming Soon

Combat squad (Size:- 81MB) Online
Ios link:-NF
Android link:-https://play.mob.org/game/combat_squad.html

Deploy abnd Destroy (Size:- 546 MB) Online
Ios link:-https://itunes.apple.com/in/app/deploy-and-destroy/id1271309990?mt=8
Android link:-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appsministry.inc.awesomeshooter&hl=en_IN.

Crime revolt (Size:- 256MB) Online
Ios link:-https://itunes.apple.com/us/app/crime-revolt/id1294194011?mt=8
Android link:-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pentagames.crimerevolt

Sniper ghost warrior (Size:- 323MB) Offline
Ios link:-https://itunes.apple.com/ph/app/sniper-hunter/id1186200166?mt=8
Android link:-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cigames.sgwm

Infinity ops (Size:- 450MB) Online
Ios link:-Coming Soon
Android link:-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamedevltd.destinywarfare

Forward assault (Size:- 258MB) Offline
Ios link:-NF
Android link:-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blayzegames.newfps

PUBG Mobile (Size:- 1.3GB) Online
Ios link:-https://itunes.apple.com/ca/app/pubg-mobile/id1330123889?mt=8
Android link:-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tencent.ig
——————————–
Guys Plzzz Thumbs up! the video & help me to reach 1k likes
——————————–
Music Credits
Track: WATEVA – Ber Zer Ker [NCS Release]
Music provided by NoCopyrightSounds.
Watch: https://youtu.be/pIzq5BmcKF4
Free Download / Stream: http://ncs.io/BerZerKer/YO
Track: Kozah – Travel Again [NCS Release]
Music provided by NoCopyrightSounds.
Watch: https://youtu.be/TEAoPiZWnsQ
Free Download / Stream: http://ncs.io/TravelAgainYO
——————————–
Thanks all of you for watching my video
——————————–

Android Gamers VS iOS Gamers

Hello Peeps!
Hope You’re Well!
Welcome Back!

So Peeps! You Screamed, I Heard!
Today we’ll see a Quick Comparison between Android Gamers and iOS Gamers,
Tried to brainstorm the idea that’s all,
If there’s any mistake, please Consider it, We all make mistakes 🙂
Enjoy!!

(Watch the video till the end guys,you don’t wanna miss ) :3

If you liked the Work,
Then please Like, Comment and Share if it’s worth it,
Comment so that we can communicate with each other ^_^

If you enjoyed the video, please support me by sharing the video on your preferred social media site.
It won’t cost you, but will help me a lot 🙂

And please consider SUBSCRIBING to my channel,
Your support makes me stronger every single time,
You Guys are AWESOME 😀

Songs Used in this video:

1. Spring In My Step – Silent Partner (No Copyright Music)
Link: https://youtu.be/siCmqvfw_1g

2. Cool Vibes – Film Noire by Kevin MacLeod
Link: https://youtu.be/wFRuD2XsVU0
Source: https://incompetech.com/music/royalty-free/index.html?isrc=USUAN110086

3. Street Fighter 5 – Ken’s Theme Speed up!

4. Dog Park – Silent Partner (No Copyright Music)
Link: https://youtu.be/Zzm4A3xYUp8

5. PACIFIC SUN – Nicolai Heidlas Music (No Copyright Music)
Link: https://youtu.be/kbqmEJTr3nU

6. TITANIC FLUTE FAIL Sound Effect __ Best Sound Effects TV

7. Winter Embrace – Silent Partner (No Copyright Music)
Link: https://youtu.be/-ZoqByj8DW0

8. Pomade – Silent Partner (No Copyright Music)
Link: https://youtu.be/b9TgwHGz1ME

9. Good Starts – Jingle Punks (No Copyright Music)
Link: https://youtu.be/NstTz8iyl-c

10. Bensound – Jazzcomedy
Link: http://www.bensound.com/royalty-free-music/jazz

11. NIVIRO – Flares [NCS Release]
Link: https://youtu.be/V-mP3VU0DCg

Games Used in this Video:

1. PUBG Mobile

2. Asphalt 8 Airborne

3. Assassin’s Creed Identity

4. Modern Combat 5 Blackout

Game Clips Used in this Video:

1. Asphalt 8 Airborne Gameplay – YouTube
Link: https://youtu.be/dEZLjKsc248

2. Modern Combat 5 Blackout Android Walkthrough – Gameplay Part 1 – Chapter 1 Venice The Lie
Link: https://youtu.be/0QL-TkW-5mU

3. Assassin’s Creed Identity GamePlay #1
Link: https://youtu.be/24Kcbl36RFc

If you want to contact me,just hit me up on my Facebook Page or Email me
FB Page: https://www.facebook.com/IKIMAWSM/
Email: geraltofriviathewitcher061@gmail.com
Twitter: https://twitter.com/iknowimawessome

So See you again in the next video,
Till then,
Stay Awesome,
Game ON!
Love You all

Channel: I know I’m Awesome
Published: 2018-06-11 10:07:36
Duration: 6M14S
Views: 651428
Likes: 15609
Favorites: 0

TOP 100 MOST INSANE GTA 5 WINS EVER! (Funny Moments Grand Theft Auto V Compilation)

GTA 5 Funny Moments & Fails Gameplay! Grand Theft Auto V Best Funniest Fails Compilation
► Get FREE Shark Cards, cash, and gift cards! $5 bonus: http://9nl.es/PrestigeClips
Sign up to qualify for the $200 Steam voucher giveaway! Thanks Swagbucks for sponsoring!

► Submit your GTA V Clips here!: https://goo.gl/OqvBtR

► If you want to see more make sure you SUBSCRIBE and turn on all notifications! 🙂

► Social:
• Facebook: http://tiny.cc/21604x
• Twitter: http://tiny.cc/wz604x

▼YouTube won’t allow me to credit everyone due to there being so many clips! If you really want your channel in the description please tweet at me 🙂
If you wish to see a player’s channel please visit the episode the clip was from and see the description!

★ Please note: Prestige Clips has permission to feature the clips you see. Extra edits by Prestige Clips. If you steal any clips there will be consequences from the original owners or myself. Thanks to everyone who submits their clips to make these videos possible! 🙂 Prestige Clips thumbnails are also protected by copyright and stealing them will result in copyright strikes.

Thanks for watching!
-Marcus, Prestige Clips

Channel: Prestige Clips
Published: 2018-07-01 10:12:34
Duration: 13M24S
Views: 558009
Likes: 21262
Favorites: 0

TOP 15 AMAZING Upcoming Games of 2018 & 2019 (PS4, XBOX ONE, PC) Cinematics Trailers

TOP 15 AMAZING Upcoming Games of 2018 & 2019 (PS4, XBOX ONE, PC) Cinematics Trailers

1 – Overkill’s The Walking Dead (PS4, XB1, PC)

2 – The Elder Scrolls Online: Summerset (PS4, Xbox One, PC)

3 – Shadow of the Tomb Raider (PS4, XB1, PC)

4 – Red Dead Redemption 2 (PS4, Xbox One)

5 – World of Warcraft: Battle for Azeroth (PC)

6 – Death Stranding (PS4)

7 – Mutant Year Zero: Road to Eden (PS4, XB1, PC)

8 – Biomutant (PS4, XB1, PC)

9 – Beyond Good & Evil 2 (PS4, XB1, PC)

10 – Metro Exodus (PS4, Xbox One, PC)

11 – Total War: Three Kingdoms (PC)

12 – Spider-Man (PS4 Exclusive)

13 – Ghost of Tsushima (PS4 Exclusive)

14 – Days Gone (PS4 Exclusive)

15 – The Last of Us: Part II (PS4 Exclusive)

TBA: To be announced

►SUBSCRIBE: http://goo.gl/w0ca4q

Channel: Play4Games
Published: 2018-05-24 02:35:26
Duration: 42M54S
Views: 3185359
Likes: 31441
Favorites: 0

Top 10 OFFLINE Games for Android 2018 [GameZone]

In this video, we are going to take a look at top 10 offline android games 2017 HD. This list includes offline android games 2017, offline high graphics android games, offline HD android games, offline free android games, insane graphics android games, HD offline android games, offline games for android 2017, let us know about your favorite offline android game in the comment section below.
Support us: https://goo.gl/8OsP0U

Game List:-

10.Space Armor 2
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ophyer.xjwz2&hl=en

9.BasketRoll 3D
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.baskosergey.basketroll

8.King Of Dirt
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.WildLab.KingOfDirt&hl=en

7.Power Hover
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oddrok.powerhover&hl=en

6.Gun War: SWAT Terrorist Strike
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.atomgame.gunwar

5.Space Marshals 2
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pixelbite.sm2&hl=en

4.Ace Academy
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.illuminationgames.aa3&hl=en

3.Heroes Reborn: Enigma
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Phosphor.TravelerGame&hl=en

2.SkillTwins Football
https://play.google.com/store/apps/details?id=se.hellothere.skilltwins&hl=en

1.N.O.V.A. Legacy
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftNOHM

Song: Icehunt – Hover (feat. Helen Tess) [NCS Release]
Music provided by NoCopyrightSounds.
Watch: https://youtu.be/j51Bixo4ZBE
Download/Stream: http://ncs.io/HoverCr

Razihel – Love U [NCS Release]
https://www.youtube.com/watch?v=OJBxNA8cX-E

Channel: GameZone
Published: 2017-07-18 15:42:24
Duration: 5M43S
Views: 7664388
Likes: 83935
Favorites: 0

Nothing is IMPOSSIBLE | Ep. #2

This is the latest series of Mr. Fast channel – Nothing is IMPOSSIBLE. We look forward to receiving positive feedback from you.
✓SUBSCRIBE FOR MORE IMPOSSIBLE – AMAZING – CREATIVE
https://goo.gl/2EydT3
Please Support Us ! SUBSCRIBE to stay connected!
——————————————————————————————————
I hope you will enjoy. Subcribe, Like & Comment to my video bros. Thanks!
——————————————————————————————————
Channel: Mr. Fast 2018
Published: 2018-07-01 02:17:03
Duration: 11M36S
Views: 128824
Likes: 495
Favorites: 0

✅LEGEND ?? TRIỆU HỒI SNAPPER DRAGON – Dragon City Game Mobile Android, Ios

Lien Hệ Quảng Cao: thanh16031992@gmail.com
Facebook ca nhan: https://goo.gl/8imbD8
Group Kết Bạn Lam Quen: https://goo.gl/oGWZgh
Fanpage Tham Gia Để Chem Gio: https://goo.gl/OhkJdD
——————————————————————————————
Dragon City (Đảo Rồng) la nơi bạn co thể nhan giống những con rồng của rieng minh trong thế giới huyền diệu. Rất thu vị khi bạn co thể tự tay nuoi dưỡng, tim kiếm thức ăn va moi trường sống cho chung, sau đo cho chung đi chiến đấu trong những trận chiến vo cung hấp dẫn kha giống với game dragon mania legends.

Mỗi loại rồng đều mang một đặc điểm rieng va co moi trường sống khac nhau, nen bạn cần lựa chọn cẩn thận trước khi bắt đầu xay dựng. Vi dụ: Rồng Flame Dragon thich nghi với moi trường lửa chay, rồng Venom Dragon thich nghi với moi trường trai đất va bong tối, con Mirror Dragon thi thich nghi với moi trường Legent….
Vi vậy, bạn cần sắp xếp hợp ly sẽ quyết định việc tăng trưởng nhanh của rồng va người chơi co thể kiếm được nhiều vang hơn, thăng cấp nhanh hơn. Khong nen sử dụng hack dragon city vi sẽ lam mất tinh hay của game đi rất nhiều.

Ban đầu bạn nen tập trung xay dựng them những moi trường sống như Flame, Sea va Nature để co nhiều sự lựa chọn cho những chu rồng. Nang cấp moi trường sống của rồng sẽ tăng giới hạn số lượng rồng trong mỗi nơi cư tru, cũng như lượng vang thu lại cho bạn nhiều hơn. Trong game co kha nhiều dragon hills để xay dựng cac cong trinh. Hãy nang cấp nơi cư tru của rồng bất cứ khi nao cấp độ chơi.

✅RUINED TOWER ISLAND EVEN MỚI NHẤT – Dragon City Game Mobile Android, Ios

Lien Hệ Quảng Cao: thanh16031992@gmail.com
Facebook ca nhan: https://goo.gl/8imbD8
Group Kết Bạn Lam Quen: https://goo.gl/oGWZgh
Fanpage Tham Gia Để Chem Gio: https://goo.gl/OhkJdD
——————————————————————————————
Dragon City (Đảo Rồng) la nơi bạn co thể nhan giống những con rồng của rieng minh trong thế giới huyền diệu. Rất thu vị khi bạn co thể tự tay nuoi dưỡng, tim kiếm thức ăn va moi trường sống cho chung, sau đo cho chung đi chiến đấu trong những trận chiến vo cung hấp dẫn kha giống với game dragon mania legends.

Mỗi loại rồng đều mang một đặc điểm rieng va co moi trường sống khac nhau, nen bạn cần lựa chọn cẩn thận trước khi bắt đầu xay dựng. Vi dụ: Rồng Flame Dragon thich nghi với moi trường lửa chay, rồng Venom Dragon thich nghi với moi trường trai đất va bong tối, con Mirror Dragon thi thich nghi với moi trường Legent….
Vi vậy, bạn cần sắp xếp hợp ly sẽ quyết định việc tăng trưởng nhanh của rồng va người chơi co thể kiếm được nhiều vang hơn, thăng cấp nhanh hơn. Khong nen sử dụng hack dragon city vi sẽ lam mất tinh hay của game đi rất nhiều.

Ban đầu bạn nen tập trung xay dựng them những moi trường sống như Flame, Sea va Nature để co nhiều sự lựa chọn cho những chu rồng. Nang cấp moi trường sống của rồng sẽ tăng giới hạn số lượng rồng trong mỗi nơi cư tru, cũng như lượng vang thu lại cho bạn nhiều hơn. Trong game co kha nhiều dragon hills để xay dựng cac cong trinh. Hãy nang cấp nơi cư tru của rồng bất cứ khi nao cấp độ chơi.

Channel: Thành EJ
Published: 2018-07-02 11:00:26
Duration: 20M41S
Views: 17854
Likes: 523
Favorites: 0

Dragon City: High Feral Dragon Review [THE FIRST PRIMAL HEROIC DRAGON] 😱

Support me on Patreon: https://www.patreon.com/neogaming
Channel: NeoGaming
Published: 2018-06-14 17:12:56
Duration: 12M12S
Views: 177248
Likes: 1598
Favorites: 0

Stick War Legacy – Chung Kết Tổng Đại Gia Và Game Thủ – Người Que Đại Chiến #2

Donate: https://unghotoi.com/thanhej
Lien Hệ Quảng Cao: thanh16031992@gmail.com
Facebook ca nhan: https://goo.gl/8imbD8
Group Kết Bạn Lam Quen: https://goo.gl/oGWZgh
Fanpage Tham Gia Để Chem Gio: https://goo.gl/OhkJdD
——————————————————————————————

Những nhan vật người que đã trở lại va ngay cang lợi hại với man đanh đấm tuyệt đỉnh, đảm bảo game thủ sẽ khong thể rời mắt từ đầu đến cuối clip. Chung ta sẽ được tận hưởng man chiến thuật đặc sắc với đủ mọi loại vũ khi từ cổ chi kim đều được nhan vật mảnh khảnh nay sử dụng một cach thuần thục tuyệt vời.

Thực tế cac anh chang ngời que ( Stick Man) nay đã qua quen thuộc với cac bạn game thủ khi xuất hiện trong rất nhiều tro chơi cũng như clip tren mạng, tuy vậy man đanh đấm nay quả thực la vo tiền khoang hậu!

Stick War Legacy con gọi la game Đại chiến người que tren Android, la dong game người que phổ biến va được đanh gia cao với lối chơi độc đao, phong cach chiến thuật mang tinh cổ điển, thu hut đong đảo người chơi. hach thức va hấp dẫn cac game thủ.

Stick War Legacy la dong game người que vui nhộn va đầy tinh thach thức. Trong game, bạn sẽ điều khiển quan đội của minh theo mỗi đơn vị, bạn co toan quyền kiểm soat với mỗi chiến binh người que. Xay dựng đơn vị, cac mỏ vang va tim hiểu cach sử dụng Kiếm sỹ, Binh linh, Cung thủ, Thuật sỹ hay thậm chi la Người khổng lồ để tieu diệt kẻ thu va gianh lấy toan bộ lãnh thổ.

Danh mục
Tro chơi

Channel: Thành EJ
Published: 2018-01-17 03:36:11
Duration: 19M9S
Views: 898253
Likes: 4355
Favorites: 0

Plants Vs Zombies 2 – Hoa Quả Nổi Giận 2: PHÙ THỦY THỰC VẬT (WITCH HAZEL) #8

Facebook ca nhan: https://goo.gl/8imbD8
Group Kết Bạn Lam Quen: https://goo.gl/oGWZgh
Link Donate: https://vrdonate.vn/thanhej
Fanpage Tham Gia Để Chem Gio: https://goo.gl/OhkJdD
——————————————————————————————
Music: TheFatRat – Prelude VIP
https://lnk.to/tfrpreludevip

Music: TheFatRat – Unity
https://lnk.to/tfrunity

Plants vs Zombies la một tro chơi điện tử dạng phong thủ thap (tower defense) được PopCap Games phat triển va phat hanh lần đầu cho hệ điều hanh Microsoft Windows va OS X. Về mặt tổng quan người chơi sẽ sắm vai chủ một ngoi nha va sử dụng cac loại cay khac nhau để ngăn chặn đội quan zombie đột nhập va “ăn mất não của minh”. Tro chơi được phat hanh lần đầu vao ngay 5 thang 5 năm 2009 va co mặt tren Steam trong cung ngay. Trong thang 2 năm 2010, một phien bản danh cho iOS đã được phat hanh, cung một bản HD cho iPad. Đến ngay 18 thang 1 năm 2011 PopCap cho ra mắt phien bản với nội dung rieng danh cho Nintendo DS. Phien bản cho PlayStation 3 được phat hanh vao thang 2 cung năm bổ sung tinh năng nhiều người chơi va cac chế độ đối khang như ở phien bản danh cho Xbox 360. Một phien bản cho hệ điều hanh Android cũng đã được ra mắt tren Amazon Appstore vao ngay 31 thang 5 năm 2012, va tren Android Market (nay la Google Play) vao ngay 14 thang 12 năm 2011. Phien bản cho BlackBerry PlayBook được phat hanh vao ngay 16 thang 2 năm 2012. Tiếp đo la một phien bản cho điện thoại thong minh (smartphone) BlackBerry ra mắt trong thang 1 năm 2013 theo sau sự xuất hiện của BlackBerry 10.b Ngoai ra, bản gốc tren hai hệ điều hanh Windows va Mac đã được tai phat hanh trong phien bản Game of the Year chứa đựng them một số nội dung. Vao thang 1 năm 2015 một phien bản hỗ trợ quảng cao miễn phi đã được phat hanh cho iOS.

Channel: Thành EJ
Published: 2017-11-02 10:01:46
Duration: 25M6S
Views: 113120
Likes: 567
Favorites: 0

BẠN TRAI MÌNH LÀ KẺ GIẾT NGƯỜI!?| SIMULACRA [4]

[Sponsor] Mua điện thoại chinh hãng gia rẻ nhất tại: https://hoanghamobile.com/
.
Tham gia server Discord của minh để tro chuyện cung minh va cac thanh vien khac: https://discord.gg/TYuFgsV
.

Chuc cac bạn một tuần vui vẻ!

Fanpage chinh thức : https://www.facebook.com/Realduongfg
Follow minh tren:
Instagram: http://instagram.com/duong.hatung.5/
Facebook: https://www.facebook.com/duong.hatung.5
Twitter: https://twitter.com/Duong_FG

Channel: Dương FG
Published: 2018-07-01 04:36:54
Duration: 19M6S
Views: 186583
Likes: 7748
Favorites: 0