Probabil cea mai bună aplicație + widget de vreme pentru Android

Salutare, in clipul de astăzi am plăcerea să vă prezint probabil cea mai bună aplicație de vreme pentru Android. Este vorba despre Today Weather.
Cand spun aplicație bună mă refer la:
– un design plăcut, simplist, opțiuni puține și esențiale
– interfața aplicației este pe negru, utilă celor cu display AMOLED sau Super AMOLED. Pentru că pixelii la display-urile AMOLED nu se aprind acolo unde trebuie afișat negru, negrul este intens și se economisește baterie.
– o varietate de widget-uri pentru gustul fiecăruia
– posibilitatea de a adăuga mai multe locații
– toate informațiile meteo de care un om obișnuit are nevoie
– prognoză meteo pentru 15 zile, fazele lunii, viteza vantului, probabilități de ploaie, apusul și răsăritul soarelui, presiunea atmosferică, calitatea aerului, index ultraviolet
Ce nu găsim in aplicație?
– posibilitatea de a seta intervalul la care să se reimprospăteze informațiile meteo

Cum descarci un Playlist de pe YouTube

In tutorialul de astăzi o să vedem cum putem descărca un playlist de pe YouTube. Există multe metode prin care putem descărca un playlist YouTube dar in majoritatea cazurilor, acestea sunt complexe sau necesită utilizarea de softuri comerciale. Cum nu sunt de acord cu utilizarea softurilor comerciale piratate, am incercat să găsesc o metodă sau un soft gratuit care poate face acest lucru.
Softul pe care l-am găsit de numește Any Video Converter. Acesta poate descărca un intreg playlist YouTube. Mai mult decat atat, după ce descărcăm clipurile video aflate intr-un playlist YouTube, le putem converti mai apoi in MP3 sau in oricare alt format video, pentru device-uri mobile, pentru tablete, pentru iPhone.
Channel: AdrianMobil
Published: 2017-04-27 17:10:29
Duration: 8M44S
Views: 170
Likes: 20
Favorites: 0

Ce sa faci daca iti dispar banii de pe cardul bancar

In clipul video de astazi v-am povestit cum am ramas fara bani pe card si cum am procedat pentru a-mi fi inapoiati de catre banca emitenta a cardului respectiv. Cardul era unul cu administrare online prin token.
Daca vi se va intampla si voua sa ramaneti fara bani in cont, iata pasii pentru a va recupera banii:
1 – Mergeti la banca si cereti un extras de cont pentru perioada in care credeti ca v-au disparut banii. Extras-ul de cont reprezinta niste hartii (tabele) in care puteti vedea ora, data, anul, luna unei tranzactii, numarul tranzactiei, catre cine s-a facut tranzactia, valoarea tranzactiei, moneda folosita, numarul tranzactiei
2 – Cu extrasul de cont, mergeti la politie si faceti o plangere. Inspectorul care se va ocupa de cazul vostru o sa va indrume si o sa va spuna ce trebuie sa scrieti in plangere.
3 – Dupa ce ati depus plangere, cereti neaparat un numar de inregistrare al plangerii (o hartie stampilata cu data depunerii plangerii si semnatura inspectorului catre care ati facut plangere)
4 – Cu numarul de inregistrare al plangerii va intoarceti la banca si cereti refuzul la platile pe care nu le recunoasteti.
5 – Asteptati finalizarea anchetei
Clipul video de care va spuneam, cu telefonul si cu cardul bancar il puteti gasi aici: http://bit.ly/2oRnngT
Channel: AdrianMobil
Published: 2017-04-07 17:05:03
Duration: 9M52S
Views: 336
Likes: 27
Favorites: 0

Cum descarci clipuri YouTube cu Chrome 2017

In tutorialul de astazi vreau sa va arat cum puteti descarca clipuri video de pe YouTube folosind browserul Google Chrome. Stiu ca in trecut am mai facut doua tutoriale video pe aceasta tema dar din pacate, metodele prezentate in celelalte doua tutoriale, nu mai sunt functionale. Asa cum probabil stiti deja, Google nu mai permite in Chrome Web Store, extensii care permit download-ul clipurilor video de pe YouTube. Cu toate acestea, prin metoda prezentata astazi, ne vom folosi tot de o extensie din Chrome Web Store pentru a downloada clipuri de pe YouTube. Extensia se numeste Tampermonkey. Adaugam un scrip java in extensia Tampermonkey si acesta ne va amplasa un buton de download sub fiecare clip video de pe YouTube. Vom avea posibilitatea sa descarcam videoclipurile la diferite rezolutii sau daca dorim, putem descarca doar coloana audio

Descarca scriptul java pentru extensia Tampermonkey: http://atominik.com/1uU

Channel: AdrianMobil
Published: 2017-04-01 13:29:01
Duration: 5M41S
Views: 308
Likes: 17
Favorites: 0

Galaxy S6 Widget vreme și ceas pe orice telefon

In tutorialul de astăzi vom vedea cum putem instala widget-ul pentru ceas și vreme de pe Galaxy S6, LG G3, Sony Xperia, HTC sau LG G4, pe orice telefon sau tabletă Android.
Channel: AdrianMobil
Published: 2015-09-10 22:13:06
Duration: 5M51S
Views: 5608
Likes: 35
Favorites: 0

Cum modifici un hard disk din GPT in MBR si invers

In tutorrialul de astazi vreau sa va arat cum puteti converti o partitie din GPT in MBR sau din MBR in GPT.
GPT – GUID (Globaly Unique Identifiers) Partition Table
MBR – Master Boot Record
Probabil multi dintre voi s-au lovit de mesajul “Windows cannot be installed to this disk. The selected disk is of the GPT partition style” sau “Windows cannot be installed on this disk. The selected disk has an MBR partition table. On EFI systems, Windows can only installed on GPT disks” atunci cand, pe un laptop mai nou, ati dorit sa instalati Windows 7 sau Windows XP. In general veti intampina aceasta problema pe laptopurile noi care au venit presintalate cu Windows 8, Windows 8.1 sau Windows 10 si care folosesc tabelul de partitii GPT. Pe vremea cand Windows XP sau Windows 7 se concepeau, nu exista acest GPT si deci Windows XP sau Windows 7 nu stie sa foloseasca acest mod de partitionare.

Daca doriti sa va documentati mai in amanunt pe acest subiect o puteti face aici: http://bit.ly/2obaaPX

Channel: AdrianMobil
Published: 2017-04-08 20:17:20
Duration: 4M37S
Views: 182
Likes: 15
Favorites: 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *