CARA TETHERING INTERNET DARI IPHONE KE LAPTOP

Dalam video kali ini kita akan sharing tentang cara bagaimana menggunakan wifi tethering pada iphone. Seperti yang kita tau kalau wifi tethering tidak hanya ada di android, namun di iphone juga ada namun namanya saja yang berbeda yaitu personal hotspot. Disini kita akan sharing tentang bagaimana sharing koneksi internet ke laptop via kabel ataupun dalam bentu wifi. mudah banget caranya karena tidak perlu install apapun, kalaupun tidak tampil personal hotspot bisa dilakukan pengaturan untuk mulai menggunakan fitur ini.

Untuk lebih detail tentang bagaimana, mending langsung tonton aja videonya ya sobat sampai selesai. 😀

==========================================================================
Tonton video seputar android lain yang gak kalah keren !

✔ CARA BACKUP DATA DAN APLIKASI DI ANDROID :
https://youtu.be/wosxJnw-j2s
✔ CARA FACEBOOKAN DENGAN KUOTA YANG LEBIH SEDIKIT DAN RINGAN :
https://youtu.be/V_hPPXzIQ1Y
✔ CARA LOGOUT DARI APLIKASI CHATTING MESSENGER FACEBOOK :
https://youtu.be/uhoHWpAUgdg
✔ CARA MENGGANTI MACAM-MACAM TEMA DI PONSEL XIAOMI :
https://youtu.be/EHLZU3lOGKs
✔ CARA MENGETAHUI KALAU FACEBOOK SEDANG DIBUKA ORANG LAIN :
https://youtu.be/L0H1O3QXdeg
✔ CARA MUDAH MENGGANDAKAN APLIKASI & GAME DI ANDROID :
https://youtu.be/7n27DMWFxT0
✔ CARA MENGGANTI WALLPAPER OTOMATIS DI ANDROID :
https://youtu.be/Sh4Q-VQmeFM

==========================================================================
Jangan lupa, tonton video Komputer Hape! seputar iphone & mac yang tentu juga gak kalah keren !

✔ CARA MENGUBAH TAMPILAN YOUTUBE JADI DARK MODE :
https://youtu.be/SNj540CXU_w
✔ CARA MENULIS TULISAN ARAB DI IPHONE :
https://youtu.be/395GwlLHVt0
✔ CARA MEMBELI APLIKASI BERBAYAR DI APP STORE IPHONE :
https://youtu.be/zjQVspQxkto
✔ CARA MEMINDAHKAN FOTO DARI LAPTOP KE IPHONE :
https://youtu.be/WKaSXfzKxZA
✔ CARA MENGISI LAGU FAVORIT DI IPHONE :
https://youtu.be/bRKzVVSpa-Q
✔ CARA MEMBELI LAGU DI ITUNES UNTUK IPHONE :
https://youtu.be/dC5aVHajvIk

==========================================================================
►Subscribe dan like ya Guys… thanks
►Stay connected to Komputer Hape!:►

Twitter – http://twitter.com/komputer_hape
Google+ – https://plus.google.com/u/0/114617017403158987690

Semoga bermanfaat dan selamat mencoba
Salam Komputer Hape!

======================
Credit Music :

Adventures by A Himitsu https://soundcloud.com/a-himitsu
Creative Commons — Attribution 3.0 Unported— CC BY 3.0
http://creativecommons.org/licenses/b…
Music released by Argofox https://youtu.be/8BXNwnxaVQE
Music provided by Audio Library https://youtu.be/MkNeIUgNPQ8

The Girl Without a Phone – a Rapunzel Story

The Girl Without a Phone – a Rapunzel Story
YAP MERCH STORE: http://bit.ly/YAPstore
Goldfish Flavour Blasted – a cheesy YouTube channel: http://bit.ly/YAPgoldfish
Subscribe: http://bit.ly/sub2YAP | Follow YAP Instagram: http://bit.ly/YAPinstaG
http://www.twitter.com/dramatwit
http://www.facebook.com/youngactorsproject
WATCH MORE FROM THE YOUNG ACTORS PROJECT:
SHORT FILMS: http://bit.ly/YAPMovies
GIRL WITHOUT A PHONE PLAYLIST: http://bit.ly/GWAPplaylist
CHEERLEADERS IN THE CHESS CLUB: http://bit.ly/citcc
GIRLS WITH BOYFRIEND PROBLEMS: http://bit.ly/YAP-BfProbs
LATEST UPLOADS: http://bit.ly/YAP-LatestUploads
POPULAR VIDEOS: http://bit.ly/YAP-PopularVideos
Channel: Robert Randall
Published: 2018-02-22 04:31:48
Duration: 15M56S
Views: 3756979
Likes: 52014
Favorites: 0

Move ANY App to SD Card

[Click “Show More”]

Dont have enough space on your phone for your apps? See how you can move ANY app to an External SD Card to save space on the phone!

JAVA JDK: http://adf.ly/1oDAVX
Android SDK: http://adf.ly/1oDAZL
—————————–
Remember to leave a Like and Comment!
╔═╦╗╔╦╗╔═╦═╦╦╦╦╗╔═╗
║╚╣║║║╚╣╚╣╔╣╔╣║╚╣═╣
╠╗║╚╝║║╠╗║╚╣║║║║║═╣
╚═╩══╩═╩═╩═╩╝╚╩═╩═╝
⋆ Subscribe Here: http://goo.gl/Mi4x5v

⋆ Facebook: http://goo.gl/joDUXv
⋆ Twitter: http://goo.gl/MdNMWv
⋆ GET GAMES CHEAP!!: http://goo.gl/gpHlGm

=JUST IN CASE=
COPYRIGHT DISCLAIMER
Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for “fair use” for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

*ALL LINKS ARE USING AdMy.Link AN AdFly ALTERNATIVE!!

Channel: camwhyy
Published: 2015-05-28 19:57:54
Duration: 10M20S
Views: 122301
Likes: 766
Favorites: 0

How to Speed Up Your Windows 10 Performance (best settings)

This video shows you How to speed up any Windows 10 Computer to increase your productivity and for a better gaming experience, this method is free and without using any software.

How to Speed Up Your Windows 10 Performance ( New & Updated Video) Watch Now: https://youtu.be/ttiA0zRbzko

🎁 Help us build the channel (Donate Now) http://paypal.me/geekstutorial

▼ Join the conversation! ▼
Subscribe Us Via RSS feed ▻ https://goo.gl/B5yg8V
Twitter ▻ https://twitter.com/GeeksTutorial
Facebook ▻ https://www.facebook.com/GeeksTutorial
Instagram ▻ https://instagram.com/GeeksTutorial/
Website ▻ http://www.GeeksTutorial.com

▼Run Command Line Mentioned on this video▼

✔Command Mentioned on Step 4 :

1 : %temp%

2 : temp

3 : prefetch

✔Command Mentioned on Step 6 :

1 : msconfig

✔Command Mentioned on Step 7 :

1: regedit

▼ More Videos ▼

▼ How To Make Money On Youtube! | Simple.:
https://goo.gl/sU0q4V

▼How To Properly Upload Video To Youtube :
https://goo.gl/lQqakC

▼ How To Speed Up Any Internet 10000x Faster :
https://goo.gl/98hcD8

Partnered with Bent Pixels : http://goo.gl/YCGusG

-~-~~-~~~-~~-~-
Please watch: “How To Speed Up Any Internet Connection! (New)”
https://www.youtube.com/watch?v=ABf2KnSgfWY
-~-~~-~~~-~~-~-

Channel: Geeks Tutorial
Published: 2016-02-28 16:52:53
Duration: 8M19S
Views: 4050049
Likes: 65021
Favorites: 0

How To Repair A Corrupted SD Card or USB Flash Drive ( English )

in this video i will show you how to fix USB Flash or SD Card formatting problem. the method shown in this video will format your drive. use this tool to recover your DATA. http://bit.ly/Wondershare-data-recovery

if you have a SD card or USB Flash drive. when you connected to pc it wants you to format it. if you try to format windows cant format your sd card. for more details please watch the video…

IF THIS METHOD DIDNT WORK FOR YOU, THEN YOU SHOULD TRY TO RECOVER YOUR FILES FROM THAT CORRUPTED SD CARD/USB FLASH.
HERE ARE SOME DATA RECOVERY SOFTWARE YOU CAN USE.

1. iFind Photo Recovery. http://bit.ly/iFind-Photo-Recovery

2. Apower Data Recovery. http://bit.ly/apower-soft-recovery

3. Wondershare Data Recovery. http://bit.ly/Wondershare-data-recovery

4. Wise Data Recovery. http://bit.ly/Wise-Data-Recovery

5. GiliSoft Data Recovery. http://bit.ly/Gilisoft-Data-Recovery

6. RecoverIt Free. http://bit.ly/recover-it-free

VISIT MY WEBSITE FOR MORE LATEST TIPS AND TRICKS. www.techzaada.com

SUGGESTED VIDEOS.
1. 5 Ways to Repair a Corrupted SD Card/USB Flash or External Hard Disk.
https://www.youtube.com/watch?v=oBkC8EhbZ7U&t=160s

2. How to Transfer Files From USB Flash to iPhone/iPad/iPod (No Computer Needed)
https://www.youtube.com/watch?v=o-T3V9WgoSg&t=114s

3. How to Remove Pattern or Password from Android Phone without Factory Reset/Without Loosing data.
https://www.youtube.com/watch?v=mbMBqBLPGLQ&t=1s

4. How to Hide your WiFi Signal from others.
https://www.youtube.com/watch?v=Z4jG1Dw-9iU&t=12s

5. How to Backup or Recover Data from a Broken Android Phone/Tablet
https://www.youtube.com/watch?v=noCGBSryzIc&t=25s

6. How to install Mac OS on any Windows Computer
https://www.youtube.com/watch?v=Dd7z-lQ1FB0&t=52s

7. How to Recover deleted files from Android.
https://www.youtube.com/watch?v=EvesbfSC6hU

8. How to Backup data from a Broken iPhone or iPad.
https://www.youtube.com/watch?v=gmfCDvt-vrI&t=163s

7. How to get PAID Udemy courses for free.
https://www.youtube.com/watch?v=HX2gtSQPU8U&t=3s

8. How to Move All Data from Android to iOS and iOS to Android
https://www.youtube.com/watch?v=iG5cnMhrSNE

———————————————————————————————————–
Follow me on Twitter
https://twitter.com/TechZaada

Follow me on Facebook
https://www.facebook.com/techzaada

Follow me on Google Plus
https://plus.google.com/u/0/communities/102161270264068173502
.
DISCLAIMER: This video contains Affiliate links which means if you purchase the software from my link. I’ll receive a small commission. this help and supports this channel. and allows me to continue to make videos like this.
Thank YOU FOR YOUR SUPPORT.

Channel: Tech Zaada
Published: 2013-01-18 05:50:46
Duration: 8M34S
Views: 4787323
Likes: 25478
Favorites: 0

How to green the world’s deserts and reverse climate change | Allan Savory

“Desertification is a fancy word for land that is turning to desert,” begins Allan Savory in this quietly powerful talk. And terrifyingly, it’s happening to about two-thirds of the world’s grasslands, accelerating climate change and causing traditional grazing societies to descend into social chaos. Savory has devoted his life to stopping it. He now believes — and his work so far shows — that a surprising factor can protect grasslands and even reclaim degraded land that was once desert.

TEDTalks is a daily video podcast of the best talks and performances from the TED Conference, where the world’s leading thinkers and doers give the talk of their lives in 18 minutes (or less). Look for talks on Technology, Entertainment and Design — plus science, business, global issues, the arts and much more.
Find closed captions and translated subtitles in many languages at http://www.ted.com/translate

Follow TED news on Twitter: http://www.twitter.com/tednews
Like TED on Facebook: https://www.facebook.com/TED

Subscribe to our channel: http://www.youtube.com/user/TEDtalksDirector

Channel: TED
Published: 2013-03-02 15:56:40
Duration: 22M20S
Views: 2033262
Likes: 45406
Favorites: 0

CARA AMPUH BLOKIR ORANG YANG MENGGUNAKAN WIFI TETHERING ANDROID KITA

“CARA AMPUH BLOKIR ORANG YANG MENGGUNAKAN WIFI TETHERING ANDROID KITA”

Dalam video kali ini kita akan sharing seputar cara blokir wifi orang yang nebeng ke tethering android kita. Emang bisa.?? bisa banget karena ini akan sangat mengganggu apalagi kalau itu teman kita yang sukanya minta tethering dipkek youtube-an. Jadi device dia masih dapat terkoneksi namun tidak dapat digunakan untuk apa2 alias sma aja kayak gak konek ke internet.

Untuk lebih detail tentang bagaimana, mending langsung tonton aja videonya ya sobat sampai selesai. 😀

►Subscribe dan like ya Guys… thanks
==========================================================================
★ TIPS TRIK ANDROID : https://goo.gl/KoTJgT
★ TIPS TRIK WINDOWS LINUX : https://goo.gl/EmRNbS
★ TIPS TRIK IPHONE IOS MAC : https://goo.gl/dizK8g
★ TIPS TRIK WHATSAPP : https://goo.gl/egWba9
★ TIPS TRIK FACEBOOK : https://goo.gl/DPaqGZ

==========================================================================
►Stay connected to Komputer Hape!:►

Twitter – http://twitter.com/komputer_hape
Google+ – https://plus.google.com/u/0/114617017403158987690

Semoga bermanfaat dan selamat mencoba
Salam Komputer Hape!
==========================================================================

Island by MBB https://soundcloud.com/mbbofficial
Creative Commons — Attribution-ShareAlike 3.0 Unported— CC BY-SA 3.0
http://creativecommons.org/licenses/b…
Music promoted by Audio Library https://youtu.be/6by8zhaG04Y

CARA BIKIN LOKASI PALSU DI ANDROID DENGAN MUDAH

“CARA BIKIN LOKASI PALSU DI ANDROID DENGAN MUDAH”

Di video ini kita akan sharing cara memanipulasi lokasi kita di peta dalam android baik peta di aplikasi chatting ketika share location ataupun di aplikasi google maps yang biasa kita gunakan. Ini mungkin bisa jadi sebagai salah satu contoh untuk mengerjai teman kita dengan memalsukan lokasi kita berada. Karena bisa jadi kita meletakkan lokasi di kalimantan padahal aslinya berada di jawa timur misalkan.

Untuk lebih detail tentang bagaimana, mending langsung tonton aja videonya ya sobat sampai selesai. 😀

►Subscribe dan like ya Guys… thanks
==========================================================================
★ TIPS TRIK ANDROID : https://goo.gl/KoTJgT
★ TIPS TRIK WINDOWS LINUX : https://goo.gl/EmRNbS
★ TIPS TRIK IPHONE IOS MAC : https://goo.gl/dizK8g
★ TIPS TRIK WHATSAPP : https://goo.gl/egWba9
★ TIPS TRIK FACEBOOK : https://goo.gl/DPaqGZ

==========================================================================
►Stay connected to Komputer Hape!:►

Twitter – http://twitter.com/komputer_hape
Google+ – https://plus.google.com/u/0/114617017403158987690

Semoga bermanfaat dan selamat mencoba
Salam Komputer Hape!
==========================================================================

Island by MBB https://soundcloud.com/mbbofficial
Creative Commons — Attribution-ShareAlike 3.0 Unported— CC BY-SA 3.0
http://creativecommons.org/licenses/b…
Music promoted by Audio Library https://youtu.be/6by8zhaG04Y

Channel: Komputer Hape!
Published: 2018-02-05 15:40:12
Duration: 8M4S
Views: 8
Likes: 1
Favorites: 0

APAKAH MIUI XIAOMI BISA DIINSTALL DI HP ANDROID LAIN?

“APAKAH MIUI XIAOMI BISA DIINSTALL DI HP ANDROID LAIN?”

Kalau menurut kalian apakah bisa atau tidak jawaban dari pertanyaan di atas? jawabannya adalah bisa namun terbatas pada beberapa model saja pada merk ponsel android tertentu misalkan Oppo, Samsung, ZTE, DLL namun seperti yang saya bilang di awal masih terbatas pada model tertentu tidak untuk semua model. Kalau mau detailnya kalian bisa cek di en.miui.com/download.html

Untuk lebih detail tentang bagaimana, mending langsung tonton aja videonya ya sobat sampai selesai. 😀

►Subscribe dan like ya Guys… thanks
==========================================================================
★ TIPS TRIK ANDROID : https://goo.gl/KoTJgT
★ TIPS TRIK WINDOWS LINUX : https://goo.gl/EmRNbS
★ TIPS TRIK IPHONE IOS MAC : https://goo.gl/dizK8g
★ TIPS TRIK WHATSAPP : https://goo.gl/egWba9
★ TIPS TRIK FACEBOOK : https://goo.gl/DPaqGZ

==========================================================================
►Stay connected to Komputer Hape!:►

Twitter – http://twitter.com/komputer_hape
Google+ – https://plus.google.com/u/0/114617017403158987690

Semoga bermanfaat dan selamat mencoba
Salam Komputer Hape!
==========================================================================

Island by MBB https://soundcloud.com/mbbofficial
Creative Commons — Attribution-ShareAlike 3.0 Unported— CC BY-SA 3.0
http://creativecommons.org/licenses/b…
Music promoted by Audio Library https://youtu.be/6by8zhaG04Y

Channel: Komputer Hape!
Published: 2018-02-05 16:26:08
Duration: 5M10S
Views: 6
Likes: 1
Favorites: 0

CARA MENARIK KEMBALI PESAN CHATTING WHATSAPP YANG SUDAH TERKIRIM

“CARA MENARIK KEMBALI PESAN CHATTING WHATSAPP YANG SUDAH TERKIRIM”

Dalam video ini kita akan sharing tentang satu fitur whatsapp yaitu fitur yang dapat menarik kembali pesan wa yang sudah terkirim alias hapus pesan di pesan yang terkirim. Namun cara ini terbatas pada pesan yang telah terkirim tidak lebih dari 7 menit, selain itu otomatis tidak dapat dilakukan. Jadi fitur ini sebagai pembantu bagi kalian yang sering typo ataupun keseringan salah ketik waktu ngobrol di aplikasi chat WA.

Untuk lebih detail tentang bagaimana, mending langsung tonton aja videonya ya sobat sampai selesai. 😀

►Subscribe dan like ya Guys… thanks
==========================================================================
★ TIPS TRIK ANDROID : https://goo.gl/KoTJgT
★ TIPS TRIK WINDOWS LINUX : https://goo.gl/EmRNbS
★ TIPS TRIK IPHONE IOS MAC : https://goo.gl/dizK8g
★ TIPS TRIK WHATSAPP : https://goo.gl/egWba9
★ TIPS TRIK FACEBOOK : https://goo.gl/DPaqGZ

==========================================================================
►Stay connected to Komputer Hape!:►

Twitter – http://twitter.com/komputer_hape
Google+ – https://plus.google.com/u/0/114617017403158987690

Semoga bermanfaat dan selamat mencoba
Salam Komputer Hape!
==========================================================================

Island by MBB https://soundcloud.com/mbbofficial
Creative Commons — Attribution-ShareAlike 3.0 Unported— CC BY-SA 3.0
http://creativecommons.org/licenses/b…
Music promoted by Audio Library https://youtu.be/6by8zhaG04Y

Channel: Komputer Hape!
Published: 2018-02-05 16:45:02
Duration: 5M27S
Views: 8
Likes: 1
Favorites: 0

CARA MENGUBAH TAMPILAN MIUI XIAOMI JADI ANDROID OREO

“CARA MENGUBAH TAMPILAN MIUI XIAOMI JADI ANDROID OREO”

Dalam video singkat ini kita akan sharing tentang mengubah tampilan MIUI xiaomi yang seperti itu mejadi tapilan UI android Oreo. Memang bisa?
Tentu bisa dong, kita akan memakai 2 tahap yang pertama install theme di bagian settings dengan nama Slim N. Tema ini mirip sekali temanya seperti android stock pure rom. Nah kedua install Oreo Laucher ini akan menggantikan launcher standart xiaomi menjadi lebih bagus lagi dan lebih simple.

Untuk lebih detail tentang bagaimana, mending langsung tonton aja videonya ya sobat sampai selesai. 😀

►Subscribe dan like ya Guys… thanks
==========================================================================
★ TIPS TRIK ANDROID : https://goo.gl/KoTJgT
★ TIPS TRIK WINDOWS LINUX : https://goo.gl/EmRNbS
★ TIPS TRIK IPHONE IOS MAC : https://goo.gl/dizK8g
★ TIPS TRIK WHATSAPP : https://goo.gl/egWba9
★ TIPS TRIK FACEBOOK : https://goo.gl/DPaqGZ

==========================================================================
►Stay connected to Komputer Hape!:►

Twitter – http://twitter.com/komputer_hape
Google+ – https://plus.google.com/u/0/114617017403158987690

Semoga bermanfaat dan selamat mencoba
Salam Komputer Hape!
==========================================================================

Island by MBB https://soundcloud.com/mbbofficial
Creative Commons — Attribution-ShareAlike 3.0 Unported— CC BY-SA 3.0
http://creativecommons.org/licenses/b…
Music promoted by Audio Library https://youtu.be/6by8zhaG04Y

Channel: Komputer Hape!
Published: 2018-02-05 16:59:21
Duration: 5M14S
Views: 9
Likes: 1
Favorites: 0

CARA MENGHEMAT DAN MENGONTROL PAKET DATA INTERNET DI ANDROID

“CARA MENGHEMAT DAN MENGONTROL PAKET DATA INTERNET DI ANDROID”

Dalam video ini kita akan sharing tentang cara mengontrol paket data yang dalam keseharian sering sekali kita gunakan. Mungkin saja tanpa kita sadari kita sangat boros sekali paket data sehingga sering membeli paket data. Nah dalam hal ini kita perlu tau untuk apa saja dan berapa banyak data (dalam MB) dihabiskan. Dan kita juga dapat memantau atau menonaktifkan data yang digunakan beberapa aplikasi kita di android. Karena bisa jadi paket data kita sering habis karena dipakai app secara background misalkan saja backup otomatis whatsapp dan lain sebagainnya.

Untuk lebih detail tentang bagaimana, mending langsung tonton aja videonya ya sobat sampai selesai. 😀

►Subscribe dan like ya Guys… thanks
==========================================================================
★ TIPS TRIK ANDROID : https://goo.gl/KoTJgT
★ TIPS TRIK WINDOWS LINUX : https://goo.gl/EmRNbS
★ TIPS TRIK IPHONE IOS MAC : https://goo.gl/dizK8g
★ TIPS TRIK WHATSAPP : https://goo.gl/egWba9
★ TIPS TRIK FACEBOOK : https://goo.gl/DPaqGZ

==========================================================================
►Stay connected to Komputer Hape!:►

Twitter – http://twitter.com/komputer_hape
Google+ – https://plus.google.com/u/0/114617017403158987690

Semoga bermanfaat dan selamat mencoba
Salam Komputer Hape!
==========================================================================

Island by MBB https://soundcloud.com/mbbofficial
Creative Commons — Attribution-ShareAlike 3.0 Unported— CC BY-SA 3.0
http://creativecommons.org/licenses/b…
Music promoted by Audio Library https://youtu.be/6by8zhaG04Y

Channel: Komputer Hape!
Published: 2018-02-05 16:13:44
Duration: 5M14S
Views: 6
Likes: 1
Favorites: 0

Google’s Flutter Tutorials | 8 – Stateful Widgets Demo | Android & iOS | Dart

In this video we will learn about Stateful widgets in detail. . Keep watching and sharing ..

Please Subscribe my channel to motivate me .
Subscribe Our Channel : https://goo.gl/BlFui4

For Fun – https://www.youtube.com/channel/UC6i0…

Connect with us on social media:
Facebook: https://www.facebook.com/mtechviral
Pawan Kumar – https://www.facebook.com/imthepk
Ask Pawan Kumar – https://www.facebook.com/thepawankumaar
Instagram – imthepk
Twitter: https://twitter.com/mtechviral

LIKE | SHARE | SUBSCRIBE FOR MORE VIDEOS LIKE THIS

THANKS FOR WATCHING!

======================================================

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for “fair use” for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favour of fair use.

Google’s Flutter Tutorials | 9 – States Demo | Android & iOS | Dart

In this video we will learn about setState() in detail. . Keep watching and sharing ..

Please Subscribe my channel to motivate me .
Subscribe Our Channel : https://goo.gl/BlFui4

For Fun – https://www.youtube.com/channel/UC6i0…

Connect with us on social media:
Facebook: https://www.facebook.com/mtechviral
Pawan Kumar – https://www.facebook.com/imthepk
Ask Pawan Kumar – https://www.facebook.com/thepawankumaar
Instagram – imthepk
Twitter: https://twitter.com/mtechviral

LIKE | SHARE | SUBSCRIBE FOR MORE VIDEOS LIKE THIS

THANKS FOR WATCHING!

======================================================

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for “fair use” for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favour of fair use.

Channel: MTechViral
Published: 2017-12-12 11:53:22
Duration: 7M41S
Views: 23
Likes: 3
Favorites: 0

Google’s Flutter Tutorials | 11 – Theming (Light / Dark) Demo | Android & iOS | Dart

In this video we will learn about how to theme our android or ios app and we will also see how to use light theme and dark theme.

Please Subscribe my channel to motivate me .
Subscribe Our Channel : https://goo.gl/BlFui4

For Fun – https://www.youtube.com/channel/UC6i0…

Connect with us on social media:
Facebook: https://www.facebook.com/mtechviral
Pawan Kumar – https://www.facebook.com/imthepk
Ask Pawan Kumar – https://www.facebook.com/thepawankumaar
Instagram – imthepk
Twitter: https://twitter.com/mtechviral

LIKE | SHARE | SUBSCRIBE FOR MORE VIDEOS LIKE THIS

THANKS FOR WATCHING!

======================================================

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for “fair use” for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favour of fair use.

Channel: MTechViral
Published: 2017-12-12 12:11:21
Duration: 3M31S
Views: 6
Likes: 1
Favorites: 0

Google’s Flutter Tutorials | 7 – Material Scaffold App | Android & iOS | Dart

In this video we will learn about how can we make our first good looking app. We will cover what is scaffolding?. Keep watching and sharing ..

Please Subscribe my channel to motivate me .
Subscribe Our Channel : https://goo.gl/BlFui4

For Fun – https://www.youtube.com/channel/UC6i0…

Connect with us on social media:
Facebook: https://www.facebook.com/mtechviral
Pawan Kumar – https://www.facebook.com/imthepk
Ask Pawan Kumar – https://www.facebook.com/thepawankumaar
Instagram – imthepk
Twitter: https://twitter.com/mtechviral

LIKE | SHARE | SUBSCRIBE FOR MORE VIDEOS LIKE THIS

THANKS FOR WATCHING!

======================================================

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for “fair use” for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favour of fair use.

Channel: MTechViral
Published: 2017-12-11 05:15:00
Duration: 8M52S
Views: 54
Likes: 4
Favorites: 0

Google’s Flutter Tutorials | 10 – Alignment, Style & Colors Demo | Android & iOS | Dart

In this video we will learn about how to use Alignment, Style & Colors in Flutter. . Keep watching and sharing ..

Please Subscribe my channel to motivate me .
Subscribe Our Channel : https://goo.gl/BlFui4

For Fun – https://www.youtube.com/channel/UC6i0…

Connect with us on social media:
Facebook: https://www.facebook.com/mtechviral
Pawan Kumar – https://www.facebook.com/imthepk
Ask Pawan Kumar – https://www.facebook.com/thepawankumaar
Instagram – imthepk
Twitter: https://twitter.com/mtechviral

LIKE | SHARE | SUBSCRIBE FOR MORE VIDEOS LIKE THIS

THANKS FOR WATCHING!

======================================================

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for “fair use” for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favour of fair use.

Channel: MTechViral
Published: 2017-12-12 12:01:09
Duration: 4M35S
Views: 26
Likes: 2
Favorites: 0

Google’s Flutter Tutorials | 3 – Create First App | Something New & Crazy | Android & iOS | Dart

In this video we will see how to create our first app for both ios and android in flutter. Keep watching and sharing ..
Channel: MTechViral
Published: 2017-12-09 16:19:46
Duration: 8M47S
Views: 188
Likes: 7
Favorites: 0

Google’s Flutter Tutorials | 8 – Stateful Widgets Demo | Android & iOS | Dart

In this video we will learn about Stateful widgets in detail. . Keep watching and sharing ..

Please Subscribe my channel to motivate me .
Subscribe Our Channel : https://goo.gl/BlFui4

For Fun – https://www.youtube.com/channel/UC6i0…

Connect with us on social media:
Facebook: https://www.facebook.com/mtechviral
Pawan Kumar – https://www.facebook.com/imthepk
Ask Pawan Kumar – https://www.facebook.com/thepawankumaar
Instagram – imthepk
Twitter: https://twitter.com/mtechviral

LIKE | SHARE | SUBSCRIBE FOR MORE VIDEOS LIKE THIS

THANKS FOR WATCHING!

======================================================

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for “fair use” for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favour of fair use.

Google’s Flutter Tutorials | 9 – States Demo | Android & iOS | Dart

In this video we will learn about setState() in detail. . Keep watching and sharing ..

Please Subscribe my channel to motivate me .
Subscribe Our Channel : https://goo.gl/BlFui4

For Fun – https://www.youtube.com/channel/UC6i0…

Connect with us on social media:
Facebook: https://www.facebook.com/mtechviral
Pawan Kumar – https://www.facebook.com/imthepk
Ask Pawan Kumar – https://www.facebook.com/thepawankumaar
Instagram – imthepk
Twitter: https://twitter.com/mtechviral

LIKE | SHARE | SUBSCRIBE FOR MORE VIDEOS LIKE THIS

THANKS FOR WATCHING!

======================================================

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for “fair use” for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favour of fair use.

Channel: MTechViral
Published: 2017-12-12 11:53:22
Duration: 7M41S
Views: 14
Likes: 3
Favorites: 0

Google’s Flutter Tutorials | 7 – Material Scaffold App | Android & iOS | Dart

In this video we will learn about how can we make our first good looking app. We will cover what is scaffolding?. Keep watching and sharing ..

Please Subscribe my channel to motivate me .
Subscribe Our Channel : https://goo.gl/BlFui4

For Fun – https://www.youtube.com/channel/UC6i0…

Connect with us on social media:
Facebook: https://www.facebook.com/mtechviral
Pawan Kumar – https://www.facebook.com/imthepk
Ask Pawan Kumar – https://www.facebook.com/thepawankumaar
Instagram – imthepk
Twitter: https://twitter.com/mtechviral

LIKE | SHARE | SUBSCRIBE FOR MORE VIDEOS LIKE THIS

THANKS FOR WATCHING!

======================================================

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for “fair use” for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favour of fair use.

Channel: MTechViral
Published: 2017-12-11 05:15:00
Duration: 8M52S
Views: 52
Likes: 4
Favorites: 0

Google’s Flutter Tutorials | 3 – Create First App | Something New & Crazy | Android & iOS | Dart

In this video we will see how to create our first app for both ios and android in flutter. Keep watching and sharing ..
Channel: MTechViral
Published: 2017-12-09 16:19:46
Duration: 8M47S
Views: 188
Likes: 7
Favorites: 0

Google’s Flutter Tutorials | 10 – Alignment, Style & Colors Demo | Android & iOS | Dart

In this video we will learn about how to use Alignment, Style & Colors in Flutter. . Keep watching and sharing ..

Please Subscribe my channel to motivate me .
Subscribe Our Channel : https://goo.gl/BlFui4

For Fun – https://www.youtube.com/channel/UC6i0…

Connect with us on social media:
Facebook: https://www.facebook.com/mtechviral
Pawan Kumar – https://www.facebook.com/imthepk
Ask Pawan Kumar – https://www.facebook.com/thepawankumaar
Instagram – imthepk
Twitter: https://twitter.com/mtechviral

LIKE | SHARE | SUBSCRIBE FOR MORE VIDEOS LIKE THIS

THANKS FOR WATCHING!

======================================================

Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for “fair use” for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favour of fair use.

Channel: MTechViral
Published: 2017-12-12 12:01:09
Duration: 4M35S
Views: 22
Likes: 2
Favorites: 0

Google’s Flutter Tutorials | 5 – Hello World App | Something New & Crazy | Android & iOS | Dart

In this video we will see how to make our first flutter hello world app from scratch. Keep watching and sharing ..
Channel: MTechViral
Published: 2017-12-10 03:56:08
Duration: 5M
Views: 78
Likes: 3
Favorites: 0

Reverse USB Tethering For Android

Sharing PC internet with your android phones.

how to share internet connection from PC to Android Mobile Device via usb cable

Share computer internet with mobile | share computer broadband internet on mobile | use Computer internet on mobile via usb cable | share internet with usb cable | share computer internet with usb cable| share computer internet on android mobile via usb cable.| share laptop internet with mobile via usb cable | share pc internet with mobile| share pc internet with mobile via usb cable.

TO SKIP DIRECTLY TO THE MAIN CONTENT CLICK HERE —
https://youtu.be/5XgbKGEvWZs?t=44

如何分享从PC到Android Mobile的互联网连接
Ruhe fēnxiǎng cong PC dao Android Mobile de hulianwǎng lianjiē

In this video ,
i have explained the way by which you can connect your COMPUTER internet with your android mobile via USB CABLE.

——————————————————————————————————
lot of times we have internet connection on our computer but we are not able to share it with our mobile because sometimes we donot have wifi on our computer ..
So last option which is left is to share your internet connection with usb cable.

METHOD TO SHARE YOUR COMPUTER INTERNET CONNECTION WITH YOUR MOBILE VIA USB CABLE is –

1.Connect your mobile with USB to your Computer.
2.then go to settings and then goto MORE and then click USB INTERNET option.
3.Tick this USB INTERNET option.
4.Now go to your Computer and then go to NETWORK and SHARING CENTER.Then click on Change Adapter Settings.
5. Then look for your network connection by which you are using your computers internet .After that right click on that network and click Properties.
6.Then go to Sharing Tab and Tick the ALLOW other network users to …….
7.Then click OK .
THATS DONE!!
NOW YOU CAN ACCESS INTERNET ON YOUR MOBILE

Also if your mobile doesnot have USB INTERNET SHARE option then you can share internet connection with mobile by a way “REVERSE TETHERING”you can search about REVERSE TETHERING on the internet.
If you want me to make a video on “REVERSE TETHERING” that let me know in the COMMENTS section.

Share your computer internet connection with your mobile with USB Cable in very easy way.

THANKS FOR WATCHING ….———————————————————–

PLEASE LIKE. COMMENT , SHARE and SUBSCRIBE to this channel for more awesome TECH related Videos.

Channel: DISCOVER TECH TIPS
Published: 2017-01-10 10:22:32
Duration: 3M16S
Views: 37325
Likes: 138
Favorites: 0

Share Computer Internet Connection with Android (Reverse Tethering)

Updated Video: https://www.youtube.com/watch?v=1XpKp-e0xkM

Here is a tutorial on how to share computer internet with Android
Text Tutorial : http://goo.gl/fReqzL

Check out these other videos:

Cast Android Screen to PC
https://www.youtube.com/watch?v=8Gzy-2M9i00&index=4&list=PLuaiNB9QarHw-kbCTfSoOG7OtADOb55Lp

Hack Android Apps and Games
https://www.youtube.com/watch?v=29Y8gN8g3fc&index=1&list=PLuaiNB9QarHzhLwnbCWaS1HOgDjsWTopS

Connect Android to Ethernet
https://www.youtube.com/watch?v=uisnj8Xufp0&index=5&list=PLuaiNB9QarHw-kbCTfSoOG7OtADOb55Lp

Follow me on Social Media!
Facebook: https://goo.gl/B362lR
Twitter: https://goo.gl/RE5R6t
Google Plus: https://goo.gl/PfGXT8
Instagram: https://goo.gl/5W973G

Videos and Tutorials on Android, Chromebook, Linux & More:
http://www.davebennett.tech/

Channel: Dave Bennett
Published: 2013-05-27 15:08:08
Duration: 3M55S
Views: 745112
Likes: 1200
Favorites: 0

How To Connect Mobile Internet To Pc Via Usb Cable | Android USB Tethering

Hello Friends,
Welcome to AIOA Technology, this video shows you how to connect the phone to a computer or laptop by using the USB cable.
The best success with this operation is when the computer is a PC running Windows.
1. Open the Settings app.
2. Choose more, and then choose Tethering & Mobile Hotspot.
3. Place a check mark by the USB Tethering item.
4. Internet tethering is activated.
Please Share, like our videos and subscribe our channel!!!

Subscribe on Youtube channel:
https://www.youtube.com/channel/UCr7jJ4zmDzmYdEChxBI37aw

Follow us on Twitter:
https://twitter.com/aioa_technology

Like us on Face book:
https://www.facebook.com/AIOA-Technology-689418751246457/

Google Plus:
https://plus.google.com/u/0/115627747468253806239

About us:
AIOA technology is a technical channel where you will find technical related videos and news in hindi language.
Thank you for watching this video.

Regards: AIOA Technology team.

Channel: AIOA Technology
Published: 2017-03-17 17:16:44
Duration: 2M8S
Views: 3446
Likes: 7
Favorites: 0

How To Repair A Corrupted SD Card or USB Flash Drive ( English )

in this video i will show you how to fix USB Flash or SD Card formatting problem. the method shown in this video will format your drive. use this tool to recover your DATA. https://goo.gl/FEhqBh

if you have a SD card or USB Flash drive. when you connected to pc it wants you to format it. if you try to format windows cant format your sd card. for more details please watch the video…

———————————————————————————————————–
Follow me on Twitter
https://twitter.com/TechZaada

Follow me on Facebook
https://www.facebook.com/techzaada

Follow me on Google Plus
https://plus.google.com/u/0/communities/102161270264068173502
.

-~-~~-~~~-~~-~-
Please watch: “How to Unlock Android Pattern or Pin Lock without losing data | Without USB Debugging”
https://www.youtube.com/watch?v=mbMBqBLPGLQ
-~-~~-~~~-~~-~-

Channel: Tech Zaada
Published: 2013-01-18 05:50:46
Duration: 8M34S
Views: 4374185
Likes: 23229
Favorites: 0

Reverse tethering through usb

Channel: finc mercutio
Published: 2013-06-12 14:57:51
Duration: 5M12S
Views: 3998
Likes: 4
Favorites: 0

How to get OnePlus 5T Look, Wallpapers and Widget on any Android device

Nova Launcher 5.5 beta 8:
https://drive.google.com/file/d/1I0Vz5NvPpJoOnpWJoBOf0BjiSuAhQo3u/view?usp=sharing

Weather Widget:
https://drive.google.com/file/d/18KNnvhGStfDaQg0k1I1Z4yZ5tU5c2EYu/view?usp=sharing

Never Settle Widget:
https://drive.google.com/file/d/1Au-p1pZ9d0aRuAzBlE50FWuDKkH8Lr8n/view?usp=sharing

OnePlus 5T Icon:
https://drive.google.com/file/d/1GfGLZh-23Vfv8oF9vJpbLm4Oc4UbrEN5/view?usp=sharing

OnePlus 5T backup:
https://drive.google.com/file/d/1-_XJzCBoqjHH49Kvi-sMcOo1OmWuuXHW/view?usp=sharing

Wallpapers (4k):
https://drive.google.com/file/d/1c3Ak5P50t2pk8tl4sPl-wGLynfyQexjU/view?usp=sharing

Đừng quen Like, Share va Subscribe kenh của minh
Thanks…
If you like it please don’t forget like & Share & Subscribe
Thanks…

Music: TheFatRat – Never Be Alone [Tasty Release]

OnePlus 5T vs iPhone X SPEED Test!

Ultimate OnePlus 5T Speed Test vs iPhone X! How Fast Is The New OnePlus 5T? Real World Speed Test & Benchmarks.

Note 8 vs iPhone X Speed Test: https://youtu.be/sI1YELmjh9g

Channel: EverythingApplePro
Published: 2017-11-20 14:19:42
Duration: 11M33S
Views: 692728
Likes: 17161
Favorites: 0

OnePlus 5T Teardown! – Hidden water resistance?

The OnePlus 5T is up for a teardown. Watch in this video as I open up the newest OnePlus 5T and show how the screen and battery can be removed and replaced. Whether you just like seeing tech from the inside, or you actually have something to fix on your own phone, this is a good video to watch.

I will remove the screen from the OnePlus 5t first, followed by the battery and the cameras. The Cameras on the OnePlus 5T do not have OIS unfortunately… but we still get a close up look at the way those are assembled.

As always let me know if you have any questions. And leave any tips for people attempting this repair – if you have already attempted it yourself.

Awesome iPhone Tool Kit: http://amzn.to/2idLGDi
Green Pry tool: http://amzn.to/1Tu57pI
Metal phone opening tool: http://amzn.to/1WdOFv0

The camera I used to film this video: http://amzn.to/2p7GtkX
The Lens I used for this video: http://amzn.to/1QOXDw2
Wide angle lens: http://amzn.to/2qiYM4u
And this Metabones adapter: http://amzn.to/2iZ67Ty
This is the drone I use: http://amzn.to/2joH00G

*Follow me for updates!*
Instagram: http://instagram.com/zacksjerryrig
Facebook: http://on.fb.me/1U4bQqv
Twitter: https://twitter.com/ZacksJerryRig
Snapchat: http://bit.ly/1UAb2Fq
GooglePlus: https://bit.ly/1YyKice

JerryRigEverything assumes no liability for property damage or injury incurred as a result of any of the information contained in this video. JerryRigEverything recommends safe practices when working with power tools, automotive lifts, lifting tools, jack stands, electrical equipment, blunt instruments, chemicals, lubricants, expensive electronics, or any other tools or equipment seen or implied in this video. Due to factors beyond the control of JerryRigEverything, no information contained in this video shall create any express or implied warranty or guarantee of any particular result. Any injury, damage or loss that may result from improper use of these tools, equipment, or the information contained in this video is the sole responsibility of the user and not JerryRigEverything. Only attempt your own repairs if you can accept personal responsibility for the results, whether they are good or bad.

Channel: JerryRigEverything
Published: 2017-11-21 16:13:10
Duration: 5M56S
Views: 411912
Likes: 14036
Favorites: 0

Sony Xperia XZ1 Apps and Look for any Android (No Root)

Channel: Thang Studio
Published: 2017-11-20 07:49:16
Duration: 8M35S
Views: 29
Likes: 4
Favorites: 0

OnePlus 5T Review: Get this one!

Watch our full review of the brand new OnePlus 5T. One of our biggest complaints with smartphones in 2017 is that they’ve become just too expensive. Like seriously, devices like the iPhone X are almost as expensive as a full blown MacBook. I don’t really think you’re getting $1000 worth of phon and the arrival of the OnePlus 5T allows me to have a device that can prove why.

Let me put this to you in perspective: If you damage an iPhone X in any way that pushes the repairs out of warranty, guess how much money you’ll have to pay to replace it? No, you’re not seeing photoshop work.. You’re gonna have to cough an insane five and a half Benjamin’s to get it fixed. So if I told you that you can buy one of the best Android phones of 2017 for that same price, what would you say?

Watch our full video to learn more.

Read more: http://pocketnow.com
Lee mas en Español: http://es.pocketnow.com

Subscribe:
http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=Pocketnowvideo

About us:
Pocketnow has been a key source of mobile technology news and reviews since its establishment in 2000. With offices on three continents, Pocketnow offers round-the-clock coverage of the mobile technology landscape, from smartphones to tablets to wearables. We aim to be your number-one source for mobile tech news, reviews, comparisons, and commentary. If you love mobile as much as we do, be sure to subscribe!

Follow us:
http://pocketnow.com
http://flipboard.com/@Pocketnow
http://facebook.com/pocketnow
http://twitter.com/pocketnow
http://google.com/+pocketnow
http://instagram.com/pocketnow

Channel: Pocketnow
Published: 2017-11-21 06:31:22
Duration: 8M18S
Views: 123365
Likes: 4184
Favorites: 0

Make Your Android Look Like OnePlus 5 with Novalauncher: P1 (Launcher and NEVER SETTLE widget)

Link:
Novalauncher 5.3:
https://drive.google.com/file/d/0B_a8QPWbCNa4eFdTRlkzTFdsZlU/view?usp=sharing
NEVER SETTLE widget:
https://drive.google.com/file/d/0B_a8QPWbCNa4YjViR3lhMEw1bnc/view?usp=sharing
KWGT pro:
https://drive.google.com/file/d/0B_NzwXXJww9cb0VYM2dLWFE4UGc/view?usp=sharing
Oneplus 5 icon, backup, wallpapers:
https://drive.google.com/file/d/0B_a8QPWbCNa4TVQwRGI0elhNV3M/view?usp=sharing

Đừng quen Like, Share va Subscribe kenh của minh
Thank
If you like it please don’t forget like & Share & Subscribe
Thanks …

Music: Spectre-Alan Walker [NCS Release]

Problem with Oneplus 5 official 3D Tempered Glass: Blocking Screen Area

Channel: BCD Technology
Published: 2017-07-16 07:21:38
Duration: 4M28S
Views: 924
Likes: 77
Favorites: 0

Xperia Home and Apps 2017 for any android

Link Download:
https://youtu.be/Rs4q5EXwCbE?list=LLAz9YTvlR2yxXf9B7LCnOGw

If you like it please don’t forget like & Share & Subscribe
Thanks …

Music: Unity-TheFatRat

Channel: thắng ngô
Published: 2017-07-03 09:10:54
Duration: 6M4S
Views: 19
Likes: 1
Favorites: 0

Paranoid Android 7.2 Hands On!

Paranoid Android introduced a heap of new features with its last version, and the fine folks over at the PA team are back at it again with their latest release. The ROM is still based off of Android 7.1.2, but the version for PA is now 7.2.0.

Link to the full article: http://bit.ly/2uO1hPq

Get XDA Feed for Any Phone: http://bit.ly/2tsK4gE

Check Out XDA on Social Media:
Twitter: https://twitter.com/xdadevelopers
Facebook: https://www.facebook.com/xda.developers
Google+: https://plus.google.com/+xda

Follow Joe on Social Media:
Twitter: https://twitter.com/JoeMaring1
Instagram: https://www.instagram.com/joemaring1/
Snapchat: https://go.snapchat.com/add/joemaring

Other XDA Links:
XDA Portal: http://www.xda-developers.com
XDA Forums: http://forum.xda-developers.com
XDA TV: http://www.xda.tv

Channel: xdadevelopers
Published: 2017-07-11 19:08:49
Duration: 5M36S
Views: 83653
Likes: 1829
Favorites: 0

LG G6 Launcher for any Android

Link Dowload:
LG Home:
https://drive.google.com/file/d/0B_a8QPWbCNa4S2tycFEwdmRLQnM/view?usp=sharing
LG G6 Theme:
http://appvn.com/android/details?id=vr.lg
Xwidget:
http://appvn.com/android/details?id=com.xwidgetsoft.xwidget

Đừng quen like, share va subscribe kenh YouTube của minh
Thanks

Music: Fade-Alan Walker [NCS Release]

Channel: thắng ngô
Published: 2017-07-04 09:48:40
Duration: 4M27S
Views: 37
Likes: 1
Favorites: 0

Panasonic Eluga Ray Max | android 7.1(pixel) look | NO ROOT

Today we will look at how to get a pixel experience with the new Panasonic Eluga Ray Max.

Pixel launcher apk :http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/pixel-launcher/pixel-launcher-7-1-1-3359438-release/pixel-launcher-7-1-1-3359438-android-apk-download/

All contents in this video are subjected to copyright.Use or commercial display or editing without proper authorisation is not allowed.

Check out our channel for more interesting videos related to tech,movies,festivals & shows.

Follow us on Twitter : https://twitter.com/THEAandASTUDIO?s=09

Visit our channel to see more videos : https://www.youtube.com/channel/UCVIvyfUmxONXgJKEoF3UMTw

If you find this video helpful,
Please Like & Share.

PLEASE HELP US TO GROW BY SUBSCRIBING OUR CHANNEL.

Channel: THE A&A STUDIO
Published: 2017-07-10 03:30:02
Duration: 4M20S
Views: 82
Likes: 5
Favorites: 0

Android development tutorial sharing images application: Part 4 – Easy Share Action

Android development tutorial sharing images application: Part 4 – Easy Share Action

For any questions I provide paid support here https://www.codementor.io/mobapptuts

In this android development tutorial series we will be creating an android project which shares images and videos.

Part 4 describes how to add an easy share for the andriod ActionBar

In this tutorial we will cover:
– Adding the ShareActionProvider to the menu xml file
– Getting the MenuItem from the menu xml file
– Creating the ShareActionProvider
– Creating a shared intent
– Providing the shared intent to the ShareActionProvider

API’s covered:
– MenuItem.FindItem
– MenuItemCompat.getActionProvider
– ShareActionProvider.setShareIntent
– Intent.setType
– Intent-putExtra

Youtube playlist:

https://www.youtube.com/playlist?list=PL9jCwTXYWjDI27h27TD6FEvt3CSeyCHaD

For questions, training and consultancy support I can be contacted here https://www.codementor.io/mobapptuts

Disclaimer – The only support provided on this channel which includes questions, will be submission of suspect bugs that are reproducible on android Nexus hardware on the github code base.

For much more information checkout
Website – https://www.nigeapptuts.com
Codementor – https://www.codementor.io/mobapptuts
Twitter – https://twitter.com/MobAppTuts
Facebook – https://www.facebook.com/nigeapptuts
Google+ – https://plus.google.com/b/115884642086760882044
Pinterest – https://www.pinterest.com/mobapptuts/

Android development tutorial sharing images application: Part 3 – Adding menu item to activity

Android development tutorial sharing images application: Part 3 – Adding menu item to activity

For any questions I provide paid support here https://www.codementor.io/mobapptuts

In this android development tutorial series we will be creating an android project which shares images and videos.

Part 3 describes how to create a menu for an activity and add a menu item. This menu item will ultimately be used for sharing the image.

This video https://youtu.be/aCAxDS1c3qk describes how to import the code from github using android studio and also how to use git tags

In this tutorial we will cover:
– Adding a icon to the android project
– Creating a menu resource folder
– Adding a menu resource file
– Adding a menu item to the menu resource file
– Inflating the menu in the activity
– Adding a click listener to the menu

API’s covered:
– onCreateOptionsMenu
– getMenuInflater().inflate
– onOptionsItemSelected

Youtube playlist:

https://www.youtube.com/playlist?list=PL9jCwTXYWjDI27h27TD6FEvt3CSeyCHaD

For questions, training and consultancy support I can be contacted here https://www.codementor.io/mobapptuts

Disclaimer – The only support provided on this channel which includes questions, will be submission of suspect bugs that are reproducible on android Nexus hardware on the github code base.

For much more information checkout
Website – https://www.nigeapptuts.com
Codementor – https://www.codementor.io/mobapptuts
Twitter – https://twitter.com/MobAppTuts
Facebook – https://www.facebook.com/nigeapptuts
Google+ – https://plus.google.com/b/115884642086760882044
Pinterest – https://www.pinterest.com/mobapptuts/

Channel: Mobile Application Tutorials
Published: 2017-05-22 04:58:02
Duration: 12M38S
Views: 93
Likes: 2
Favorites: 0

Android development tutorial sharing images application: Part 2 – Android 7+ support

Android development tutorial sharing images application: Part 2 – Android 7+ support using FileProvider

For any questions I provide paid support here https://www.codementor.io/mobapptuts

In this android development tutorial series we will be creating an android project which shares images and videos.

Part 2 describes how to share files with other applications. Note using this method is required for Android 7+ or later where a File Uri can no longer be passed to other applications using intents.
In this android development tutorial we will be describing how to setup a FileProvide to pass a content://URI with temporary access permissions to other applications.

Check the accompanying website tutorial here –

Github details:

This video https://youtu.be/aCAxDS1c3qk describes how to import the code from github using android studio and also how to use git tags

In this tutorial we will cover:
– Adding the FileProvider to the AndroidManifest using the provider tag
– Creating an xml file which will specify the location of the files to be shared
– How to use the FileProvider API to get a content URI

API’s covered:
– Activity.getPackageName
– FileProvider.getUriForFile

Youtube playlist:

Website series:

For questions, training and consultancy support I can be contacted here https://www.codementor.io/mobapptuts

Disclaimer – The only support provided on this channel which includes questions, will be submission of suspect bugs that are reproducible on android Nexus hardware on the github code base.

For much more information checkout
Website – https://www.nigeapptuts.com
Codementor – https://www.codementor.io/mobapptuts
Twitter – https://twitter.com/MobAppTuts
Facebook – https://www.facebook.com/nigeapptuts
Google+ – https://plus.google.com/b/115884642086760882044
Pinterest – https://www.pinterest.com/mobapptuts/

Channel: Mobile Application Tutorials
Published: 2017-05-17 12:11:19
Duration: 9M44S
Views: 121
Likes: 2
Favorites: 0

Upgrading android camera intent app to nougat (7.0+) replacing File://Uri with content://Uris

For any questions I provide paid support here https://www.codementor.io/mobapptuts

In this android development tutorial series we revisit the camera intent tutorial series https://youtu.be/8t_CMkJ_f40?list=PL9jCwTXYWjDJ5Lok6Lba8U_629xeegj_h

For those of you who are using devices using android OS version 7.0 or later the camera intent application will fail. This is due to how android now enforces how files are shared from one application to another.
Applications now have to implicitly specify which files can be spared to other applications. This is done by creating a content:Uris which have temporary sharing permissions.
The android FileProvider is used to specify which files can have temporary sharable permissions applied to them.

Check the accompanying website tutorial here – https://goo.gl/4Bgg3k

Github details:

The code is now on github you can get it from here

https://github.com/mobapptuts/camera_intent.git Tag camera-intent-nougat

or else run this command

git clone https://github.com/mobapptuts/camera_intent.git –branch camera-intent-nougat

This video https://youtu.be/aCAxDS1c3qk describes how to import the code from github using android studio and also how to use git tags

In this tutorial we will cover:
– Adding the provider to the android manifest
– How to get the package name in the android manifest
– Adding meta-data to specify the files with shareable permissions
– Creating a filepaths xml file
– How to get the package name in source
– Creating a content:Uri using the FileProvider

API’s covered:
– getApplicationContext().getPackageName()
– FileProvider.getUriForFile

Youtube playlist:
https://youtu.be/8t_CMkJ_f40?list=PL9jCwTXYWjDJ5Lok6Lba8U_629xeegj_h

Website series:
https://goo.gl/04RKuR

For questions, training and consultancy support I can be contacted here https://www.codementor.io/mobapptuts

Disclaimer – The only support provided on this channel which includes questions, will be submission of suspect bugs that are reproducible on android Nexus hardware on the github code base.

For much more information checkout
Website – https://www.nigeapptuts.com
Codementor – https://www.codementor.io/mobapptuts
Twitter – https://twitter.com/MobAppTuts
Facebook – https://www.facebook.com/nigeapptuts
Google+ – https://plus.google.com/b/115884642086760882044
Pinterest – https://www.pinterest.com/mobapptuts/

Channel: Mobile Application Tutorials
Published: 2017-04-28 03:06:49
Duration: 14M9S
Views: 440
Likes: 14
Favorites: 0

Android development tutorial creating media thumbnail viewer – Part2 RecyclerView adapter

In this android development tutorial series we will be creating a thumbnail viewer for the Mediastore. Which will display the thumbnails for both videos and images.

This tutorial series will introduce the viewers to android ContentProviders. Which in this example will be the MediaStore ContentProvider.

It will also cover android cursor loaders and the android RecyclerView.

Part 2 Explains to how create the RecyclerView adapter which is responsible for providing the image bitmap data to the UI ImageView.
This tutorial will just cover creating the initial framework for the RecyclerView adapter.

Check the accompanying website tutorial here https://www.nigeapptuts.com/?p=982

Github details:

The code can be found on github from the following instructions below

https://github.com/mobapptuts/media-thumbnail-viewer.git Tag

media-viewer-adapter

or you can run this command

git clone https://github.com/mobapptuts/media-thumbnail-viewer.git –branch

media-viewer-adapter

This video https://youtu.be/aCAxDS1c3qk describes how to import the code from github using android studio and also how to use git tags

In this tutorial we will cover:
– How to include RecyclerView support in the build.gradle file
– Adding an ImageView to a RelativeLayout
– Creating the RecyclerView.Adapter class
– Adding a ViewHolder class to the RecyclerView.Adapter class
– Adding the required overriden methods
– How to inflate the ImageView that is provided to the ViewHolder

API’s covered:
– RecyclerView.Adapter
– RecyclerView.ViewHolder
– ImageView
– findViewById
– onCreateViewHolder
– LayoutInflater.from
– LayoutInflater.inflate
– onBindViewHolder
– getItemCount

Youtube playlist:
https://www.youtube.com/playlist?list=PL9jCwTXYWjDJ6o1uabT54z1YmYYBh9US6

Website series:
https://www.nigeapptuts.com/category/media-viewer/

For questions, training and consultancy support I can be contacted here https://www.codementor.io/mobapptuts

Disclaimer – The only support provided on this channel which includes questions, will be submission of suspect bugs that are reproducible on android Nexus hardware on the github code base.

For much more information checkout
Website – https://www.nigeapptuts.com
Codementor – https://www.codementor.io/mobapptuts
Twitter – https://twitter.com/MobAppTuts
Facebook – https://www.facebook.com/nigeapptuts
Google+ – https://plus.google.com/b/115884642086760882044
Pinterest – https://www.pinterest.com/mobapptuts/

Channel: Mobile Application Tutorials
Published: 2016-06-01 13:35:55
Duration: 11M31S
Views: 1639
Likes: 17
Favorites: 0

Android development tutorial creating media thumbnail viewer – Part1 Read storage permissions

In this android development tutorial series we will be creating a thumbnail viewer for the Mediastore. Which will display the thumbnails for both videos and images.

This tutorial series will introduce the viewers to android ContentProviders. Which in this example will be the MediaStore ContentProvider.

It will also cover android cursor loaders and the android RecyclerView.

Part 1 covers the original android studio project creation. Adding read external permission in the AndroidManifest file. And adding runtime permission support for the read external storage permission.

Check the accompanying website tutorial here https://www.nigeapptuts.com/?p=979

Github details
The code can be found on github from the following instructions below

https://github.com/mobapptuts/media-thumbnail-viewer.git Tag

media-viewer-permissions

or you can run this command

git clone https://github.com/mobapptuts/media-thumbnail-viewer.git –branch

media-viewer-permissions

This video https://youtu.be/aCAxDS1c3qk describes how to import a project from github using android studio and also how to select a git tag.

Youtube playlist:
https://www.youtube.com/playlist?list=PL9jCwTXYWjDJ6o1uabT54z1YmYYBh9US6

Website series:
https://www.nigeapptuts.com/category/media-viewer/

For questions, training and consultancy support I can be contacted here https://www.codementor.io/mobapptuts

Disclaimer – The only support provided on this channel which includes questions, will be submission of suspect bugs that are reproducible on android Nexus hardware on the github code base.

For much more information checkout
Website – https://www.nigeapptuts.com
Codementor – https://www.codementor.io/mobapptuts
Twitter – https://twitter.com/MobAppTuts
Facebook – https://www.facebook.com/nigeapptuts
Google+ – https://plus.google.com/b/115884642086760882044
Pinterest – https://www.pinterest.com/mobapptuts/

Channel: Mobile Application Tutorials
Published: 2016-05-31 13:48:14
Duration: 14M49S
Views: 2835
Likes: 28
Favorites: 0

How To Reverse Tether – Share PC internet with Android via USB

This is a detailed tutorial which will go over reverse tethering. Reverse tethering is a way of sharing your computers internet connection to an Android device via a USB cable. Do let me know if anything goes wrong during the process and Ill get back to you.

Link to the tool:

http://shink.in/tAsxd

Other Places I Hang Out-

http://shink.in/XATDF

http://shink.in/KxO0L

http://shink.in/I9PSj

http://shink.in/Ni6Lf

Do make sure to leave a like up,
Feedback is always appreciated,

Stay tuned for more great content

Thank you for all your time

Mike
Pocket

Descargar Instalar WHATSAPP Plus V5.60 apk 2017 Estados activos y Emojis nuevos

COMO DESCARGAR INSTALAR WHATSAPP PLUS V5.60 AÑO 2017 CON LOS NUEVOS EMOJIS Y ESTADOS ACTIVOS. APK PARA ANDROID

links de descarga:
*MEGA::
http://shink.in/Vtozw
*GOOGLE DRIVE::
http://shink.in/8Pg9r

aki mis redes sociales
** Facebook;
http://shink.in/NxmY0
** Instagram;
http://shink.in/iKUVf

***Unete ami grupo WHATSAPP ANDROID INTERNACIONAL:
http://shink.in/Z6frv

**Si eres YouTubers ANDROID como yo. Unite ami grupo de Facebook y comparte
http://shink.in/IjHk4

— aki otros videos mios de interes.. visita todos mis videos.. saludos a todos.
⏺Truco y funcion Oculta en ANDROID 6 MARSHMALLOW miralooo::
⏺El mejor Explorador de Archivos para Android::
http://shink.in/LwkIl
⏺ Descargar Audios de Facebook Messenger desde tu Android::
http://shink.in/fDuXc
⏺Poner miniaturas a tus videos de Youtube desde tu Android::
http://shink.in/vip0E
⏺Truco internet 4G Claro a alta velocidad ilimitada::
http://shink.in/UbHTA
⏺Ganar dinero en tu Android::
http://shink.in/p8Qm5

Channel: Q & A David
Published: 2017-05-12 07:20:03
Duration: 5M9S
Views: 0
Likes: 0
Favorites: 0

how to share internet connection from pc to mobile phone via usb cable

TO SKIP DIRECTLY TO THE MAIN CONTENT CLICK HERE —
https://youtu.be/5XgbKGEvWZs?t=44

In this video ,
i have explained the way by which you can connect your COMPUTER internet with your android mobile via USB CABLE.

——————————————————————————————————
lot of times we have internet connection on our computer but we are not able to share it with our mobile because sometimes we donot have wifi on our computer ..
So last option which is left is to share your internet connection with usb cable.

METHOD TO SHARE YOUR COMPUTER INTERNET CONNECTION WITH YOUR MOBILE VIA USB CABLE is –

1.Connect your mobile with USB to your Computer.
2.then go to settings and then goto MORE and then click USB INTERNET option.
3.Tick this USB INTERNET option.
4.Now go to your Computer and then go to NETWORK and SHARING CENTER.Then click on Change Adapter Settings.
5. Then look for your network connection by which you are using your computers internet .After that right click on that network and click Properties.
6.Then go to Sharing Tab and Tick the ALLOW other network users to …….
7.Then click OK .
THATS DONE!!
NOW YOU CAN ACCESS INTERNET ON YOUR MOBILE

Also if your mobile doesnot have USB INTERNET SHARE option then you can share internet connection with mobile by a way “REVERSE TETHERING”you can search about REVERSE TETHERING on the internet.
If you want me to make a video on “REVERSE TETHERING” that let me know in the COMMENTS section.

Share your computer internet connection with your mobile with USB Cable in very easy way.

THANKS FOR WATCHING ….———————————————————–

PLEASE LIKE. COMMENT , SHARE and SUBSCRIBE to this channel for more awesome TECH related Videos.

Channel: DISCOVER TECH TIPS
Published: 2017-01-10 10:22:32
Duration: 3M16S
Views: 1756
Likes: 11
Favorites: 0

Como Instalar Y Descargar Juegos Para La PPSSPP GOLD GRATIS Y FACIL [ANDROID] [2016]

Dale Like Para Mas Videos Y No Olvides Suscribirte Y Comparte El Video Con Tus Amigos O Familia Tuya

DESCARGA AQUI

APK DE PPSSPP GOLD AQUI :
http://shink.in/MQlw4

APK 4SHARED AQUI :
http://shink.in/I9gd2

EL EXPLORADOR QUE USO AQUI :
http://shink.in/EnQtG

Channel: Q & A David
Published: 2017-05-10 00:30:02
Duration: 7M45S
Views: 24
Likes: 1
Favorites: 0

Share your PC internet connection with Android Mobile Phone to connect to the Internet

PLEASE LIKE AND SUBSCRIBE AND PLEASE READ THE DESCRIPTION 🙂
donate a dollar if you can:
srijitsen65@hotmail.com (paypal)

This process doesn’t work anymore. sorry.

UPDATE: https://www.youtube.com/watch?v=q5AMNjvCH-s

This small tutorial will show you how to share your internet connection
with your phone using an usb cable.

Note: Root methods can be found on xda or simply searching on Youtube. 🙂

Note: use the original cable provided by the manufacturer only, as that
will give best reliability.
using any standard usb cable works also.

Note: will work on rooted and unrooted phones also.

Tested on:

1. Unite 2 by me and Saptaparni Das
2. iball slide perfomance 3g q7271 by Athi Palam
3. A114 Canvas 2.2 by Deepesh Das
4. Alcatel One Touch Idol Ultra by JV Zacarias

Please press the LIKE button if I helped you in any small way. And share the video link.

This is meant for people who have no wireless routers or whose routers are otherwise not available at the moment due to various reasons.

That’s about it.

SUBSCRIBE for more awesome tech content, tips tricks and more.

NOTE: if it doesn’t work then it doesn’t work. no way around it.

GamerSrijit 26/6/14

Channel: GamerSrijit
Published: 2014-06-26 02:25:29
Duration: 6M20S
Views: 595655
Likes: 815
Favorites: 0

How Share PC Internet Connection With Android Phone Via USB Cable

Share you PC Internet Connection With Andriod Via USB Cable. Its very intresting and easy to share your PC Internet. With the help of this feature you can save your Mobile data and Money. To know more about it then Visit on Blog – http://technet2u.com/use-pc-internet-connection-on-android-phone/
Channel: Rakesh Kumar
Published: 2015-03-28 18:12:49
Duration: 3M58S
Views: 44498
Likes: 63
Favorites: 0