7 Game Android Offline FPS High Graphic Terbaik 2019

7 Game Android Offline FPS High Graphic Terbaik 2019
________________________________________________________
Game android FPS Offline adalah salah satu tipe permainan yang paling dicari. Wajar saja, game android bertipe FPS offline merupakan jenis game yang sangat seru. Nah dalam video kali ini Efek Revisi akan merekomendasikan game-game android bertipe FPS high graphic yang bisa dimainkan secara offline, tanpa menggunakan koneksi internet. Meskipun tidak memerlukan koneksi internet untuk damainkan, namun game android fps offline yang kita rekomendasikan cukup seru untuk dimainkan dalam mengisi waktu luang.

Berikut 7 Game Android Offline FPS High Graphic Terbaik 2019 untuk Anda !

Efek Revisi adalah sebuah channel yang membahas mengenai game dan teknologi, kami menyuguhkan tontonan yang menarik, unik, dan juga dapat menambah wawasan anda seputar game dan teknologi.
Selain itu, kita juga menyuguhkan video dalam bentuk lain yang tidak kalah menarik !

Leave us the like and comment! Also don’t forget to subscribe our channel! Thank you for your support!

7 Game Android Offline FPS High Graphic Terbaik 2019 list:

🎮 Return to Planet X
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.butterflyware.planetx&hl=en

🎮 Zombie Killer – beta test game (Unreleased)
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Exlain.Zombeta

🎮 Z.O.N.A Shadow of Lemansk
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.agaming.zonashadowoflemansk

🎮 Escape from Chernobyl
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.atypicalgames.chernobyl

🎮 Major GUN : War on Terror
https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.byss.gun3

🎮 LONEWOLF (17+)
https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.FDGEntertainment.Lonewolf.gp

🎮 Dead Effect 2
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.badflyinteractive.deadeffect2

Backsound:
Tobu – Return To The Wild [NCS Release]
Warriyo – Mortals (ft. Laura Brehm) [NCS Release]

Thumbnail: Call of Duty: Black Ops 4

5 Senjata Tersakit Di Free Fire!!

Bantu Saya 1k Subscriber
Channel: Zoreo Official
Published: 2018-12-12 06:59:10
Duration: 8M29S
Views: 91766
Likes: 576
Favorites: 0

try not to ngakak MEME rewind.

beli baju di Dreamens1on yok follow ig nya di @dreamens1on

►Subscribe / Berlangganan (Gratis!) : http://bit.ly/2tLgJ1r
►Discord 4Brothers : https://discord.gg/4-brother

Channel Prof.Clark : https://www.youtube.com/channel/UCkR2LM4GB_ADHrD65_enVjg

✅ Ikuti Sosial Media Saya
– Instagram – https://www.instagram.com/a.syahbanur/
– Facebook – https://www.facebook.com/thedreamcraft/

● Business Inquires : ytdreamcraft@gmail.com

– Random Tag –
MINECRAFT
MINIGAME
INDONESIA
FUNNY
HORROR

– Music –
Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

Keep Dreaming!

Channel: The Dream Craft
Published: 2019-02-01 12:27:32
Duration: 13M36S
Views: 51226
Likes: 4351
Favorites: 0

10 Game Android Sepakbola Terbaik 2019

10 Game Android Sepakbola Terbaik 2019
Sepak bola atau football adalah salah satu cabang olahraga yang paling populer di dunia, dan memiliki jumlah penggemar yang paling banyak. Kepopuleran dari game sepak bola sendiri juga bukan hanya di dunia nyata, namun di industri game pun sepak bola menjadi salah satu yang paling populer, baik di Konsol, PC, hingga smartphone. Untuk kalian yang mencari game android sepakbola terbaik dan terbaru offline ataupun online, dalam video kita kali ini, Efek Revisi akan merekomendasikan game sepakbola terbaik yang bisa kalian mainkan di android secara offline ataupun online.

Dan inilah 10 Game Android Sepakbola Terbaik versi Efek Revisi.

Efek Revisi adalah sebuah channel yang membahas mengenai game dan teknologi, kami menyuguhkan tontonan yang menarik, unik, dan juga dapat menambah wawasan anda seputar game dan teknologi.
Selain itu, kita juga menyuguhkan video dalam bentuk lain yang tidak kalah menarik !

Leave us the like and comment! Also don’t forget to subscribe our channel! Thank you for your support!

10 Game Android Sepakbola Terbaik 2019 list:

🎮 Real Football
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftR7HM&hl=en

🎮 Final Kick 2019
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.final_kick.best_penalty_shootout.soccer_football_game_free

🎮 World Soccer League
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtao.soccerkinggoogle

🎮 Soccer Stars
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.miniclip.soccerstars&hl=en

🎮 Stickman soccer
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.djinnworks.ss18

🎮 Score! Hero
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.firsttouchgames.story

🎮 Soccer Star 2019 Top Leagues · MLS Soccer Games
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.generagames.soccerstarleaguesfootball

🎮 Dream League Soccer 2019
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.firsttouchgames.dls3

🎮 PES 2019
https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.konami.pesam

🎮 FIFA Soccer
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.gp.fifamobile

Backsound:
Lost Sky – Dreams pt. II (feat. Sara Skinner) [NCS Release]
Diamond Eyes – Hold On [NCS Release]
Diamond Eyes – Flutter [NCS Release]

Channel: Efek Revisi
Published: 2019-01-11 02:52:21
Duration: 7M46S
Views: 125523
Likes: 2823
Favorites: 0

PUBG gamer vs Free Fire gamer

Read me;)

Hope you all guys enjoyed. To more videos subscribe my channel and don’t forget to smash the bell icon.
My first 10minutes video.

#Insamam #PUBG #FreeFire

Games played:

PUBG Mobile

Garena Free Fire

Music used:

Heuse & Zeus x Crona – Pill (feat. Emma Sameth) [NCS Release]
Music provided by NoCopyrightSounds
Watch: https://youtu.be/CLiXUT3MS34

Street Fighter 5 – Ken’s Theme (SFV OST) ALL CREDITS GO TO THEIR OWNER

Goblins From Mars – Apollo 69
Music provided by Goblins From Mars
Link: https://youtu.be/uoZimlMnXIE

Kevin MacLeod – Hidden Agenda
Kevin MacLeod – Amazing plan distressed
Kevin MacLeod – Sneaky Snitch
Kevin MacLeod – Scheming weasel (faster version)
Kevin MacLeod – Fluffing a duck
Kevin MacLeod – Monkeys spinning Monkeys
Kevin MacLeod – Kool Kats
Kevin MacLeod – Waltz of carnies
Music by Kevin MacLeod. Available under the Creative Commons Attribution 3.0

About me:

• I will make two or three videos in a week

• I am studying. So guys no videos regularly

• I’M from India

• If you want to say any ideas for next video or Any complaints means comment below. I will try to reply.

• I was making videos in mobile with the help of kinemaster. So guys for my new uploads stay tuned ( I mean Press the bell icon )

Thanks for reading.

To more videos subscribe my channel.

Channel: Insamam
Published: 2018-10-05 13:45:04
Duration: 10M50S
Views: 3266759
Likes: 62777
Favorites: 0

Kenapa Juga Gw Bisa Masuk? – AxE: Alliance vs Empire (Android)

Halo semua, ok gw iseng nyoba buka AxE di Emulator dan ternyata bisa masuk, yang seharusnya ya ga bisa. Dan game ini juga masih tahap Pre-registrasi di Playstore. Tapi di video ini gw kasih sedikit gambaran kalo ada yang belum tau AxE.

Playstore : http://bit.ly/2TttOph
Qooapp : http://bit.ly/2TnJudE

Genre : MMORPG
Bahasa : Inggris

Emulator : LDPlayer
Game Size : 1.77 GB

Channel: Lein Xceed
Published: 2019-02-02 12:29:52
Duration: 12M15S
Views: 15635
Likes: 425
Favorites: 0

5 Game Android High Graphic yang Diangkat dari PC 2018

5 Game Android High Graphic yang Diangkat dari PC 2018
Game android semakin lama semakin menunjukkan peningkatan graphic yang sangat cepat. Saat ini pun tidak sedikit juga ada game android offline ataupun online high graphic yang memiliki kualitas setara dengan game PC / Konsol. Selain memiliki kualitas yang tidak berbeda jauh, ada juga game-game PC / Konsol yang kemudian diangkat ke platform Android. Ingin tahu game-game android high graphic yang diangkat dari PC di tahun 2018 ini?
Berikut 5 Game Android High Graphic yang Diangkat dari PC 2018!

Efek Revisi adalah sebuah channel yang membahas mengenai game dan teknologi, kami menyuguhkan tontonan yang menarik, unik, dan juga dapat menambah wawasan anda seputar game dan teknologi.
Selain itu, kita juga menyuguhkan video dalam bentuk lain yang tidak kalah menarik !

Leave us the like and comment! Also don’t forget to subscribe our channel! Thank you for your support!

5 Game Android High Graphic yang Diangkat Dari PC 2018

🎮 Hello Neighbor (Online/Offline)
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tinybuildgames.helloneighbor

🎮 ARK: Survival Evolved (Online/Offline)
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.studiowildcard.wardrumstudios.ark

🎮 Life Is Strange (Offline)
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.squareenix.lis

🎮 Tekken (Online)
https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.bandainamcoent.tekkenmobile

🎮 PUBG MOBILE (Online)
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tencent.ig

Backsound:
Cadmium – Be With You (feat. Grant Dawson) [NCS Release]
Unknown Brain – Superhero (feat. Chris Linton) [NCS Release]

ML Hampir Tenggelam! 5 GAME ONLINE PLAYER TERBANYAK 2018

Membagun sebuah game online bukanlah hal yang mudah, karena harus mempertahankan para player agar tetap bermain di game tersebut. Dan dari banyaknya game online Android saat ini, terdapat beberapa game online yang memiliki jumlah player yang sangat banyak lho!
Kelima game online Android ini memiliki jumlah player terbanyak saat ini. Kira-kira game online apa sajakah itu? Dan berapa banyak jumlah player yang memainkan game online android tersebut di tahun 2018 ini, langsung saja Simak videonya guys.
Channel: DARK BORNEO
Published: 2018-09-17 11:07:02
Duration: 6M21S
Views: 298850
Likes: 3310
Favorites: 0

Gara2 PUBG! 5 KONTROVERSI INI TERJADI DALAM SEJARAH PUBG

PUBG kini sedang mencapai puncak popularitas. Karenanya, pengembang pun tidak segan untuk merilis konten anyar untuk para pemainnya.
Salah satu yang kerap dilakukan adalah meluncurkan item kustomisasi untuk para pemain. Namun siapa sangka, item yang dirilis itu berbuntut kontroversi.
nah penasaran berikut ini adalah 5 hal yang pernah menjadi kontroversi di PUBG dalam Sejarah mari kita bongkar!

#Unit731 #PUBG #PUBGCorp

Channel: DARK BORNEO
Published: 2018-10-20 05:46:37
Duration: 10M7S
Views: 722979
Likes: 8006
Favorites: 0

5 Adegan Paling Sadis yang Ada di Dalam Game

5 Adegan Paling Sadis Yang Ada di Dalam Game
Tidak hanya menyajikan aksi-aksi pertarungan ataupun horror, game pun sekarang menampilkan berbagai adegan-adegan yang bisa dibilang menyeramkan, mengerikan, sadis, hingga mampu menyakitkan pemainnya(karena ngilu). Namun hal tersebut tentunya menjadi salah satu elemen favorit bagi sebagian gamers. Kalau kalian merupakan salah satu yang suka dengan hal tersebut, dalam video kali ini Efek Revisi akan memberikan informasi mengenai adegan-adegan paling sadis yang ada di dalam sebuah game. Tapi perlu diingat, game-game yang ada dalam list kali ini adalah game yang harus dimainkan jika sudah dewasa (18+).

Dan berikut 5 Adegan Paling Sadis di Dalam Game!

Efek Revisi adalah sebuah channel yang membahas mengenai game dan teknologi, kami menyuguhkan tontonan yang menarik, unik, dan juga dapat menambah wawasan anda seputar game dan teknologi.
Selain itu, kita juga menyuguhkan video dalam bentuk lain yang tidak kalah menarik !

Leave us the like and comment! Also don’t forget to subscribe our channel! Thank you for your support!

Dan berikut 5 Adegan Paling Sadis di Dalam Game list :

🎮 Until Dawn

🎮 Tomb Raider

🎮 Dead Space 2

🎮 God of War III

🎮 Mortal Kombat X

Channel: Efek Revisi
Published: 2018-11-20 01:44:02
Duration: 6M28S
Views: 22455
Likes: 1065
Favorites: 0

AWM +AUG +GHILLIE SUIT – PUBG MOBILE INDONESIA

Jangan lupa, Download NoxCleanernya di :

https://url.noxinfluencer.com/C738Rl

Dukungan donasi anda sangat berarti dalam perkembangan channel BANGALEX, bagi yang mau donasi, silahkan klik link di bawah:

https://streamlabs.com/bangalex

Follow gw mhank!

Instagram: https://www.instagram.com/bangalex0

Discord: https://discord.gg/SDzvtrU

Facebook: https://www.facebook.com/BANGALEX720

PUBG Mobile: BANGALEX

LIKE, COMMENT, DAN SUBSCRIBE. THANKS!

Editor: Adobe Premier Pro/Sony Vegas
Screen Recorder: ELGATO HD60S
Device: ipad 2018

Channel: BANG ALEX
Published: 2018-11-30 09:08:54
Duration: 17M8S
Views: 433125
Likes: 15790
Favorites: 0

KETEMU TOP GLOBAL KILL DI RANDOM MATCH RANKED – GARENA FREE FIRE

link noxclenner
https://url.noxinfluencer.com/Dba4oq

nonton sampe akhir yah
KALIAN PERNAH KETEMU TOP GLOBAL KILL SAAT RANDOM RANKED?
bawa fun aja yah,kalo kalian terhibur jgn lupa like share yah
kalo tidak terhibur tersenyum lah
salam mantapkali
aylapyaaaaaah!!!!!

suport gua dengan sub my channel
https://www.youtube.com/channel/UCCEs…

jgn lupa follow my instagram
INSTAGRAM : https://www.instagram.com/kemaspakez/

discord
https://discord.gg/SARcTB

cp gmail aja
kemaztea@gmail.com
#freefire #kemaspakez #mantapkali

Channel: kemas pake z
Published: 2018-11-28 01:13:54
Duration: 17M41S
Views: 170026
Likes: 7282
Favorites: 0

5 Game Android Offline HD Graphic Berbayar Terbaik 2018 #3

5 Game Android OFFLINE HD Graphic Terbaik 2018 #3
Banyak sekali game-game android offline dengan grafik HD yang menakjubkan sudah ada di dimana-mana namun apakah kalian pernah berfikir untuk mencoba memainkan game-game high grafik premium berbayar yang ada di android? Nah hari ini kami akan membagikan game-game berbayar terbaik yang bisa kalian mainkan dengan membayar atauuu….. hahah if you know what I mean.
Dan inilah 5 Game Android OFFLINE HD graphic berbayar terbaik 2018 versi Efek Revisi.

Efek Revisi adalah sebuah channel yang membahas mengenai game dan teknologi, kami menyuguhkan tontonan yang menarik, unik, dan juga dapat menambah wawasan anda seputar game dan teknologi.
Selain itu, kita juga menyuguhkan video dalam bentuk lain yang tidak kalah menarik !

Leave us the like and comment! Also don’t forget to subscribe our channel! Thank you for your support!

5 Game Android OFFLINE HD Graphic Terbaik 2018 list :

🎮 Bridge Constructor Portal
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.headupgames.bridgeconstructorportal

🎮 Evoland 2
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playdigious.evoland2

🎮 Vandals
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Arte.vandalsGame

🎮 Returner 77
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.FantasticYes.Returner77

🎮 Hitman Sniper
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.squareenixmontreal.hitmansniperandroid
Background Music:
Kasger – Cover It Up [NCS Release]
Fast Lane (ft. PollyAnna)(Original Mix) [NCS Release]

Top 16 OFFLINE Android/iOS Games With High Graphics 2018!

What’s up good people? In this video, We take a look at Top 10 Offline Android and ios games with best graphics 2018. most of games are high graphics.Do you agree with this list? Let us
know in the comment down below and don’t forget to subscribe.

Help Me Get To 50k Subscribers!!
https://www.youtube.com/channel/UC2JIdBq8ctbneEZgpckj-AA?sub_confirmation=1
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Follow Us On Instagram
https://www.instagram.com/android_tools/
Like Our Facebook Page
https://www.facebook.com/androidtoolsbd/
Follow On Twitter
https://twitter.com/susanjit9
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
01) Grid Autosport
Android :- Upcoming
iOS :- https://itunes.apple.com/us/app/grid-autosport/id1179421849?mt=8
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
02) Life is Strangez
Android :- https://play.mob.org/game/life_is_strange.html
iOS :- https://itunes.apple.com/us/app/life-is-strange/id1180101534?mt=8
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
03) Oddworld: New ‘n’ Tasty
Android :- https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oddworld.NNT
iOS :-
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
04) Slaughter 2
Android :- https://play.google.com/store/apps/details?id=com.venomizedArt.Slaughter2
iOS :-
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
05) Tower of Time
Android :- https://play.mob.org/game/tower_of_time.html
iOS :-
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
06) Red Bull Wingsuit Aces
Android :- https://play.google.com/store/apps/details?id=com.redbull.wingsuit
iOS :- https://itunes.apple.com/nz/app/id1003815231
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
07) Playdead’s INSIDE
Android :- https://www.taptap.com/app/63832
iOS :- https://itunes.apple.com/us/app/playdeads-inside/id1201642309?mt=8
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
08) Rally fury
Android :- https://play.google.com/store/apps/details?id=com.refuelgames.rally&hl=en
iOS :- https://itunes.apple.com/us/app/rally-fury-extreme-racing/id1243267529?mt=8
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
09) Sky
Android :- http://thatgamecompany.com/sky/
iOS :- https://itunes.apple.com/ph/app/sky-light-awaits/id1219437821?mt=8
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
10) The Room Three
Android :- https://play.google.com/store/apps/details?id=com.FireproofStudios.TheRoom3&hl=en
iOS :- https://itunes.apple.com/us/app/the-room-three/id918054748?mt=8
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
11) Galaxy Hunters
Android :- https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pbldevelopment.gamegalaxyhunters&hl=en
iOS :- https://itunes.apple.com/us/app/galaxy-hunters/id1293720852?mt=8
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
12) Ultimate Fishing Simulator
Android :- https://play.google.com/store/apps/details?id=com.UltimateGames.Fishing&hl=en
iOS :- https://itunes.apple.com/us/app/ultimate-fishing-simulator/id1305812881?mt=8
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
13) Flower
Android :-
iOS :- https://itunes.apple.com/gr/app/flower/id1279174518?mt=8
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
14) Star Fall
Android :- https://play.google.com/store/apps/details?id=com.NextFloor.starfall
iOS :-
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
15) Snowboard Party : Aspen
Android :- https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maplemedia.snowboardpartyaspen
iOS :- https://itunes.apple.com/us/app/snowboard-party-aspen/id1294854606?mt=8
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
16) Pirate Tales
Android :- https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.crazypanda.Pirates
iOS :- https://itunes.apple.com/tr/app/pirate-tales/id990950802?mt=8
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
**Musics**
01) Far Out – Chains https://www.youtube.com/watch?v=_RdMzr-xdmA&t=71s
02) Mekanism – Green Lights https://www.youtube.com/watch?v=tFfiyKUQqQg
03) The Long Road Home https://www.youtube.com/watch?v=athFRSHdrag&t=80s

Channel: Android Tools
Published: 2018-01-12 10:57:08
Duration: 10M17S
Views: 1065091
Likes: 9382
Favorites: 0

Top 10 OFFLINE Games for Android 2018 [GameZone]

In this video, we are going to take a look at top 10 offline android games 2017 HD. This list includes offline android games 2017, offline high graphics android games, offline HD android games, offline free android games, insane graphics android games, HD offline android games, offline games for android 2017, let us know about your favorite offline android game in the comment section below.
Support us: https://goo.gl/8OsP0U

Game List:-

10.Space Armor 2
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ophyer.xjwz2&hl=en

9.BasketRoll 3D
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.baskosergey.basketroll

8.King Of Dirt
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.WildLab.KingOfDirt&hl=en

7.Power Hover
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oddrok.powerhover&hl=en

6.Gun War: SWAT Terrorist Strike
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.atomgame.gunwar

5.Space Marshals 2
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pixelbite.sm2&hl=en

4.Ace Academy
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.illuminationgames.aa3&hl=en

3.Heroes Reborn: Enigma
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Phosphor.TravelerGame&hl=en

2.SkillTwins Football
https://play.google.com/store/apps/details?id=se.hellothere.skilltwins&hl=en

1.N.O.V.A. Legacy
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftNOHM

Song: Icehunt – Hover (feat. Helen Tess) [NCS Release]
Music provided by NoCopyrightSounds.
Watch: https://youtu.be/j51Bixo4ZBE
Download/Stream: http://ncs.io/HoverCr

Razihel – Love U [NCS Release]
https://www.youtube.com/watch?v=OJBxNA8cX-E
https://soundcloud.com/razihel

Channel: GameZone
Published: 2017-07-18 15:42:24
Duration: 5M43S
Views: 9113207
Likes: 98231
Favorites: 0

HEADSHOOT ORANG LARI PAKAI AWM HQ MHANK | Free Fire Battlegrounds

INSANE KILL AWM!!
——————————
Kalau kalian suka sama vidio ini jangan lupa untuk like,comment & share ke semua temen kalian di media sosial

SUPPORT Channel ini dengan cara Klik Tombol SUBSCRIBE Berwarna Merah di pojok kanan bawah dan aktifkan notifikasi lonceng nya supaaya ga ketinggalan vidio terbarunya….
——————————–
Device : Vivo v9 6/64
Instagram : @_pengendifollow
Email : navosoza1 “Buissines only”
——————————————————–
Music Track list :

1.Track: Deflo & Lliam Taylor – Spotlight (feat. AWA) [NCS Release]
Music provided by NoCopyrightSounds.
Watch: https://youtu.be/Qz6AOcQp7WI
Free Download / Stream: http://ncs.io/SpotlightYO

2.Track: Ship Wrek & The Highrollers – Waiting [NCS Release]
Music provided by NoCopyrightSounds.
Watch: https://youtu.be/4MhbkQ8zE6Q
Free Download / Stream: http://ncs.io/WaitingYO

3.Track: Clarx – Zig Zag [NCS Release]
Music provided by NoCopyrightSounds.
Watch: https://youtu.be/CLEWmT_8ppM
Free Download / Stream: http://ncs.io/ZigZagYO

4.Track: Fareoh – Under Water [NCS Release]
Music provided by NoCopyrightSounds.
Watch: https://youtu.be/xzyRoshFFaA
Free Download / Stream: http://ncs.io/UnderWaterYO

Channel: FrontaL Gaming
Published: 2018-09-20 11:21:30
Duration: 11M50S
Views: 58285
Likes: 1757
Favorites: 0

Merugikan Banyak Orang! 5 JENIS CHEATER DI PUBG MOBILE

Meskipun sudah dibasmi oleh developer, kehadiran mereka tetap saja ada di game ini, bisa dibilang mereka adalah pemain yang tidak memiliki skil. Cara menangkalnya pun juga tergolong cukup sulit, mengingat para cheater bakal siap merugikan pemain yang tidak menggunakan cheat. Ingin tahu seperti apa jenis-jenis cheat di PUBG Mobile? Kali ini, kita akan mengulas 5 jenis cheat di game tersebut. Penasaran seperti apa Simak ulasan video berikut ini.
Channel: DARK BORNEO
Published: 2018-08-06 03:37:45
Duration: 6M
Views: 1453061
Likes: 7153
Favorites: 0

Langsung DIpecat ! 5 KESALAHAN FATAL DALAM ACARA SMACKDOWN YANG ANEHNYA TIDAK DISADARI PARA PENONTON

Sudah menjadi rahasia umum kalau acara wwe seperti smackdown atau raw merupakan settingan semata. Akan tetapi mereka dengan pintar membuat setttingan tersebut sehingga tidak terlalu terlihat seperti settingan khususnya bagi orang-orang yang pertama kali menonton.

Nah ada beberapa kasus dimana settingan tersebut ketahuan dan bahkan membuat para fans yang cukup teliti menjadi kecewa. Maka dari itu kali ini kita mau kasih tau kalian 5 Kesalahan Fatal dalam Acara Smackdown yang Anehnya Tidak Disadari Para Penonton menurut Mahasiswa Abadi.

5. Goldberg
4. ?
3. ??
2. ???
1. ?!?

Copyright Issue ? comingtotherainbow@hotmail.com

——————————————————————————————————-

Mahasiswa Abadi menyajikan hiburan bagi kalian yang haus akan edukasi dan pengetahuan. Seluruh konten yang dibuat sebelumnya dipelajari terlebih dahulu sebelum di upload sebagai video, jadi bukan asal-asalan membuat argumen. Seluruh kritik dan saran diterima dengan senang hati.

Support Channel Mahasiswa Abadi:

Subscribe
https://www.youtube.com/MahasiswaAbadi

Follow Twitter @gamaululus
https://twitter.com/gamaululus

Follow Instagram gamaululus
https://www.instagram.com/gamaululus/

Join Facebook’s Group
https://www.facebook.com/groups/1487009271419227/

-Copyright Disclaimer-
Title 17, US Code (Sections 107-118 of the copyright law, Act 1976):
All media in this video is used for purpose of review & commentary under terms of fair use. All footage, & images used belong to their respective companies.

DISCLAIMER – All video contents are property of the respective owners. No copyright infringement is intended, all videos are edited to follow the “Fair Use” guideline of YouTube. I DO NOT OWN THE MV, CLIP, FOOTAGE OR SONG USED IN THIS VIDEO, It’s for ENTERTAINMENT PURPOSE ONLY.

Channel: Mahasiswa Abadi
Published: 2018-01-05 03:15:13
Duration: 5M37S
Views: 1970492
Likes: 5882
Favorites: 0

🔴 Aaron Draplin DDC Live Stream Straight Talking Graphic Design

What is on the mind of graphic designer Aaaron James Draplin DDC? Unfiltered. Uncensored, straight talk and all heart. When clients think you are too expensive? When is it too late to start your design business? What piece of advise would you tell your younger self? How do you deal with a client that wants to change the design? How do you get past creative block?

Draplin: Pretty Much Everything Book
http://amzn.to/2Cn8DvP

Draplin Design Company:
http://www.draplin.com

Field Notes:
https://fieldnotesbrand.com

Adobe Creative Jam Los Angeles March 1, 2018
https://nvite.com/CreativeJam/la2018

*explicit language

This is the Futur of Education— Disrupting the design education paradigm.

Want a deeper dive? We have courses on Typography, Lettering, Sales & Marketing, Social Media and The Business of Design here:
https://goo.gl/bRt5qd


Keep the content flowing. We need your support today! Our goal is to get 20k fans to become a sustaining member for $5/mo by Jan 31, 2018.
https://goo.gl/uKcJ3N

LEARN & GROW
CORE Strategy Kit:https://goo.gl/Uc3IKp
Agency-In-A-Box Kit: https://goo.gl/lyEdjK
Selling & Overcoming Objections: https://goo.gl/qS91x2
The Pitch Kit: https://goo.gl/MgZY6z
The Perfect Proposal: https://goo.gl/XNF4ZH

Visit our website:
https://goo.gl/a4ZtAk

See all of our free resources:
https://goo.gl/Rf6zdc

OUR AFFILIATE LINKS
Skillshare: https://goo.gl/YCo2uT
Amazon: https://goo.gl/K1bIhg
Creative Market: https://goo.gl/g4jlTE
Music from ArtList.io: http://goo.gl/22VpQi


Listen to the Futur podcast on iTunes: 🎙
https://itunes.apple.com/us/podcast/the-futur/id1209219220?mt=2
Android Stitcher:
http://www.stitcher.com/podcast/aaron/the-futur
Google Play:
https://play.google.com/music/listen?u=0#/ps/Itg3hr5bs4a54w73o2toxcr4vhe
Sound Cloud
https://soundcloud.com/thefuturishere


Connect with us online: 🔔
https://www.facebook.com/theFuturisHere/
https://twitter.com/thefuturishere


Need brand strategy help?
Visit Blind LA’s WEBSITE: http://blind.com


Credits:
Executive Producer– Chris Do
Host– Chris Do
Cinematography– Aaron Szekely, Mark Contreras
Editor– Erica Pead
Futur Theme Music – Adam Sanborne http://www.adamsanborne.com
Annotations– Isaiah Nwukor
Typefaces: Futura, Din, Helvetica
Futur theme song— Adam Sanborne

Aaron Draplin Takes On a Logo Design Challenge

Most logos aren’t designed in fifteen minutes, but most designers aren’t Aaron Draplin. Aaron’s a Portland fixture by way of the Midwest, the owner of Draplin Design Co., and an advocate of “blue collar” design: design that works. Here he takes our logo design challenge, creating a dozen iterations of a logo for a fictional construction company. Not inspired? Just wait. Watch as he sketches, brings his ideas into Illustrator, and tests and tunes the different iterations. The logos Aaron creates prove design can elevate any company or brand. Along the way, he provides tips for freelancing, finding inspiration, and providing clients context for logos that won’t just live in PDFs.

After watching, visit www.lynda.com/10-day-trial-for-youtube to start a free 10 day trial with lynda.com

Channel: LinkedIn Learning Solutions
Published: 2014-12-17 00:31:26
Duration: 16M36S
Views: 781605
Likes: 12951
Favorites: 0

Aaron Draplin: “Pretty Much Everything” | Talks at Google

Esquire. Ford Motors. Burton Snowboards. The Obama Administration. While all of these brands are vastly different, they share at least one thing in com­mon: a teeny, little bit of Aaron James Draplin. Draplin is one of the new school of influential graphic designers who combine the power of design, social media, entrepreneurship, and DIY aesthetic to create a successful business and way of life.

Pretty Much Everything is a mid-career survey of work, case studies, inspiration, road stories, lists, maps, how-tos, and advice. It includes examples of his work—posters, record covers, logos—and presents the process behind his design with projects like Field Notes and the “Things We Love” State Posters. Draplin also offers valuable advice and hilarious commentary that illustrates how much more goes into design than just what appears on the page. With Draplin’s humor and pointed observations on the contemporary design scene, Draplin Design Co. is the complete package for the new generation of designers.

Get the book here: https://goo.gl/VWWcbm

Channel: Talks at Google
Published: 2017-04-19 22:04:00
Duration: 50M52S
Views: 31034
Likes: 508
Favorites: 0

ep. 50 – aaron draplin – q&a music, trump, quitting design? ai worlds | creative waffle

in this episode of creative waffle, i chat to aaron draplin. a leading figure in the design scene and a real hero of mine. we chat about music and how it influences his day to day. what he would do if he didn’t design. trump and american news. we also chat about traditional design in an all ai world. plus a load more… enjoy.

find aaron here: www.draplin.com

more blue deer stuff…

website: https://www.bluedeer.design
blog/podcast: https://www.bluedeer.design/blog
instagram: https://www.instagram.com/bluedeerdesign
twitter: https://www.twitter.com/bluedeerdesign
facebook: https://www.facebook.com/BlueDeerDesignUK/
email: hello@bluedeerdesign.co.uk

Channel: Blue Deer Design
Published: 2018-01-09 20:40:44
Duration: 35M46S
Views: 745
Likes: 29
Favorites: 0

5 Hardware Gadgets Every Graphic Designer Needs

Here are the 10 best must-have resources for graphic designers that will help you get your work done better, faster and in higher quality. From graphics assets, to fonts, stock photography and printing services, I list great resources you have to check out and use in your design agency or practice.

GADGETS IN THIS VIDEO:

Canon EOS 80D DLSR Camera: http://amzn.to/2nn4y4q
Canon EOS 80D 18-55mm kit lens: http://amzn.to/2mnAAws
Sony MDR 7506 Headphones: http://amzn.to/2mFpsxa
OWC ThunderBay 4 0GB 4-Bay HD Enclosure: http://amzn.to/2npj7Va
Toshiba 3.5-Inch 2TB 7200 RPM HD (x4): http://amzn.to/2mnWZtm
HP 27er 27-in IPS LED Backlit Monitor http://amzn.to/2w29u1S
Anker 2.4G Wireless Vertical Ergonomic Optical Mouse http://amzn.to/2iZHKts
Refurbished Apple iPad Air A1474 16GB, Wi-Fi, Black http://amzn.to/2wDuEVX
Stylus Pen RETECK 10 Pack, Stylus for iPad, iPhone, Etc http://amzn.to/2x7iEPC

This “How To” is targeted to my audience of entrepreneurs and creative professionals but is also useful and actionable for anyone interested in brand strategy, business planning, design, marketing and communications.
——————————————————————————————
This video is targeted to my channel’s audience of entrepreneurs, designers, creative professionals and anyone interested in brand strategy, business planning, design, trend, marketing and communications.
——————————————————————————————
Philip VanDusen is the founder of Verhaal Brand Design, a strategic design and branding consultancy in the New York City metro area. He is an accomplished creative executive and expert in strategic branding, graphic design and creative management. Philip gives design, branding, marketing and business advice to creative professionals and entrepreneurs on building successful creative practices and brands.
——————————————————————————————

MY WEBSITE:
http://www.philipvandusen.com

JOIN THE BRAND•MUSE NEWSLETTER:
http://www.philipvandusen.com/muse

FREE MINI-EBOOK DOWNLOAD:
“9 Design Elements Your Brand Absolutely, Positively Needs”
http://www.philipvandusen.com/direct-optin

FOLLOW ME ON TWITTER:
https://twitter.com/philipvandusen

SUBSCRIBE TO MY YOUTUBE CHANNEL:
http://www.youtube.com/c/PhilipVanDusen

FOLLOW ME ON PINTEREST:
https://www.pinterest.com/philipvandusen/

LIKE ME ON FACEBOOK:
https://www.facebook.com/Verhaal-Brand-Design-115957185470571/

GET TUBEBUDDY – THE BEST TOOL FOR YOUTUBERS:
https://www.tubebuddy.com/philipvandusen

RECOMMENDED BOOKS TO HELP YOU BUILD YOUR BRAND AND CREATIVE PRACTICE:
Book on Design Thinking: “Change By Design”, Tim Brown http://amzn.to/2mTFDrz
On Creative Inspiration: “Imagine”, Jonah Lehrer http://amzn.to/2mJpQe9
On the Freelance Economy: “Free Agent Nation” by Daniel Pink http://amzn.to/2mWlbpR
My fav Design Career book: “Orbiting the Giant Hairball” by Gordon MacKenzie http://amzn.to/2noTnIL
On inspiration: “Rules of the Red Rubber Ball: Find and Sustain Your Life’s Work” by Kevin Carroll http://amzn.to/2moisCu
The 22 Immutable Laws of Branding, Al Ries + Laura Ries http://amzn.to/2noZGwd

MY EQUIPMENT + TOOLS:
Canon EOS 80D DLSR Camera: http://amzn.to/2nn4y4q
Canon EOS 80D 18-55mm kit lens: http://amzn.to/2mnAAws
Canon EOS 80D Yongnuo 35mm lens: http://amzn.to/2nniETh
RODE NT2000 Condenser Mic: http://amzn.to/2mFoNvG
ART Tube MP: Tube Mic PreAmp: http://amzn.to/2mFoVeE
Rode Mic Boom: http://amzn.to/2nxNFmJ
Mackie HR824 Studio Monitors: http://amzn.to/2nxQNz3
Sony MDR 7506 Headphones: http://amzn.to/2mFpsxa
Screenflow 6.2: video editing software: http://amzn.to/2nxFLK3
LimoStudio Softbox Lights (x2): http://amzn.to/2n2u7KK
Logitech HD Pro Webcam C920: http://amzn.to/2nmX4hZ
Rode smartLav+ Lavalier Microphone: http://amzn.to/2n2xL7B
OWC ThunderBay 4 0GB 4-Bay HD Enclosure: http://amzn.to/2npj7Va
Toshiba 3.5-Inch 2TB 7200 RPM HD (x4): http://amzn.to/2mnWZtm
HP 27er 27-in IPS LED Backlit Monitor http://amzn.to/2w29u1S
Anker 2.4G Wireless Vertical Ergonomic Optical Mouse http://amzn.to/2iZHKts
Refurbished Apple iPad Air A1474 16GB, Wi-Fi, Black http://amzn.to/2wDuEVX
Stylus Pen RETECK 10 Pack, Stylus for iPad, iPhone, Etc http://amzn.to/2x7iEPC
TubeBuddy: https://www.tubebuddy.com/philipvandusen
Adobe Creative Suite (2017 CC)
Apple Logic Pro X
Native Instruments Komplete Audio 6: USB Audio Interface

*We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.

Channel: Philip VanDusen
Published: 2017-09-06 19:20:00
Duration: 5M34S
Views: 39741
Likes: 1182
Favorites: 0

Aaron Draplin on Working Efficiently in Illustrator with Free Vectors

Sign up for Aaron Draplin’s entire class on Skillshare: http://skl.sh/YT-aarondraplin

Aaron Draplin is a designer and founder of Draplin Design Co. (DDC), located in the mighty Pacific Northwest. The DDC has rolled up its sleeves on a number of projects related to print, identity, web development, and illustration. Priding itself on raftsmanship and quality, the DDC has made stuff for Field Notes, Esquire, Nike, Red Wing, Burton Snowboards, Ford Motor Co., Hughes Entertainment, and even the Obama Administration.

In this video, watch Aaron create a laurel in a few moments and see how he is able to work so quickly in Illustrator. “Vectors are free.”

Subscribe to Skillshare’s Youtube Channel: http://skl.sh/yt-subscribe
Check out all of Skillshare’s classes: http://skl.sh/youtube
Like Skillshare on Facebook: https://www.facebook.com/skillshare
Follow Skillshare on Twitter: https://twitter.com/skillshare
Follow Skillshare on Instagram: http://instagram.com/Skillshare

Channel: Skillshare
Published: 2014-11-04 20:35:09
Duration: 7M33S
Views: 362535
Likes: 8519
Favorites: 0

Top 17 Offline High Graphics Android/iOS Games 2017

New best HD high graphics offline games for android & iOS 2017 l VinIsHere

List contain new good graphic offline games released this year If you follow my channel closely you should probably know almost every of them hope you guys like the video.
Thanks for all the support! 😀

Following are game names and links:-

1)Survive: The Lost Lands:-
Android-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.agaming.survive.tll&hl=en
iOS-https://itunes.apple.com/app/survive-the-lost-lands/id1277018418

2)Breakneck:-
Android-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pikpok.fr.play
iOS-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pikpok.fr.play&hl=en

3)Forward Assault- It has offline bot mode now:-
Android-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blayzegames.newfps
iOS-https://itunes.apple.com/app/forward-assault/id1191037021?mt=8

4)Father & Son:-
Android-https://play.google.com/store/apps/details?id=it.tuomuseo.fatherandson&hl=en
iOS-https://itunes.apple.com/app/father-and-son/id1225188961?mt=8

5)Space Armor 2:-
Android-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ophyer.xjwz2&hl=en
iOS-https://itunes.apple.com/app/space-armor-2/id1204077176?mt=8

6)Nimian Legends:-
Android-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.protopop.brightridge
iOS-https://itunes.apple.com/app/nimian-legends-brightridge/id1021026309?ls=1&mt=8

7)Real Boxing Manny Pacquiao:-
Android-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vividgames.realboxingmanny
iOS-https://itunes.apple.com/app/real-boxing-manny-pacquiao/id1197274220?mt=8

8)Shadow Fight 3- Soft launched in Canada just require one time internet in between for verification:-
Android-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nekki.shadowfight3&hl=es
iOS-https://itunes.apple.com/ca/app/shadow-fight-3/id964827011?mt=8

9)Kidu- A Relentless Quest:-
Android-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.involuntarygames.kidu
iOS-https://itunes.apple.com/app/kidu-a-relentless-quest/id1173469225

10)CarX Highway Racing:-
Android-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.CarXTech.highWay&hl=en
iOS-https://itunes.apple.com/ca/app/carx-highway-racing/id1236730191?mt=8

11)Cover Fire:-
Android-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.generagames.resistance
iOS-https://itunes.apple.com/app/cover-fire/id1148931033?mt=8

12)Goat Simulator Payday:-
Android-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.coffeestainstudios.goatsimulator.payday
iOS-https://itunes.apple.com/app/goat-simulator-payday/id1126714346

13)Noblemen: 1896:-
Android-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.foursakenmedia.noblemen
iOS-https://itunes.apple.com/app/noblemen-1896/id1178777377?mt=8

14)Shadow Of Kurgansk:-
Android-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gaijindistr.freeabandoned
iOS-https://itunes.apple.com/kz/app/shadows-of-kurgansk/id1101717533?mt=8

15)Space Marshals 2:-
Android-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pixelbite.sm2&hl=en
iOS-https://itunes.apple.com/app/space-marshals-2/id1072737282?mt=8

16)Subdivision Infinity:-
Android-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.crescentmoongames.subdivision
iOS-https://itunes.apple.com/app/subdivision-infinity/id1215302198?mt=8

17)Radiation City:-
Android-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.atypicalgames.radiationcity
iOS-https://itunes.apple.com/app/radiation-city/id1179997878

Ingame Songs:-
1)Ikson- Eclipse:-https://www.youtube.com/watch?v=Jrq81b_iYEI
2)DEAMN- Praise:-https://m.soundcloud.com/deamnmusic
3)Ehrling- Clouds:-https://m.soundcloud.com/ehrling
4)Abstract- Nobody( Feat YONAS & Roze):-https://www.youtube.com/watch?v=NtBoRheutT4

FIFA 18 PACE/SPEED TEST | WHO IS THE FASTEST PLAYER IN THE GAME??

Channel: TFVGaming I Rohan Trehan
Published: 2017-09-24 11:23:47
Duration: 8M2S
Views: 460237
Likes: 4804
Favorites: 0

Top 10 INSANE High Graphics Game for Android/iOS [GameZone]

In this video, we are going to take a look at top 10 offline android games 2017 HD. This list includes offline android games 2017, offline high graphics android games, offline HD android games, offline free android games, insane graphics android games, HD offline android games, offline games for android 2017, let us know about your favorite offline android game in the comment section below. Top 10 Offline HD Android Games 2017 High Graphics
Support us: https://goo.gl/8OsP0U

Game List:-

10.Nitro Nation Drag Racing
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.creativemobile.nno&hl=en
iOS: https://itunes.apple.com/us/app/nitro-nation-online/id985158853?mt=8

9.King Arthur
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wb.goog.kingarthur.lots
iOS: https://itunes.apple.com/us/app/king-arthur-legend-of-the-sword/id1197519154?mt=8

8.Overtake : Traffic Racing
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wonil.overtake&hl=en
iOS: NF

7.Jade Empire: Special Edition
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aspyr.jadeempire&hl=en
iOS: https://itunes.apple.com/in/app/jade-empire-special-edition/id1108475553?mt=8

6.Asphalt Nitro
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftAGHM&hl=en
iOS: NF

5.After the End Forsaken Destiny
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nexonm.aftertheend&hl=en
iOS: https://itunes.apple.com/in/app/after-the-end-forsaken-destiny/id1178119895?mt=8

4.Desert Storm
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Ruaz404.Desertstorm
iOS: NF

3.Planet of Heroes: Global Arena
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.my.moba.ent&hl=fr
iOS: https://itunes.apple.com/ru/app/planet-of-heroes/id1112479661?l=en&mt=8

2.CarX Drift Racing
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.CarXTech.CarXDriftRacingFull&hl=en
iOS: https://itunes.apple.com/in/app/carx-drift-racing/id644907661?mt=8

1.Heavy Truck Simulator
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.DynamicGames.HeavyTruckSimulator
iOS: https://itunes.apple.com/in/app/heavy-truck-simulator/id1141555439?mt=8

Music:-
https://goo.gl/dwSPJA

Channel: GameZone
Published: 2017-05-30 16:19:19
Duration: 6M32S
Views: 720105
Likes: 6391
Favorites: 0

Top 10 OFFLINE Games for Android You Must Know! [GameZone]

In this video, we are going to take a look at top 10 offline android games 2017 HD. This list includes offline android games 2017, offline high graphics android games, offline HD android games, offline free android games, insane graphics android games, HD offline android games, offline games for android 2017, let us know about your favorite offline android game in the comment section below.
Support us: https://goo.gl/8OsP0U

Game List:-

10.Brothers in Arms
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftA3HM&hl=en
Size: 47 MB

9.I, Gladiator
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.btl.bfg&hl=en
Size: 1.08 GB

8.Zombie Fighting Champions
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.reliancegames.zombiedeathmatch&hl=en
Size: 151 MB

7.The Conduit HD
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.highvoltage.theconduit&hl=en
Size: 750 MB

6.Stargate SG
http://play.mob.org/game/stargate_sg_1_unleashed_ep_1.html
Size: 430 MB

5.Heroes Reborn: Enigma
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Phosphor.TravelerGame&hl=en
Size: 859 MB

4.Shades of Violet
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shadesofviolet&hl=en
Size: 362 MB

3.Battlefield Bad Company 2
http://play.mob.org/game/battlefield_bad_company_2.html
Size: 300 MB

2.the SilverBullet
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.byulbram.SilverBullet&hl=en
Size: 825 MB

1.Indigo lake
http://play.mob.org/game/indigo_lake.html
Size: 90 MB

Music:-
Track: TARI & Yix – Bliss [NCS Release]
Music provided by NoCopyrightSounds.
Watch: https://youtu.be/Pd7PJFENYec
Free Download / Stream: http://ncs.io/BlissYO
Track: LFZ – Popsicle [NCS Release]
Music provided by NoCopyrightSounds.
Free Download / Stream: http://ncs.io/PopsicleYO

Channel: GameZone
Published: 2017-09-09 15:05:00
Duration: 6M14S
Views: 140571
Likes: 2470
Favorites: 0

Top 10 Offline High Graphics Android Games 2017

Top 10 Offline High Graphic android & IOS games.
In this video, we take a look on top 10 new offline high graphic games 2016-2017 that coming on Android and IOS. The list is based on the strategy, action with high end missions and high graphics.

let us know which game of this list are you planning to play!!!

Subscribe the channel:-

Top 10 list :
——————————————-
Supercharged
Link:- https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tsp.supercharged&hl=en

Sword weapon spectrum
Link:- https://www.taptap.com/app/16404

Time Crush (like mirrior edge)
Link:- https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eightsec.TimeCrashAndroid

Project Drift
Link:- https://play.google.com/store/apps/details?id=com.osmanelbeyi.drift_project&hl=en

Shadowgun legend
Link coming soon

Metal Gear rising
Link:- http://play.mob.org/game/metal_gear_rising_revengeance.html

Goat simulator payday
Link:- http://appmirror.net/android/goat-simulator-payday/

Oceanborn
Link:- http://play.mob.org/game/oceanborn_raft_survival.html

Infinite Tank
Link:- http://play.mob.org/game/infinite_tanks.html

Pinout
Link:- https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mediocre.pinout&hl=en

——————————–
Guys Plzzz Thumbs up! the video & help me to reach 1k likes
——————————–
Thanks all of you for watching my video
——————————–

Channel: Down to Top
Published: 2017-08-15 07:23:33
Duration: 7M1S
Views: 131443
Likes: 1251
Favorites: 0

TOP 10 Offline Android FPS Games 2017 | Best Offline Android FPS Games 2017

TOP 10 Offline FPS Games For Android & IOS 2017 | Best Offline FPS Games For Android & IOS 2017 | Offline FPS Games For Android & IOS 2017 | Offline FPS Games For Android & IOS | Best Offline Android FPS Games 2017 .
⬛ Please LIKE, SHARE & SUBSCRIBE ⬛
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Thanks For Watching If You Enjoyed Give This Video A Big Thumbs Up And Don’t Forget To Subscribe.
Subscribe To My Channel : http://bit.ly/ZetrexSubscribe
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
List Of TOP 10 Offline FPS Games For Android & IOS 2017 :
1.Deus Ex The Fall
Android : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.squareenix.dxm
iOS : https://itunes.apple.com/us/app/deus-ex-the-fall/id633443676?mt=8

2.Hitman Sniper
Android : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.squareenixmontreal.hitmansniperandroid
iOS : https://itunes.apple.com/us/app/hitman-sniper/id904278510?mt=8

3.Midnight Star Renegade
Android : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.industrialtoys.android.renegade
iOS : https://itunes.apple.com/tn/app/midnight-star-renegade/id1019005722?mt=8

4.Modern Combat 4
Android : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM
iOS : https://itunes.apple.com/us/app/modern-combat-4-zero-hour/id558433129?mt=8

5.DEER HUNTER 2017
Android : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.glu.deerhunt16
iOS : https://itunes.apple.com/us/app/deer-hunter-2017/id893372761?mt=8

6.ROBOTS
Android : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.swallowstail.arenashooter
iOS : Coming Soon !!!

7.Six Guns: Gang Showdown
Android : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftSXHM
ios : https://itunes.apple.com/us/app/six-guns-gang-showdown/id447331712?mt=8

8.UNKILLED
Android : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.madfingergames.unkilled
iOS : https://itunes.apple.com/nz/app/unkilled/id969488951?mt=8

9.Dead Trigger
Android : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.madfingergames.deadtrigger
iOS : https://itunes.apple.com/us/app/dead-trigger/id533079551?mt=8

10.N.O.V.A. Legacy
Android : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftNOHM&hl=en
iOS : Coming Soon !!!
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Subscribe To My Channel : http://bit.ly/ZetrexSubscribe
Like Facebook Page : https://www.facebook.com/zetrexgaming1
Follow Me On Twitter : https://twitter.com/zetrexgaming
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Thank You So Much For Watching And Peace

———–▔
————)….)
———–/…./▂▂▂
▂▂╱┈ ▕▂▂▂▏
▉┈-┈┈ ▕▂▂▂▏
▉┈-┈┈▕▂▂▂▏
▔▔╲▂▕▂▂▏

♛ ✪ Zetrex Gaming ✪ ♛

Channel: Zetrex Gaming
Published: 2017-03-20 09:23:30
Duration: 8M20S
Views: 1615183
Likes: 12840
Favorites: 0

Top 10 Open World Games For Android/IOS [GameZone]

Top 10 Best Open World Games for Android / iOS in 2017 – Top 10 Best Open World Games 2017 | Android & IOS New High graphic upcoming free to play games for Android / iOS. Top 10 free to play games on Android! Open world! The best open world games of 2017 for Android and iOS smartphone! High graphic! Best and the latest high graphic games available for android and ios!
Support us: https://goo.gl/8OsP0U

Game List:-

10.Dawnbringer
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kiloo.dawnbringer&hl=en
ios: https://itunes.apple.com/in/app/dawnbringer/id998936876?mt=8

9.Submerged
Android: Upcoming
ios: https://itunes.apple.com/in/app/submerged-miku-and-the-sunken-city/id971608996?mt=8

8.Gangster New Orleans
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftOLHM&hl=en
ios: https://itunes.apple.com/ph/app/gangstar-new-orleans-action-open-world-game/id968390718?mt=8

7.Bully: Anniversary Edition
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rockstargames.bully&hl=en
ios: https://itunes.apple.com/us/app/bully-anniversary-edition/id1148321705?mt=8

6.Aralon: Forge and Flame
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.crescentmoongames.aralon2&hl=en
ios: https://itunes.apple.com/in/app/aralon-forge-and-flame/id996136866?mt=8

5.Vegas Crime Simulator
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mgc.miami.crime.simulator.two&hl=en
ios: https://itunes.apple.com/in/app/vegas-crime-simulator/id1081817078?mt=8

4.Jade Empire: Special Edition
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aspyr.jadeempire&hl=en
ios: https://itunes.apple.com/in/app/jade-empire-special-edition/id1108475553?mt=8

3.Battle for Utopia
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.my.evolution.android&hl=en
ios: https://itunes.apple.com/us/app/evolution-battle-for-utopia-sci-fi-rpg-in-space/id774652325?mt=8

2.Gangstar Rio
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftG4HM&hl=en
ios: https://itunes.apple.com/in/app/gangstar-rio-city-of-saints/id453051448?mt=8

1.MadOut2
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.MadOut.BIG&hl=en
ios: https://itunes.apple.com/us/app/madout2-bigcityonline/id1214765807?mt=8

Top 24 Best Offline Games For Android 2017 #4

New Best Offline Android & iOS Games of 2017.

Hey everyone brought you another offline list part 4, for the new one’s here I make new offline list every month because of good response every games I have tested, 100% they can be played without internet hope you all find some good to play.

Following are games name and links:-

1)Albert & Otto(Paid):-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mokuni.albertnotto.reboot&hl=en
2)Reckless Gataway 2(Free):-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pixelbite.ga2&hl=en
3)Darkside:-
Lite Version-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.clockworkpixels.darksidelite&hl=en
4)Mr Future Ninja(Paid):-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appsolutegames.mrfutureninja&hl=en
5)Best Sniper: Shooting Hunter 3D(Free):-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tbegames.and.best_sniper_shooter&hl=en
6)Mouse Simulator(Free):-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.avelog.mouse&hl=en
7)After The End(Paid):-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nexonm.aftertheend&hl=en
8)Beholder(Paid):-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.creativemobile.beholder&hl=en
9)Comix Zone(Free)(by Sega):-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sega.comixzone&hl=en
10)Dead Plague(Free):-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamespire.deadplague&hl=en
11)Fancy Pants Adventure(Free):-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.overthetopgames.fancypants
12)Endless(Paid):-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brahma.ywzj
13)Mushroom 11(Paid):-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.untame.mushroom11&hl=en
14)Karma Incarnation 1(Free):-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.auralab.karmaincarnation1
15)Nascar Heat Mobile(Free):-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dmi.nascarheat&hl=en
16)Kidu: A Relentless Quest(Free):-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.involuntarygames.kidu
17)Paranormal Territory 2(Paid):-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.agaming.pt2
18)Real Car Parking 2017(Free):-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.realcarparking.genetic&hl=en
19)Savanna Safari Craft Animals(Free):-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tinydragonadventuregames.minecraft.exploration.lite.crafting.building.cute.pet.wild.animals.savanna.safari.tribal.square&hl=en
20)Shadow Warrior Classic Redux(Paid):-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devolverdigital.swredux.play&hl=en
21)Sunpolis(Free):-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fineallday.sunpolis&hl=en
22)Slendrina Must Die: The Asylum(Free):-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.PoisonGames.SlendrinaMustDieTheAsylum&hl=en
23)Goat Simulator Payday(Paid):-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.coffeestainstudios.goatsimulator.payday&hl=en
24)Journey Alone 3D(Free)- Game is good but looks little incomplete need some fix no clue or tutorial but game have potential :-
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.BluTurtleGames.JourneyAlone&hl=en

Ingame songs:-
1)Damon Empero- I Promise:-https://www.youtube.com/watch?v=M48uhVXIu2A
2)JPB- Up & Away:-https://www.youtube.com/watch?v=XUzfuQlwqtQ
3)Arrow Bass- Memory:-https://www.youtube.com/watch?v=LrdvuL_baZ8
4)Damon Empero- Memory:-https://www.youtube.com/watch?v=6RGQPugr_oY

Intro Song:-
Halvorsen- She Got me Like:-https://www.youtube.com/watch?v=HSF3PneTBDU

Channel: VinIsHere
Published: 2017-06-26 13:47:01
Duration: 13M56S
Views: 145359
Likes: 1952
Favorites: 0

FIFA 18 vs PES 2018 | Official Gameplay Trailer

Available September 29, 2017. Powered by Frostbite™, EA SPORTS™ FIFA 18 blurs the line between the virtual and real worlds, bringing to life the players, teams, and atmospheres that immerse you in the emotion of The World’s Game.

Pre-Order the Ronaldo Edition and get 3 Days Early Access: http://smarturl.it/i1iswd

The biggest step in gameplay innovation in franchise history, FIFA 18 introduces Real Player Motion Technology, an all-new animation system which unlocks a new level of responsiveness, and player personality – now Cristiano Ronaldo and other top players feel and move exactly like they do on the real pitch. Player Control combined with new Team Styles and Positioning give you the tools to deliver Dramatic Moments that ignite Immersive Atmospheres around the world.

Subscribe to see more official FIFA 18 trailers: http://bit.ly/pzw4VD

———————————————————————————————————–
PES 2018

E3 2017 is here. Time for full PES 2018 reveal trailer. ESRB Rating: EVERYONE

Visit the PES 2018 website to pre-order now and get more information:
https://www.konami.com/wepes/2018/

Also, check out our websites and social media channels:
http://www.facebook.com/PES
http://www.twitter.com/officialpes
http://www.facebook.com/konami
http://www.facebook.com/konamieurope

Channel: Games Arena
Published: 2017-06-13 11:59:27
Duration: 4M55S
Views: 488334
Likes: 2965
Favorites: 0

ТОП-10 лучших новых БЕСПЛАТНЫХ игр для iOS и Android 2017 |№26 ProGames от ProTech

Свежий выпуск лучших новых БЕСПЛАТНЫХ игр для iOS и Android. В рубрике ProGames от канала ProTech мы собираем самые интересные игры из App Store и Google Play вышедшие за последнее время. Рубрика регулярная, так что не забывайте подписываться чтобы не пропускать самые актуальные мобильные игры для смартфонов и планшетов.

ВСЕ НАЗВАНИЯ ИГР И ССЫЛКИ НА СКАЧИВАНИЕ В ПРИКРЕПЛЕННОМ КОММЕНТАРИИ!

Подпишись чтобы не пропустить новые видео!
http://goo.gl/2gYvSX

Gameloft выпустила клон CSR Racing 2 со своими уникальными фишками — Asphalt: Штурм улиц. Race Kings стал самым красивым симулятором двухпальцевого дрифта. Hyper Switch поражает своей простотой, хардкорностью и музыкой, а ещё затягивает не по-детски. Веселый хоррор Hopeless 3 предлагает спасти пропавшие желейки из лап страшных монстров. 8 битка, зомби, тактика – все что можно сказать о новой Dead Ahead. Evolution — свежая часть Angry Birds, так что кому еще не тошнит – welcome to уничтожать свиней. В Zombie Gunship Survival надо прикрывать пехоту от нашествия зомби используя самолетный крупнокалиберный пилот и пушку. Reckless Getaway 2 — угнать за 60 секунд в мире App Store и Google Play. Rider — помесь Gravity Defied и сеттинга Трон от студии Ketchapp. А запустить самолетик в однопальцевой аркаде можно в Flight Color.

Самые лучшие игровые подборки ТОП-10 (ProGames 2017) – https://www.youtube.com/playlist?list=PLJE1busbsFsoRF0yrKRfrAx_JYrNaMiJq

Крутые полноформатные обзоры игр (ProGames Review 2017) – https://www.youtube.com/playlist?list=PLJE1busbsFspB_iz-trRc8ZbKFDd17KCQ

Благодаря каналу ProTech вы всегда сможете узнать о технике, лучшем софте и играх для iOS, Android, macOS и Windows, а также событиях высокотехнологичной индустрии нечто большее, чем сухие цифры, яркая обертка, количество полигонов и поверхностное мнение.

Channel: ProTech
Published: 2017-06-29 19:55:05
Duration: 9M15S
Views: 14002
Likes: 533
Favorites: 0

TOP 10 New SIMULATION Games 2017 / 2018 LAND, SEA & SKY 3D Simulator Games

These are 10 new Simulation Games for 2017 upcoming 2018, SEA, LAND and SKY Simulation Games.

GamesList:

00:05 Gold Rush The Game
00:49 Professional OffRoad Transport
01:57 Car Mechanic Simulator 2018
03:32 Train Frontier Classic
04:12 Railway Empire
05:07 Carrier Deck
05:37 Stormworks Build and Rescue
06:42 Sailaway
07:24 UBoot
09:07 Cold Waters

Channel: DT Gaming
Published: 2017-06-30 19:41:50
Duration: 11M15S
Views: 7950
Likes: 44
Favorites: 0

Top 10 INSANE High Graphics Android Games 2017 HD

Top 10 Insanely High Graphics Android Games 2017 HD

1.Modern Combat Versus: FPS Game
Choose your Agent, master your role, and dominate the field of battle with your team. From skilled run ‘n’ gun attackers and covert assassins to team supporters and defenders, there’s an Agent for every style of warfare.

Download –https://www.youtube.com/watch?v=9Oxr5KY14OI&t=162s

2.MadOut2 BigCityOnline
Game Requared:
* Minimum 2 gb of ram
* Minimum Qualcomm Snapdragon 800!

Download – http://festyy.com/qXwrj0

3.Infinite Tanks
Infinite Tanks features exactly what the name suggests – huge content – never ending lines of modern combat vehicles, huge environments with realistic weather, online multiplayer and countless single player missions and drills.

Download – http://festyy.com/qXwrj0

4.Gangstar New Orleans OpenWorld
The gold standard for open-world action-adventure series is back, in the fascinating city of New Orleans. With hundreds of vehicles, an outrageous arsenal, and complete freedom to roam this vast city, you have all the tools to become a criminal legend.

Download – http://festyy.com/qXwrj0

5.Combat Squad – Online FPS
Get ready for an epic tactical multiplayer squad combat to test your skills and tactics against others around the world.

Download –http://festyy.com/qXwrj0

6.Injustice 2
Injustice 2 is a massive leap forward in every way possible. Master new, dynamic fighting controls that allow you to jump, duck, shoot projectiles, and execute epic Super Moves that has defined Injustice combat.

Download – http://festyy.com/qXwrj0

7.Lineage2 Revolution
▶A Real World at your Fingertips: The Largest Persistant Open World on Mobile
Play in synchronous real-time with players from across the globe,
and experience the realm of Lineage2 Revolution from anywhere, anytime.

Download – http://festyy.com/qXwrj0

8.Iron Blade: Medieval RPG
. To all Action-RPG fans:
The ancient prophecies were true. The Demon Lord Baal is set to return for his second attempt at claiming this world: The signs are everywhere, the darkness is emerging, the cultists are stronger.

Download – http://festyy.com/qXwrj0

9.Tempest: Pirate Action RPG
The Jolly Roger is waving over your ship, Captain! An adventure RPG that won the hearts of over 50.000 players is now on your mobile!

Downolad – http://festyy.com/qXwrj0

10.Vainglory
Welcome to the Halcyon Fold. Join with friends in a free-to-play, real-time PvP multiplayer online battle arena (MOBA). Dive into a variety of game modes; from quick Brawl matches to deep competitive Ranked games.

Download – http://festyy.com/qXwrj0

Thanks For Watching

tags
top 10 high graphics android games 2017 HD,
new Insanely High Graphics Games Android 2017,
Best android Games with Realistic Graphics 2017,
best 10 android Games 2017,

Channel: DroidGames
Published: 2017-06-29 14:26:01
Duration: 10M10S
Views: 22086
Likes: 215
Favorites: 0